Prima ervaring goed geholpen

Maak intern wel goede afspraken over kosten voor service beurt , bij garage afspraak werd een bedrag genoemd van 250 , bij aflevering werd een bedrag genoemd van 295 uiteindelijk moest ik 286 afreken,

Prima geholpen

Aanbevolen reparatie distributieriem op korte termijn geregeld

Geweldig.

Prima behandeling en alles was perfect afgehandeld volgens afspraak,

lampje vervangen snel gedaan

koplamp vervangen kon snel tussendoor gedaan worden

Onvoldoende kennis over de werking van de app van de 2008.

Hebben aangegeven dat vanuit huis al de route vooraf via de app ingesteld kon worden. Verkoper wist niet van het bestaan van deze mogelijkheid. Ook de reset van de melding dat er een onderhoudsbeurt moest worden gegeven was niet gedaan. Moesten hiervoor terug. Kregen een fiets mee waarvan de banden zacht waren wat leidde tot slingeren.en gevaarlijk fietsen Gisteren konden wij de de auto niet starten. Nadat wij de alles uit hadden gedaan en deuren open en dicht hadden gedaan lukte het wel. Wij moesten meerdere keren vragen om schriftelijke offerte vooraf wat normaal is. Wij kopen al bijna 30 jaar auto’s bij Peugeot Nijkerk en dit hebben wij nog nooit meegemaakt. Wij proeven een beeld van of de klant wel belangrijk is.

Wederom goede service verlening van apk en beurt

Na helder en inzichtelijk diagnose rapport over de werkzaamheden voor de apk en de beurt weer goed geholpen. Foto’s en uitleg geven duidelijk aan wat er moet gebeuren. En wat er in de toekomst nodig is maar niet meteen noodzakelijk.

Vriendelijk en service gericht.

Nemen mijn opmerkingen serieus en geven daar altijd een feed back op terug. Auto wordt ook keurig schoongemaakt na een service beurt. Mijn complimenten.

Prettig, snel en flexibel

Snel even langs gaan voor een oliecheck en bijvullen? Geen probleem. Snel geholpen en snel weer onderweg.

Meteen en zeer goed geholpen!

Fijne hulp

In de garantie de auto laten checken, gefixt en blij mee.

Ik word altijd keurig, netjes en vriendelijk geholpen

Men is duidelijk over wat er eventueel aan reparaties moet gebeuren aan de auto, en maakt onderscheid wat echt nodig is en wat aanbevolen wordt of op termijn moet gebeuren. Kleine problemen worden vaak zonder extra kosten verholpen.

Goed en netjes

Goede service en netjes

Snel en efficient

Ik ben vriendelijk geholpen en er is met mij meegedacht over de aanpak na apk keuring en een grote beurt.

Prima geholpen.

Was voor de eerste keer bij Nefkens Nieuwegein. Mijn auto had ik verleden jaar gekocht bij Nefkens Amersfoort. Dus voor de eerste jaar beurt bij Nefkens Nieuwegein geweest. Goede indruk gekregen.

Contact helder verlopen

Het contact was prima, miste wel het rapport per email wat ik gewend ben van Nefkens Utrecht.

Tevreden

altijd netjes overleg en komen afspraken na

Zeer goed!!!!!

Vriendelijke en deskundige medewerkers. Behulpzaam en meedenkend.

Alles volgens afspraak en naar volle tevredenheid gedaan!

Zelfs de controle van de terugroepactie samen met de beurt gedaan. Scheelt weer extra komen.

Onvoldoende onderhoud verricht

Vanwege drukte kon - bleek telefonisch bij afspraak maken - naast de APK geen klein of groot onderhoud verricht worden, waarbij de conclusie was dat 'de klant geen onderhoud' wilde, zodat gemakshalve ook de airco ondanks verzoek, niet werd nagekeken in de hete zomer. Navraag dit te herstellen leverde deze reactie op; "we zitten helemaal vol."

Prima!!

Kleine beurt was snel geregeld! Alleen miscommunicatie over ophalen en terugbrengen van de auto.

Alweer een super fijne ervaring gehad bij Nefkens

Ook deze keer zijn afspraken volledig nagekomen en de reparatie en het onderhoud naar behoren zijn uitgevoerd. Wat ik een groot pluspunt vind is de duidelijke en klantvriendelijke communicatie over de werkzaamheden. De auto is gewassen en ook het interieur was schoon gemaakt. Ik word altijd blij wanneer mensen hun werk serieus nemen.

Prima service, geen verrassingen

Zeer vriendelijke bediening, duidelijk en geen verrassingen qua prijs.

Professioneel

Inzichtelijk gemaakte kosten

Altijd goed geholpen.

Vriendelijke mensen en altijd goed geholpen.

Wel OK.

Geen idee wat er precies aan de auto. Wel zie ik vier nieuwe banden.

Limburghaven 1

3433 PK Nieuwegein