Absoluut goed

Tot volle tevredenheid.

Niet zo tevreden

Mijn auto staat op All season banden waarvan 2 stuks onder de 4 mm zitten en daar geen melding van gehad. Had mooi met beurt gedaan kunnen worden, kost nu weer wat extra om te vernieuwen. Onderhoudsbeurt en APK naar tevredenheid.

Vriendelijke en snel geholpen

Prima geregeld en georganiseerd

Ontvangst prima, het nieuwe gebouw ziet er mooi uit. Miste alleen de koffie.

Perfecte service.

Wat mooi als na een onderhoudsbeurt de auto weer 'als nieuw' rijdt en hij er ook nog eens blinkend schoon bij staat.

Perfecte service

De onderhoudsbeurt en de noodzakelijke reparaties van mijn Opel Corsa bij Nefkens zijn prima uitgevoerd.

Goed!

Is goed gegaan ,wennen aan een andere garage en personeel daarvan!

Uitstekend!

De auto werd 's morgens vroeg opgehaald en 's avonds weer helemaal schoon en gecheckt afgeleverd. Wat een luxe!

Nefkens denkt met je mee!

Snelle, goede service voor een redelijke prijs

Geen goede afspraak en toch geholpen.

`zie boven

De ervaring was perfect

Zie de omschrijving hierboven

Ga zo door

Goed geholpen

Prima geregeld allemaal.

Graag ontvang ik nog wel even het diagnoserapport van deze onderhoudsbeurt. Die heb ik (nog) niet ontvangen.

zeer goede ervaring

Prima service, het bedrijfspand is veel beter dan waar jullie voorheen zaten

De parkeerplaats erg vol en alles krap op elkaar. Pluspunten waren de snelle en correcte afhandeling aan de receptie, de prima onderhoudsbeurt waarbij de aangegeven aandachtspunten netjes verholpen zijn. Mijn auto schoon en gewassen weer terug kreeg. Minpunt was dat de vervangende auto niet was afgetankt maar bijna leeg, ik kwam hier na 50 km achter omdat ik een seintje kreeg dat ik moest tanken Ik heb voor €90,- de auto af moeten tanken.

Uitstekende service

Goed klantencontact, behulpzaam en goede service

Netjes geholpen

Is netjes verteld hor probleem gingen oplossen

Prettige dealer

Prima dealer correct en goed geholpen

Super geholpen

Fijne mensen aan de balie

Gewoon heel goed

Zie hierboven.

Goede service en goede monteur

Na een tweetal jaar klachten met olielekkages is het lekken zo lijkt het eindelijk verholpen. Deze monteur loopt al een tijdje rond begreep ik maar hij is er als enige in geslaagd het lek te vinden. Ook heeft hij de grote beurt voor de rest goed uitgevoerd en goed gedocumenteerd richting de klant. Enige minpunt is dat de kosten mijns inziens veel te hoog liggen voor het te vervangen materiaal (zoals remblokken). Ook mis ik een loyaliteits beloning als vaste klant - is invoeren van een loyaliteits plan geen goed idee (bijv. hoe vaker je terugkomt hoe meer korting op bijv. jaarlijkse grote beurt middels digitale zegels oid). Jasper heeft overigens vanuit de voorkant wederom goede service verleend. Enige is dat hij in eerste instantie de prijsopgave wat beter had kunnen uiteenzetten maar bij latere navraag heeft hij dit wel transparant gedaan.

Gegaan zoals het zou moeten

Goede ervaring

Goed.

Redelijk lang moeten wachten bij ophalen auto.

Vriendelijk

Het probleem dat ik had werd heel goed begrepen en ik kreeg goed advies.

Meijewetering 19

3543 AA Utrecht