Netjes en correct.

Goed netjes volgens afspraak.

Fijn

Ben keurig en fijn te woord gestaan Het is een fijne garage ons mam er te komen Wordt altijd duidelijk en goed te woord gestaan Super

ok

heel goed

Duidelijk en correcte weergave van uitvoering en advies

APK en Service-onderhoud uitvoering.

Afspraken correct nagekomen en uitgevoerd.

Alle werkzaamheden in overleg en volgens afspraak correct uitgevoerd.

APK reminder goed en tijdig ontvangen Aanbeveling op vraag Telefonisch contact met wat vervangen moet worden en kosten om APK te laten slagen Telefonisch contact dat auto klaar staat voor op te halen

Vriendelijk en behulpzaam

Zeer betrouwbaar

top service..!!

Al jaren zéér tevreden....!!!

Uitstekende service

Aan de service balie zijn ze vriendelijke En leggen alles uit wat ik kan verwachten En bespreken even wat de monteurs in de werkplaats hebben uitgevoerd Top

Op een ding na oké zie hieronder

De dag na grote beurt kreeg ik melding over ureum. Toen is er alsnog 14 liter bijgevuld. Dat had moeten gebeuren bij de grote beurt. Het is goed opgelost omdat ik niets bij hoefde te betalen. Maar dit mag eigenlijk niet gebeuren omdat ureum moet worden gechect bij grote onderhoudsbeurt.

Vriendelijk en accuraat geholpen.

Volgens afspraak op tijd geholpen. Duidelijke toelichting van monteur over toestand van de auto.

Vriendelijk ontvangen

Na online een afspraak in Den Bosch gemaakt te hebben en deze door Nefkens per mail is bevestigd, op naar Nefkens in Den Bosch. Maar helaas de rit voor niets gereden de afspraak stond niet in hun agenda flink balen. Weer een afspraak gemaakt nu in Uden, hier vriendelijk ontvangen en de auto heeft zijn eerste beurt gehad. Ik woon in Oss en daar is helaas de vestiging weg, vorig jaar een nieuwe auto gekocht maar met alle communicatie en afhandelingen ben ik niet blij. Uden beveel ik nu wel aan. Met vriendelijke groet, Peter Willems

Toppie

Goede service, vriendelijk perso en ekkere koffie terwijl ik wacht tot mijn autootje weer klaar is met zijn onderhoudsbeurt. Alleen werkt volgens mij nog steeds het door mij opgegeven euvel niet dat er een melding komt als ik over de middenstreep van de weg rijd.(drive lane assist?) Absoluut geen ramp, maar ja,valt me gewoon op. Test het natuurlijk ww eens als het rustig op de weg is,maar geen toeters of bellen als ik over de witte streep rijd. Wel lekker rustig natuurlijk.

Redelijk goed

Auto maar gedeeltelijk gestofzuigd. Niet gewassen. Geen terugkoppeling werkzaamheden. Kleine vervangende auto. Geen automaat.

Prima garage, alleen jammer dat ze in hun systeem geen gemaakte onderling afspraken zetten. Zo heb je steeds weer een discussie en dat begint behoorlijk te irriteren...

Goede service A.kroon

Terug roep actie optijd klaar en netjes ontvangen ga zo door .

zonder afspraak directe assistentie

Voor een kleine reparatie (spijker in band) direct geholpen. Dat is pas goede service.

Prettig geholpen en duidelijke communicatie

Duidelijke uitleg over de beurt en de reparaties Rustig kunnen zitten in de wachtruimte met koffie voorhanden.

Fijn dat jullie zo snel klaar stonden.

Had nieuwe lampje nodig voor remlicht kon direct terecht.

Jammer dat de gemaakte afspraak niet kon doorgaan, maar dat werd opgelost. Iemand zou donderdagavond mijn auto ophalen. Helaas was men mij vergeten, dus na een telefoontje werd de auto vrijdagochtend alsnog opgehaald. Rond 17 ben ik de auto op gaan halen. Was men verbaasd dat ik een jaar geleden geen onderhoud heb laten uitvoeren. Maar ik was er, 19-2-2024, ben echter weggestuurd. Te weinig km gereden was de reden. En nu is men ook nog vergeten de distributie riem te vervangen. Moet ik weer voor terug komen. Ik ga er vanuit dat dit niet extra geld kost omdat jullie de auto opnieuw moeten inplannen? Mij kost het helaas wel weer extra tijd.

Xx

X

Klant vriendelijk

Behulpzaam

Prima!

Men denkt goed met je mee. Je wordt ook gebeld door de monteur als er wat besproken moet worden. 1 minpuntje: Men zou bij de laatste reparatie alles updaten, maar mijn navigatie heeft nog verouderde data, terwijl gezegd was dat dit gedaan zou zijn..

Vriendelijk en service gericht

Afspraak makkelijk te maken via internet. Kan auto al daags ervoor brengen en als er tijd beschikbaar is wordt deze al eerder bekeken. Jammer dat mail in de spam kwam anders was de auto al eerder klaar geweest. Het nodige wordt gedaan en wat niet noodzakelijk is wordt besproken. Ivm oude auto wordt ook gekeken of het reparatiebedrag nog wel verantwoord is. Goede adviezen en service zijn voor mij doorslaggevend om hier te komen.

Wederom top

Alles volges verwachting en daarboven. Auto binnen mooi schoongemaakt was een verrassing.

Nijverheidsstraat 2

5405 AJ Uden