Wederom top

Alles volges verwachting en daarboven. Auto binnen mooi schoongemaakt was een verrassing.

Netjes ontvangen, fijne wachtruimte,

Heldere communicatie en afspraken

Zeer tevreden!

Wederom erg tevreden: goede service, snel schakelen/snelle terugkoppeling, vriendelijk te woord gestaan, etc.

Tevreden over onderhoud auto

Aanbeveling voor onderhoud wel, qua aankoop auto ziet Nefkens Uden me niet meer

alles goed duidelijk

Is prima

Mijn ervaring met mijn auto, het onderhoud is prima Alleen telefonisch een afspraak maken valt niet mee

Niet wat je van een merkdealer mag verwachten

De al vroeg geplande onderhoudsbeurt last minute afgebeld wegens onderdelen niet op voorraad. Kan gebeuren. Maar vervolgens moet ik er zelf 2x achteraan bellen om de afspraak te herplannen. Waarna de afspraak voor de tweede keer afgemeld wordt. Dit aangegeven waarop ze nogmaals naar de planning zouden kijken met het verzoek terug te bellen. Dit gebeurde niet en ook hier moest ik weer achteraan. Vervolgens bleek de afspraak verkeerd in het systeem te staan, verkeerd onderhoud en niet de besproken leenauto. Dit is wel goed gekomen, maar slordig. En dan heb ik het nog niet over de hoge kosten van de leenauto (€60 per dag), geen bevestigingen sturen van afspraken en verkeerde voorlichting bij de aankoop van de auto. Al met al geen aanrader. Personeel op locatie is wel vriendelijk.

Zeer goede service en heel prettig contact.

Het maken van een onderhoudsafspraak was online zeer eenvoudig. Zowel het contact bij het wegbrengen als ophalen van de auto was heel klantvriendelijk. En zover ik kan nagaan is het onderhoud netjes en goed uitgevoerd.

Heel fijn

Was er voor kleine beurt waar ik op kon wachten. Heb wat gewerkt en praatje gemaakt met andere klant. Ontvangst was hartelijk en decservice top!

Zeer netjes & vriendelijk geholpen! Heel blij met mijn auto!

Nefkens Uden staat garant voor servicegerichtheid, duidelijkheid en netheid

Heel erg tevreden.

Prima geholpen, correcte garantieverstrekking

Distributieriem moest vervangen worden. Juist en snel uitgevoerd.

prima en gezellig

Vooraf een prijsopgave en een plezierig contact.

Helemaal goed

Ik ben vriendelijk en snel geholpen

door aandacht en goed luisteren vlot geholpen

fijn

probleem opgelost!

Zonder afspraak binnengelopen en werd ik prima geholpen en mijn probleem opgelost!

slecht

terugroep actie moest een ander bedieningsdisplay in geen probleem nu hebben ze een display erin gezet zonder airco knop zonder dit te zien

Prettig en kundig geholpen

Adequaat afgehandeld, klantvriendelijk, uitstekende service, kundige en beschaafde medewerkers.

Alles prima volgens afspraak.

Service met een glimlach,een kopje koffie en vriendelijke medewerkers.

gewoon prima

Eerste kennismaking en Inspectie gedaan

Onderhouds beurt conform planning. Naar verwachting geleverd.

Alles goed vetlopen. Een aandachtpunt is wat mij betreft het digitale 'diagnostisch rapport'. Vergt kritisch lezen, anders wordt het verwarrend.

Vlot en goed.

Uitstekend! Erg fijn.