Onderhouds beurt conform planning. Naar verwachting geleverd.

Alles goed vetlopen. Een aandachtpunt is wat mij betreft het digitale 'diagnostisch rapport'. Vergt kritisch lezen, anders wordt het verwarrend.

Vlot en goed.

Uitstekend! Erg fijn.

Ontzettend goede communicatie!

Alles snel en goed geregeld

Ik heb harstikke tevreden met Nefkens in Uden. Onderhoud was snel uitgevoerd en de communicatie was heel goed. Ik zou Nefkens zeker aanbevelen.

Deskundig en zeer klantvriendelijk!

Heb contact als zeer prettig ervaren.

goed geregeld

Keurig volgens afspraak gehandeld met een glimlach

Hoewel mijn auto elders is gekocht en er ook in onderhoud is gebleven totdat de garage ophield te bestaan, hebben ze mij bij Nefkens in Uden keurig geholpen bij de jaarlijkse onderhoudsbeurt van mijn auto. Nadat bleek dat er een paar kleine dingetjes ook gerepareerd konden worden, werd ik via een mail op de hoogte gehouden met de prijzen erbij zodat ik zelf kon bepalen of ik deze kleine reparaties zou willen laten uitvoeren. Dus uiteindelijke geen verrassingen achteraf wat betreft prijs en ook nog zelfde dag gemaakt. Top!

Vakkundig

Zeer klantvriendelijk

Bijzonder vriendelijk persoonlijk contact, maar ook de uitvoering van de onderhoudsbeurt uitstekend.

100 procent tevreden.

Super fijn geholpen, top

Slechte communicatie

Eind van de dag niks gehoord en contact opgenomen met het nummer van garage Uden, deze werd doorgeschakeld naar een andere locatie of hoofdkantoor. Toen ik vroeg naar wanneer mijn auto klaar zou zijn kreeg ik het antwoord; Ze bellen wanneer die klaar is, dus hij zal nog niet klaar zijn. Dag later was die pas klaar en werd ik gebeld. Service zelf was prima.

Snel, deskundig en vriendelijk geholpen

Nefkens Uden heeft mij vriendelijk, deskundig en snel weer opweg geholpen nadat ik gestrand was met mijn auto. Zonder afspraak binnen 1 dag weer de weg op met mijn auto, heel fijn!!

Werkplaatsreceptie met verstand van zaken!

Goede service en zeer vriendelijk en vakkundig geholpen door de man bij de werkplaatsreceptie! De auto was ook nog eens netjes gewassen.

Positief

Snel geholpen. Onderhoud aan de prijs. Was fijn geweest als er ook werkplekken zijn als.je wacht

Professioneel personeel, vriendelijk, behulpzaam

Gewoon goed

Zeer goed geholpen.

Reparatie goed uitgevoerd. Al het personeel zeer vriendelijk.

De service is uitstekend!

Ik had een storing in mijn bus en kon niet meer rijden. Ondanks zieke monteurs stond die na het weekend toch weer voor me klaar en hebben ze hem tussendoor gerepareerd. Dank jullie wel voor de service en gelukkig kon ik hierdoor maandag gewoon weer aan het werk. Echt helemaal top!!!

prima, gastvrij, professioneel

prima, gastvrij, professioneel

Super geweldige service

Ik ben erg goed ontvangen als klant en ben zeer tevreden met het resultaat de auto heeft een grote beurt gehad en een nieuw distributie riem

Erg vriendelijk personeel.

Ondanks dat mijn online afspraak via Peugeot site niet goed was doorgekomen toch snel en netjes geholpen.

Geweldig geholpen

De auto rijdt weer als n zonnetje

Fijn personeel

Wordt altijd prima geholpen