Fijne werkplaatsbezoek ervaring.

Prima service met vriendelijk ontvangst en bij vertrek. Goede communicatie betreft de werkzaamheden en de bijhorende kosten. Alleen bij aankomst naar een parkeerplaatsje moeten zoeken en uiteindelijk net één plaatsje gevonden, ik hoop dat dit wel verbeterd vandaar een 8.

Perfect afgeleverd.

Ik werd een aantal keren gebeld, in 1e instantie was het alleen wat koelvloeistof dat bijgevuld moest worden, dus dacht dat de kosten enigszins mee zouden vallen. Later werd er weer gebeld dat er 4 nieuwe banden op moesten. Uiteindelijk werd de auto perfect afgeleverd, dit waren alleen ern paar vervelende verassingen.

Vriendelijke benadering Goede communicatie Service

3.1/2 uur wachten met onbevredigend resultaat

1e week december 2024 Afspraak 25000 km beurt gemaakt. Gepland op 16 januari 2025 om 13:00 uur Monteur had 1.1/2 tot 2 uur benodigd 12:45 aanwezig. 16:15 uur auto terug met de melding dat de navigatie update niet gelukt was. Vertrokken zonder navigatie mogelijkheid. Moet nu hiervoor een nieuwe afspraak maken. Er kan altijd iets misgaan maar dat men mij laat wachten zonder opgaaf van redenen vind ik niet klant vriendelijk

Adequaat en zorgvuldig

Positief. Goede uitleg en omschrijving van werkzaamheden. Ook erg flexibel bij vragen en snel reactie, Als ik iets minder punt wil aangeven is dat ik de kosten resp uitgaven tegenwoordig wel erg hoog, maar dat is niet alleen bij nefkens.

Prima service, probleem opgelost binnen de dag inclusief regulier onderhoud

Vervangend vervoer stond netjes klaar. Beurt afgerond binnen de dag.

Onvoldoende

Na controle (terugroepactie) van de distributieriem weet ik nog niet hoe goed of slecht hij eraan toe is. Ben er niets mee opgeschoten. Ben er niets mee opgeschoten. Niemand (importeur/ gagagist) heeft mij geinformeerd over de terugroepactie.

Gewoon goed.

Altijd goede service.

Prima service.

Prima service.

Weer super fijn geholpen!

Auto wordt naar mijn idee goed nagekeken en het was ook erg prettig dat deze helemaal schoon was bij het ophalen, goede service!

Probleem snel en adequaat opgelost

Probleem snel en adequaat opgelost

Ze denken bij alles goed en rustig mee.

Wij gingen sinds de aankoop van onze nieuwe occasie auto telkens naar Nefkens Tilburg. Daar werden wij al elke keer netjes en met zorg geholpen. Ze luisteren rustig en denken mee voor een oplossing. Ze delen te kosten telkens netjes en respecteren de garantie. Ook wordt er telkens gezocht naar passend vervangend vervoer (auto of elektrische fiets).

Zoals altijd prima geholpen en heel vriendelijk persone.

fijn

zeer correcte / prettige behandeling.

Gewoon geweldig

Vriendelijke mensen, er wordt altijd meegedacht! Auto wordt netjes gewassen, en tijdens het wachten erg lekkere koffie

Super klant focus en support

Centrale deurvergrendeling werkte plots niet meer. Garage in Den Bosch had geen tijd/prioriteit. Nefkens Tilburg bood direct support en wist het probleem een dag later te verhelpen

Slechte onderhoudsbeurt en service

2 weken geleden een onderhoudsbeurt van een kleine €600,00 laten doen om niet met stukken komen staan, en nu is alsnog de accu kapot, niet dat ze accu vervangen en mij deze laten afrekenen, nee mag ik ook nog eens €109,00 afrekenen voor een diagnose rapport, vraag ik of we de kosten van €109,00 delen viel daar niet eens over te praten. Dus alles bijelkaar heeft het mij €900,00 gekost en dan praat ik niet eens over de kosten die de wegenwacht heeft gemaakt voor het slepen.

Goede communcatie over de reparatiekosten.

Mijn auto is weer in orde en tegen niet teveel kosten.

prima, zoals verwacht

was alleen APK

Heel snel

Alles snel , allemaal vriendlijk

Overall wel goed, goed geholpen fijne leenauto :)

Echter : Oude onderhoudskaart nog op de deur. Onderhoudsboekje niet ingevuld/afgestempeld. Medewerker heeft niet medegedeeld dat er nieuwe remblokken gemonteerd zijn voor en achter. Geen direct goede remwerking, eerste 100 km rustig pompend remmen weet ik uit ervaring Verder in orde

Goed gedaan!

Auto is deskundig nagekeken en geüpdatet.

Snel en vriendelijk geholpen.

Op eigen verzoek de auto even laten checken op vloeistof en bandenspanning. Alles was in orde. Het geheel was gratis.

Lekker snel geholpen

Lekker snel geholpen