Voor mij een nieuwe Peugeot dealer maar een verademing hoe het wel kan!
Begin dit jaar van Leasemaatschappij overgestapt vanwege nieuwe werkgever. Dus op zoek naar een dealer dichterbij Eindhoven.
Hierdoor kwam ik uit bij Nefkens Uden, prettig contact met maken van de afspraak. Bij binnenkomst werd ik vrolijk begroet door een wat oudere man, maar een goede uitleg gekregen en men ging gelijk aan de slag met mijn auto.
Auto moest iets langer staan dan vooraf gemeld door een verplichte software update maar dat was geen punt, ik kon prettig werken in de wachtruimte. Na 2,5 uur was alles geregeld en liep de adviseur met mij naar de auto, hier haalde hij nog keurig de interieur bescherming weg (stuur, pookje, matten en stoel). Wat ik overigens top vind! Nog niet eerder gezien bij de Franse merken! Je krijgt je auto gewoon schoon terug zonder modderpoten of vette vingers TOP!!
Boekjes waren voor de verandering ook netjes ingevuld net als de originele peugeot stickers in de deur aangebracht waren.
Eindoordeel: Dit is mijn nieuwe dealer voor mijn Peugeot 508. Ga zo door zou ik zeggen.