Vriendelijke, vlotte, klantgerichte en efficiënte afhandeling

Vanaf het eerste contact met de pechhulp tot ik was herenigd met mijn gerepareerde auto ben ik vriendelijk, vlot, klantgericht en efficiënt behandeld.

Alles naar wens!

Alles naar wens!

Perfect geregeld!

Auto op tijd klaar en heldere, en eerlijke, prijsopgave! Complimenten!

Prima en snel geholpen en lekker bakje koffie

Topservice!

Zeer transparant, vriendelijk en deskundig! Dankjewel!

Goede service en klantvriendelijk

Bij Onderhoudsbeurt kreeg eerst een prijsopgave , stel ik zeer op prijs. vriendelijke monteurs en baliemedewerkers.

Goed geholpen

Ik had lekke band 1 telefoontje en het was geregeld, dus top

Iedereen heeft zijn best gedaan om de reparatie eerder dan toegezegd uit te voeren.

Onderhoud en apk was gepland. Kreeg noodzakelijke reparatie. Kon niet snel gerepareerd worden wel binnen twee weken gerealiseerd. Een week n auto gehuurd en een week op vakantie gegaan.

weer super gemaakt

zeer snel en goed geholpen na een storing in de motor

Erg goed

Soepel, snel, helder gecommuniceerd en een schone auto terug! Uiteraard gerepareerd ook.

Snel en goed.

Jullie hebben mijn auto snel bekeken en gerepareerd.

Vriendelijk en betrouwbaar

Bij aankomst zijn ze vriendelijk en bij de aflevering, niet zoals bij vele "hier is de sleutel". Ga hier zeker terug

Afspraak is afspraak

Volgens afspraak alles netjes uitgevoerd. Goede communicatie.

ontzorgend en deskundig

auto heeft een grote beurt gehad en tevens is de distributieriem netjes en op tijd vervangen. auto heeft ook een wasbeurt gehad van Nefkens en zag er zeer netjes uit bij ophalen.

Netjes en goed geholpen .

Kon tussendoor met mijn lease auto komen, werd jetje vervangend vervoer geregeld en mijn auto binnen paar dagen gerepareerd. Vriendelijk behandeld en netjes geholpen.

Prima en netjes geregeld

Onderhoudsbeurt keurig en netjes uitgevoerd, vriendelijke medewerker

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Snel accuraat en klantvriendelijk

Het bedrijf Nefkens ken ik sinds kort omdat ik zakelijk mijn auto in onderhoud heb. Het maken van een afspraak ging soepel en snel. Je krijgt netjes een bevestigingsmail zodat je altijd kan terugkijken wanneer de afspraak daadwerkelijk is. Omdat ik in de buurt werk kreeg ik een leenfiets mee. Hoe makkelijk! Je krijgt een belletje of sms zodra ze klaar zijn. Bedankt voor de goed en snelle service. Gr. Lorenzo

Goede service!

Zeer snel en fijn geholpen!

Ik belde over een band die steeds leeg liep. Ik kon dezelfde dag nog terecht en was binnen een halfuur geholpen. Dat is nog eens service!

Moet ik hier nu weer een verhaal schrijven. Ik zeg toch het was prima.

Goede nette service :)

goede dealer en garage

mijn Peugeot wordt jaarlijks goed onderhouden door de vaste garage.

heldere communicatie, vriendelijke medewerkers

Vlotjes