Zeker plezier medewerkers

Een goede ervaring met de garage.

Zeer snel en professioneel.

Mijn eerste bezoek aan deze dealer, werd hartelijk ontvangen, werkzaamheden waren duidelijk en goede communicatie. Met mijn E3008GT, wat onze 16e peugeot in totaal is, was dit een fijne ervaring, gelijk afspraak gemaakt voor de 208GT van mijn vrouw.

Prima uitvoering van eerste servicebeurt van mijn 2008

Vanaf aanmelding in de ochtend tot ophalen was alles uitstekend verzorgd. Ik was verbaasd het uitgebreide verslag inclusief foto's te zien waarin stond wat allemaal gedaan was en hoe de conditie van mijn auto is.

Fijne service!

Super aardige mensen en fijne service!

super meedenkend en altijd super service

Alles netjes in orde gemaakt, goede communicatie.

Top service

De auto snel en heel netjes teruggekregen.

Prima en heel vriendelijk geholpen

Je wordt heel vriendelijk ontvangen als je auto een beurt nodig heeft en na de wachttijd met een bakje koffie wordt je netjes begeleid door een medewerker naar de auto en wordt er besproken wat er is vernieuwd.

Alles prima geregeld!

Alles perfect, goede service en communicatie

Goede service en stipt nakomen van afspraken.

garantie

Hebben s avonds ( 22 januari 2025) toen we met pech stonden, het nummer gebeld wat op het garantieformulier stond.( hebben de auto nog geen jaar) Bij controle van het uitlezen van de auto ( anwb kon maar gedeeltelijk uitlezen) bleek dat we de gemaakte kosten niet terugkregen omdat we Peugeot Nederland gebeld hadden ipv Nefkens. ( waarom zet je het telefoonnummer van Peugeot Nederland erop??) Dit aanhangig gemaakt bij het uitlezen en de meneer van de service balie vond het ook vreemd omdat het eigenlijk nog onder de garantie valt)en ik zou teruggebeld worden hierover. Nog steeds niet gebeurd en het is inmiddels meer dan een week geleden.

Prima service en klantvriendelijkheid

Ondanks alle drukte in de werkplaats toch op korte termijn perfect geholpen. Keurig en vriendelijk door de medewerkers ontvangen en genoten van een heerlijk bakkie koffie

Goed onderhoud

Communicatie en uitvoering over het onderhoud is goed. Auto was ook snel klaar!

Geweldige snelle service

Voor een onderhoudsbeurt geweest .Kon er gewoon op wachten met een bakje koffie Heel aardige mensen snelle en goede service zelfs mijn auto was van binnen en buiten gepoetst Top

Geweldige service En prima te woord gestaan

Prima ontvangen en goede uitleg van wat er ging gebeuren.

software probleem bij Nefkens??

Van tevoren inchequen is mooi. Maar dan wil ik wel de werkorder aan kunnen passen. En dat ging niet. Dus dat maar ter plaatse besproken. Kreeg het diagnoserapport niet geopend. Kon dus niet zien wat er moest gebeuren. Telefonisch contact opgenomen en toen doorgenomen. Per e mail gevraagd alsnog het rapport te sturen maar de email kon ik niet versturen.

Prima service.

Goede service en contact

Goed en vakkundig

Top!

Top service, vriendelijk personeel! niks op aan te merken.

Top geregeld

Overweldigende ervaring. Top service

klantvriendelijk en uitstekende service

goede communicatie vooraf via email, vriendelijk ontvangst en duidelijke uitleg bij inleveren auto, goede communicatie per telefoon tijdens het onderhoud en uitstekende service bij ophalen van auto

Weer super geholpen.

Duidelijk alles in overleg.

Fijne bejegening en vakkundig werk!

Alles geregeld zoals afgesproken, vriendelijke mensen en de auto gewassen na de beurt

Kraaivenstraat 26

5048 AB Tilburg