AANBEVOLEN!!!

Specialisten in hun vakgebied. Stipt geleverd!

Rijd niet op elektrisch

Was gemaakt werd mij verteld maar nog steeds rijdt hij niet op electronisch

Meer dan vakwerk alleen!!!

De auto was in 1 dag weer helemaal in top conditie.

Zoals ik verwachtte, was de service goed

Het is fijn om het reparatie rapport via de mail te ontvangen, dat is erg duidelijk. Ik mis alleen na het bezoek aan uw garage het “ noodhamertje “ om het raam in te tikken. Mogelijk is dat per ongeluk in de werkplaats terecht gekomen.

Ik ben zeer tevreden

Dat ik zeer tevreden ben.

Correcte behandeling

Goede ontvangst en verwijzing naar de wachtruimte

Goede service, beleefde communicatie en vriendelijke mensen

Ga vooral zo door!

Ga vooral zo door.

Goed en correct geholpen

Goed geholpen

planning okay

Vriendelijk en professioneel

Prima georganiseerd en goed geïnformeerd via het onderhoudsrapport dat gemaild is

De eerste glimlach kwam bij het afscheid toen werd gezegd "wij gaan voor een 10"

Baliemewewerkers van de werkplaats stralen niet uit dat ze ook maar enig plezier in hun werk hebben en komen op het best klantneutraal over. Van te voren een afspraak gemaakt voor onderhoud waarbij ik zou wachten. Blijkt dat dat wachten minstens 2 uur is. Dat had bij het plannen van de afspraak aangegeven mogen worden. Kwam voor een Peugeot basisbeurt. Vervolgens komt daar nog minimaal anderhalve keer het bedrag aan consumables bij. De eerste glimlach en viendelijke blik kwam bij het afscheid toen gemeld werd dat we gaan voor een 10.

Goede service, aardige mevrouw die me geholpen heeft.

Goede ervaring.

Super service

Tevreden

Goed met opmerkingen

Over het algemeen tevreden, de auto rijd weer als een zonnetje, maar wel een paar potentiële verbeterpunten. Ik heb me gemeld voor apk en onderhoud. Bij het inchecken krijg ik te horen wat er gaat gebeuren. En daar was volgens het schema de vervaging van distributieriem bij. Echter die was 35000km geleden al vervangen. Ik verwacht van nefkens dat ze dat zelf opmerken en dus ook ik niet voorstellen. Als ik niks had gezegd had ik mijn 2e riem te pakken binnen 95000km. Slordig en niet goed voor het vertrouwen van deze klant in nefkens. Verder kreeg ik geen afmelding sms dat ik de auto kon afhalen

Very good

Good experience mainly with the pickup service! That is great!! Thank you

Alles prima en volgens afspraak verlopen

hellemaal prima

kan niet beter

Zoals gebruikelijk TOP!

Afspraken worden nagekomen en de gevraagde punten zijn opgepakt.

Duidelijke en goede afspraken die worden nagekomen.

Zeer positief

Super!!

Alles volgens afspraak, goed overleg en bereid tot overleg over eventuele alternatieven. Zeer tevreden!

Doe wat met opbouwende kritiek

Goed maar zorg dat de werkplaats receptionist altijd direct contact legt met klant en niet eerst zijn administratie afwerkt maar juist aan klant vraagt of hij even tijd krijgt om eea af te werken . 2. Zorg dat receptionist ook weet waar hij het over heeft. Mijn ervaring was slecht. Jongen wist technisch echt bijna niets en uiteindelijk ook gevraagd naar zijn achtergrond. Afstandelijk maar wel uiteindelijk vriendelijk. Zorg dat mensen echte kennis hebben en authentiek zijn. Daar moet op geselecteerd worden of opgeleid. ben Kritische klant die vreemde ervaring mee maakte. Ik kom terug als klant maar blijf kritisch en opbouwend. Doe er uw voordeel mee. Mogelijk meer integratie tussen verkoop en administratief en technisch personeel. 3.Zorg voor betere en transparantere prijsopgave tussen website en werkelijkheid.

Prima bedrijf

Vakbekwaam