Alle beloften die ze u doen zijn vals. Lees de volgende artikelen om dit te bewijzen
Beste Ralph paper
Ik weet niet hoe ik het moet uitleggen, ik schrijf in het Nederlands. Toen uw collega mij de auto verkocht, beloofde hij mij de jaarlijkse garantie te verlengen en stuurde mij zelfs een factuur van €603, en toen ik hem vroeg waar deze betaling voor was, antwoordde hij om de garantie van uw auto te verlengen. Ik weet niet of er iets duidelijker is dan dit?
Als hier een fout is gemaakt, is dat nafkens Personeel schuld, niet de mijne.
Je vertelde me zelfs dat omdat ik had besloten om het vermogen van de auto te veranderen, deze garantie niet werd nagekomen en nu zeg je heel anders dat dit niet mogelijk is.
Ik hoop dat je een overtuigend antwoord geeft en niet het nog een keer herhaalt.
Wat betreft uw eerdere verklaring, ik heb hier een op het mail dat Nafkens-dealer de autogarantie voor mij heeft verlengd en nu ontkent u dit. En ik zal niet alleen hulp krijgen van een advocaat, maar ik zal dit probleem ook op nafkens website opnemen om de mening van klanten van dit gesprek te uiten, zodat andere klanten weten dat er geen krediet is voor uw verkoopreuzen,
. Dit is mijn laatste wens, en als je niet doet wat je collega me heeft beloofd om de garantie van de auto te verlengen, weet ik nu niet hoe Aaron Nederhof het gedaan maar het belangrijkste is dat uw verkoper zijn belofte nakomt.
Het eerste wat ik zal doen is alle communicatie van mijn wens op uw site kopiëren en op de officiële site van Nafkens plaatsen in plaats van Review van ij aan koop en andere klanten informeren en mijn tweede stap is om hulp te krijgen van een advocaat namens mijn autoverzekering Rechtsbijstand.
met vriendelijke groet
Afshin mohammadi
Op 1 mei 2023 om 12:41 heeft Ralph Peper | Nefkens <[email protected]> het volgende geschreven:
Beste heer Mohammadi, Zoals inmiddels al heel vaak gezegd; ik kan de garantie niet voor u niet verlengen. Ik heb in de bijlage de voorwaarden, dan kunt u dat nog nalezen.
Voor meer info kunnen jullie mij bellen o 0618444432