Gewoon top!

Gewoon top!

Vriendelijk en duidelijk afspraken

Goede vriendelijke service

Snel, vriendelijk en deskundig geholpen

Ik werd na een storingsmelding snel geholpen. De oorzaak werd gevonden en ik kon snel terecht voor de reparatie. Ik werd vriendelijk geholpen en er was voor mij een leenauto gereserveerd. Al met al prima

Betrouwbaar en effectief.

Er worden duidelijke afspraken gemaakt en de betreffende reparaties worden snel en overeenkomstig die afspraken uitgevoerd. Daarna krijg je gelijk een telefoontje dat de auto weer opgehaald kan worden.

Goede service met vriendelijk personeel

Mijn ervaringen zijn altijd goed met Nefkens. Vriendelijk personeel en goede service. Besloten om nog een peugoet 108 voor mijn zoon te regelen vanwege de goede service en kwaliteit. Bedankt.

vlot en vakkundig geholpen

Klein lek in band vlot en vakkundig verholpen. Chapeau!

Altijd netjes verzorgd en volgens afspraak

Altijd netjes verzorgd en volgens afspraak

Niks op aan te merken

Zoals altijd,

Auto weer in goede staat

Helaas mega dure beurt boven 2000 euro.

Goede service!

Ik heb mijn auto opgehaald bij Nefkens en ik heb een positieve ervaring. De verkoper nam de tijd en gaf duidelijke uitleg over de auto. Prima service verder!

Goed geregeld!

Altijd prima werkplaats ervaring, monteurs die weten waar ze mee bezig zijn!

Vriendelijk en netjes!

Je word netjes geholpen, alleen vindt ik het soms aan de duren kant maar hangt ervan af wat het is.

Rijd goed, navigatie niet bijgewerkt (update)

Alles goed, navigatie doet het niet meer alleen.

Goed en zorgvuldig!

Altijd correct, denken mee en kijken net iets verder.

hele fijne en snelle service

snelle en professionele service, net als altijd

Zeer servicegericht.

Tussentijds overleg zorgde voor duidelijkheid.

Flexibel en service gericht personeel.

Door misverstand stond ik op de verkeerde dag met mijn auto voor de servicebeurt aan de deur. Uiteindelijk diezelfde ochtend de auto weer terug incl het onderhoud, terwijl alle monteurs ingepland waren op andere auto's. Hoe het is geregeld weet ik niet, maar dat is flexibel en service gericht werken. TOP !!!

weer veilig op pad

Medewerkers van de balie werkplaats zijn correct en vriendelijk. Durven door te vragen bij onduidelijkheden en denken mee om je uiteindelijk met een goede en veilige auto weer op pad te sturen.

Jaarlijkse onderhoudsbeurt goed uitgevoerd

Auto gebracht en aan het eind van de dag was de auto weer klaar. Vervolgens gebeld door de medewerker. De leenfiets stond klaar.

Gewoon goed

Alles netjes volgens afspraak gedaan en heel fijn: de situatie gewassen!

Snelle betrouwbare vriendelijke service

Ik had een werkafspraak . Snelle mogelijkheid geboden voor een afspraak. Eventuele zaken die nog bekeken moesten worden besproken . Zeer snelle afwikkeling en zeer vriendelijk en kundig personeel.

Goed!

De dichtstbijzijnde Nefkens-vestiging was te ver vooruit volgeboekt, daarom in Nieuwegein de APK uit laten voeren, waar ik nooit eerder was geweest. Kon mijn auto goed kwijt en vriendelijke mannen achter de werkplaatsbalie. Auto werd in goede staat bevonden, altijd fijn om te horen!

prima gelopen

tip; aan mijn km stand was (neem ik aan) af te lezen dat er een V snaar? vervangen diende te worden. nu moest ik na het weekend terugkomen, als dit vooraf helder was had het in een dag gekund ?

Limburghaven 1

3433 PK Nieuwegein