Goede communicatie en onderhoudservice!

Betrokken!

Geen prettige omgang met elkaar

Ik voel me niet echt gewaardeerd, niet serieus genomen. Als ik aangeef dat de auto trilt, wordt dat door jullie niet/nauwelijks geconstateerd en wordt er dus ook niks aan gedaan.. Behalve de bandenspanning weer op niveau brengen. Nu is het niet zo erg, dat er niet mee te rijden valt, maar het gevoel dat jullie mij geven is niet prettig. Ik voel me niet serieus genomen. Als nu de vorige keer ook nog bleek dat de motorkap niet dicht zat na onderhoud en ik merk dat tijdens het rijden, kan ik niet anders concluderen dat ik de service en klanttevredenheid zeer matig vind. En waarom moet ik een handtekening zetten als ik de auto voor onderhoud kom brengen... Jullie zouden mijn inziens een handtekening moeten zetten dat jullie de auto netjes behandelen en niet beschadigen.. Vreemd

vriendelijk en behulpzaam

Problemen met distributieriem netjes opgelost.

Ik kreeg vrijdag 14 juli 2023 op de Autobahn in Duitsland plotseling de melding “STOPPEN, oliedruk weggevallen” op het display van mijn Peugeot 2008. Ik kwam stil te staan op de vluchtstrook. Door de ADAC i.s.m. de ANWB werd de auto weggesleept naar de NEFKENS garage in Uden. Volgens de monteur van de ANWB, was het probleem de distributieriem. Een veel voorkomend probleem bij de Pure Tech motoren van Peugeot, Citroën en Opel. NEFKENS Uden heeft distributieriem gratis vervangen. De reparatie viel onder de garantiebepalingen. Tevens werd een onderhoudsbeurt uitgevoerd. Ik had de auto binnen 2 dagen terug en hij rijdt weer prima. Met dank voor de service.

goede service en vriendelijk personeel

goede vriendelijke service en goed geholpen. Staan mensen goed te woord. je kunt in deze vestiging zien dat het om de mensen draait en de service.

Goed en accuraat als altijd

goede competente service

Netjes en vlot volgens afspraak afgehandeld

Prima!

Het online maken van de afspraak ging gemakkelijk. Ontvangst was prettig en de auto was snel weer gereed.

zeer vlot geregeld

snel afspraak gemaakt (niet vanzelfsprekend tegenwoordig). en reparatie klaar terwijl u wacht

Alles is tot in de puntjes geregeld

Alles wordt goed gecontroleerd, je krijgt ook nog een uitgebreid verslag van alle punten die gecontroleerd zijn, mocht er tijdens de beurt onverwachts iets gevonden worden nemen ze contact met je op voordat ze het gaan repareren, waardoor je niet verrast wordt met hoge kosten

Geen poespas, sleutel afgeven, leenauto stond klaar en gaan

Prijs nieuwe afstandbediening deurslot .

De reparatie aandrijfas is goed uitgevoerd, maar toen ik de prijs hoorde van de afstandbediening deurslot ben ik zeer boos geworden. Dit is extortion. Ik moet voor dit product naar Peugeot dus kunnen jullie elke prijs vragen die jullie willen. Maar 217 Euro is belachelijk. ik zou bijna zeggen voor mij geen Peugeot meer.

Lamp kapot

Ik had een kapotte koplamp en kon meteen langskomen. Ik werd direct geholpen en kon na 30 minuten weer veilig de weg op. Top geholpen!

betrouwbaar.

alles volgens afspraak,je bent geen nummer.

Vriendelijk, goed en snel geholpen

Snel en volgens afspraak

Snel en volgens afspraak

Ik zit nog op een telefoontje te wachten opdate sche

Auto niet gewassen na beurt

Auto voor grote beurt gebracht, helaas niet de moeite genomen om hem even te wassen. Wel vriendelijke mensen aan de bali.

Je wordt altijd netjes geholpen. Ze nemen ook de tijd voor je. ik belde naar de garage voor een afspraak en kon er heel snel terecht

Nefkens is en blijft "mijn" garage!

Vriendelijke, klantgerichte ontvangst en zeer tevreden over de duur en kwaliteit van de onderhoudsbeurt.

Even bellen daarna zonder afspraak naar de garage en snel geholpen worden (lekke band)

Top!!!

Hele fijne snelle hulp, eigenlijk al jaren erg goed in alles Bedankt!!

Alles prima behalve de snelheid ivm drukte personeel.

Goed geholpen, maar duurde erg lang voor ik geholpen werd. Bij het brengen ging het nog wel maar bij terugkomst wat te lang moeten wachtten helaas. Verder prima garage en vakmanschap anwezig.

Prima, vriendelijke service

Prettig contact, fijn om via mail en systeem aan te kunnen geven wat er gerepareerd moet worden

Nijverheidsstraat 2

5405 AJ Uden