Snelle hulp

Ik was wat zorgelijk over een lampje, dat bleef branden. Na telefonische feed-back kon ik dezelfde dag langskomen om het euvel op te lossen. Hele geruststelling, waarvoor dank!

Service zoals service moet zijn! Klasse receptie mensen!

Slechte aankondiging sluiting Bunnik helemaal goed gemaakt door team Nieuwegein! Hulde aan Barry en zijn collega’s!

Goede communicatie en auto prima onderhouden

Heel goed.

Barry weet veel en is super vriendelijk. Topgozer. Auto was heel netjes afgeleverd.

Heel netjes en duidelijk behandeld

Goed en attent

Goed en attent

Uitmuntend

Top service, komen met passende oplossing. Goede prijs en snel

Prettige sfeer en service

Personeel is behulpzaam en prettig in de omgang. Het wachten ter plekke is een goede oplossing in combinatie met werken op afstand. Het enige nadeel is dat dit een zeker maand van tevoren moet worden aangevraagd.

TOP!!!

Alles prima in orde gemaakt.

Prima service om de mislukte nav update alsnog uit te voeren

Mislukte update nav alsnog geïnstalleerd, doet het weer goed. Duurde wel lang voordat ik terrecht kon

Geweldige service, direct geholpen, effectief en uiterst plezierig

Geweldige service, direct geholpen, effectief en uiterst plezierig, niets aan toe te voegen

Prettig

De rekening valt altyd tegen

Goede service en kwaliteit zoals altijd

Prettige en professionele ontvangst. Men is bekend met het voertuig en informeert altijd of er andere bijzonderheden zijn. Goede indicatie van de wachttijd.

goed ontvangst, wel bleek dat de auto al nagekeken was, helaas duurde het toen alsnog een tijdje voor ik het kon komen ophalen, waardoor ik dik in de file kwam. verder prima

Vriendelijk, oplossingsgericht

Geholpen en lekker snel

Nieuwe auto daar mankeert niks aan

Ik had een vraag over de airco van de auto. De ruiten beslaan snel in de eco stand maar ook in de normale stand. Dit ervaar ik als niet prettig. Weet zelf wel wat ik er aan kan doen maar dat is elke keer een tijdelijke oplossing. Ik heb liever een passende oplossing die het ook blijft doen. En dan niet een waarbij ik meer kosten moet maken door minder kilometers per accu lading te kunnen gebruiken.

Vriendelijk te woord gestaan

prima geholpen

auto gebracht voor een kleine beurt. Door de monteur foutje gemaakt waardoor men op onderdeel moest wachten. Direct een leenauto ter beschikking gekregen en mijn auto een dag later opgehaald. Top service!

Snel geregeld, alleen door de 1e beurt is mijn zorgvuldig gevonden stuur stand veranderd. Dat vond ik niet zo leuk, maar begrijpelijk

customer communication is very poor

I dropped my car to Nefkens Utrecht for regular miantenance in early morning on 5th April. I was supposed to pick up my car at 5pm. I received no calls for Nefkens Utrecht during the day. Then I called the reception to check the status of my car, no response from the reception. Then I drove to Nefkens. The reception informed me that my car is not ready and they have to keep it 3 more days. No information was given to me until I went to Nefkens at 5pm. So I was not able to drive my car in the weekend. I waited until Monday that my car would be fixed. I had to call Nefkens 3 times to receive an answer that my car was ready to pick up. Communication with the customer is poor, informing the customer on time is also poor. Nefkens Utrecht need an urgent improvement on this.

Vriendelijk en correct geholpen!

Fijne ervaring!

Vanwege “ drukte” niet terug gebeld en zelf maar op Bonne fooi naar garage gegaan

Probleem opgelost ter plekke maar service afdeling ver beneden peil in vgl voorgaande kwesties

Ik ben zeer tevreden

De auto werd opgehaald en thuisgebracht. De monteur belde mij dat de auto APK was goedgekeurd en de olie werd ververst. Op mijn vraag of ik de auto nog 3 jaar veilig zou kunnen rijden , kwam een positief antwoord. Ik mag nog tot mijn 90e verjaardag rijden en hoop dan weer goedgekeurd te worden !

Goed geregeld.

Auto was snel weer klaar met een verse APK

Limburghaven 1

3433 PK Nieuwegein