Alles goed geregeld.

Alles is goed geregeld. Professionele behandeling. Gewoon prima.

Fijne medewerkers, duidelijke en snelle comminucatie.

Prettig ontvangst, snelle service en voor een marktconforme prijs

Goede service in een acceptabele tijd en prijs.

Perfecte service

Het hele werkplaats bezoek is goed verlopen. Gemakkelijk op hele persoonlijke manier afspraak kunnen maken. Vriendelijke behulpzame mensen die met je meedenken. Ik wordt gedurende de dag regelmatig op de hoogte gehouden. Ruim op tijd een berichtje dat de auto opgehaald kan worden. En de kosten vielen reuze mee. In deze garage kom ik zeker weer terug. Een echte aanrader!

Oplossingsgericht

Nefkens heeft goed meegedacht in een oplossing voor een issue met een stalen plaatje

Geweldige service

Prima behandeld. Men heeft er alles aan gedaan om te zorgen dat mijn voertuig klaar was zodat we op tijd op vakantie konden. En dat terwijl deze niet bij Nefkens in onderhoud was. Top!

heel fijn geholpen

heel klantvriendelijk geholpen

goed geholpen

zie boven

Al jaren positief

Ben reeds achttien jaar zeer tevreden

Niet geheel volgens afspraak

Via SMS bedrag afgesproken, maar aan de balie werd mij verteld dat het duurder zou zijn, want er zou sprake zijn van een typ fout. Dus uiteindelijk meer moeten betalen dan in eerste instantie via SMS was afgesproken. Vind ik niet juist.

goed geholpen

Ik ben goed geholpen.

Ontevreden

Op moment van afspraak maken hebben we geïnformeerd naar de kosten voor het onderhoud. Afgelopen maandag bleek, nog voordat de auto bekeken werd, dat de uiteindelijke prijs € 300,- hoger zou zijn. Dit hadden jullie bij het eerste contact al moeten melden! Waarom toen niet eerlijk geweest over de prijs?

Prima geholpen

Prima geholpen met een acute storing aan mijn remsysteem

Goed werk geleverd

ontvangst een beetje stug,leenfiets was niet vooruit te branden, Personeel in showroom was niet erg vriendelijk, geen goedemorgen men zij helemaal niets stonden met4 of 5 man bij elkaar, niet echt klant vriendelijk. Verder was ik de antenne kwijt lag ergens op de grond.

Goed met enkele kanttekeningen

Wat ik gemist heb is het even doorlopen van de werkzaamheden die aan de auto zijn gedaan. Ik meen dat je normaal een lijst krijgt van de werkzaamheden die zijn uitgevoerd en de eventuele de status/conditie van b.v. van het profiel van de banden.

Goed geregeld

Prima en vriendelijk

Goede service en prettige medewerkers!

De tussentijdse electronische rapportage en afstemming van uit te voeren werkzaamheden werkt ook erg prettig.

Snel gerepareerd

Auto om 08:00 gebracht en al om 09:30 bericht dat ie klaar stond. Als service ook door de wasstraat gereden. Reparatie goed gelukt!

Fantastisch

Alles goed en op afspraak

Alles top

perfect

upgrade navigatie

mensen zijn vriendelijk aan de bali, de auto wordt netjes naar de werkplaats gebracht voor een update van mijn navigatie en het vervangen van de ruitenwissers. De koffie tafel waar gewerkt kan worden is netjes, er is wif evt. en goede koffie. Mensen in de zaal zijn vriendelijk en behulpzaam als je ze iets vraagt over een occasion. Na twee uur is de update gereed en neemt men je mee naar de auto voor de laatste check. prima service toch. top gedaan

Geldropseweg 191

5613 LM Eindhoven