Den Bosch had verkeerd doorgegeven aan Uden

Bij Nefkens den Bosch hadden ze geen plek voor een tijdige beurt met - op mijn verzoek inclusief - olie verversen ondanks de nieuwe motor. Aangezien ik een VIP met vervangende auto heb, is de beurt ingepland in Uden. Ook werd een APK ingepland. In Uden aangekomen bleek er geen vervangende auto gereserveerd, bleek dat een APK ingepland was maar nog niet nodig en bleek de beurt met okie verversen juist niet ingepland. Alles fout dus. Uden heeft mij er tussen geschoven en ik kon er op wachten. Overigens, het is mij niet duidelijk of ze in Uden de kaarten ge-update hebben maar dat zou wel moeten……

Heel goed geholpen

Zelfs de auto was gewassen en uit gezogen

Goede service,en vriendelijk personeel

goed en duidelijk

goede en duidelijke communicatie

Ik ben heel tevreden

Prettige service

Vriendelijk personeel. Vlotte afwerking en duidelijke communicatie.

Volgens afspraak netjes geregeld

Keurig en netjes ontvangen, te woord gestaan en volgens afspraak alles mooi op tijd geregeld

Vriendelijke mensen en zeer behulpzaam

Goede communicatie

Ik heb vertrouwen in de medewerkers, krijg een telefoontje als er meer onkosten bijkomen , en adviezen

Goede afspraken duidelijke uitleg en fijn persoonlijk contact.

Netjes en snel

niet volledig uitgevoerde beurt

die bekend met opdracht

Super service een dikke 10

Altijd goed geholpen door monteurs verkopers en administratie.

prima garage, vriendelijk personeel

Mijn auto moest voor een beurt, en daarbij meteen een softwareupdate nav een terugroepactie. Dit ging allemaal heel vlot en soepel, er is een soort 'wachtkamer' met koffie en thee, wat te lezen en ik kon er ook werken. Prima geregeld

Keurig de afspraak afgehandeld.

Oke. Geen opmerkingen.

Snelle en persoonlijke benadering

Het was heel makkelijk om een afspraak online te maken, wat voor mij dus extra prettig was omdat ik onregelmatig werk. Toen ik in Uden aankwam (omdat Den Bosch niet kon op de dag dat ik vrij was) werd ik snel en vriendelijk geholpen. Na 1,5 uur wachten op de service beurt en terugroep actie kreeg ik mijn auto weer op en top terug. Zelf nog even door de wasstraat gereden en hij was weer als nieuw

Snel en correct

Afspraak gepland, fiets mee terug en snel weer klaar met rapportage!

uitstekend

snelle en deskundige service

Oke

Prettig contact en goede uitleg

Top!!

Ondanks het niet hebben van een werkplaatsafspraak, toch geholpen met vervangen van remmen, en dit terwijl het al erg druk was in de werkplaats. Daardoor kon ik zonder vervangend vervoer nodig te hebben verder de weg op. Top!!

Tevreden

Afspraak op tijd ingepland. Elektrische fiets meegekregen.

Top service

Goede service, vriendelijke mensen, en ze informeren op tijd over de kosten.

Weer prima geholpen

Prima en snel geholpen