Ik heb een zeer goede service voor en bij de APK en beurt van onze Opel Meriva ervaren.

Aan het bovenstaande heb ik niet toe te voegen.

Alles volgens afspraak

Mis alleen voor de beurt die is uitgevoerd de specificatie op de factuur.

Klacht niet verholpen

Is er gereden met de auto na de reparatie? De klacht is niet verdwenen, maar ook wat erger geworden. Al gebeld en ni wachten op een respons....

Bij ophalen uitgevoerde controle als onzinnig verklaren.

Accu vervangen door Henri en Herman. 3 maanden later start niet, volgens ANWB slechte accu. Fabricagefout. Neffens zegt niets mis met de accu! Advies auto 1 week hier, dan doormeten op stroomlekkage. Reeds uitgevoerd na 3 dagen!! " mankeert niets", "stroomlekkage? Nee hoor, dat ruik je en is niet te meten!" Bij advies en brengen niet praten over rekening, terwijl de auto nog onder BOVAG garantie valt, wel rekening geven. Telefoniste adviseerde naar een andere garage te gaan met mijn oude Corsa! Ik voel me bedonderd

Netjes

Duidelijke communicatie

Ouderwetse goede service waar de klant trlt

Klantvriendelijk

Prima geholpen

Uitmuntend

Het wordt er niet beter op...

Ik heb gebeld (waarschijnlijk naar de hoofdvestiging) met een vraag en zou worden teruggebeld door de garage. Niet gebeurd. Daarna nog een keer gebeld en zou worden teruggebeld. Niet gebeurd. Tijdens mijn werkplaatsbezoek is afgesproken dat er een band zal worden besteld. Ik heb na anderhalve week zelf gebeld om te vragen of de band er al is. Ik ben bang dat de schaalvergroting er voor heeft gezorgd dat de computersystemen e.d. allemaal ingewikkelder zijn geworden. Ik overweeg om een kleine (particuliere) garage te zoeken, waar er gewoon wat meer persoonlijk contact is en je niet door alle formaliteiten heen hoeft (keuzenummers) en er ook niet zo'n drukte is bij de balie. Ik vind het jammer dat de (volgens mij hardwerkende) werknemers afhankelijk zijn van goede reviews en (zo heb ik een keer gehad) er bijna om smeken. Zo'n groot bedrijf met allerlei managementlagen staat te ver af van de gewone klant.

Alles volgens plan een op tijd

Prettig ontvangst en meedenken mbt onderhoud. Kennis van zaken.

De gebruikelijke bandenwissel snel voor elkaar

xxx

Door een pechgeval kwam ik bij Nefkens terecht en ondanks dat ik geen klant was werd ik prima geholp

De auto werd dit een pech afgesleept en overgebracht naar Nefkens Utrecht. Ondanks dat het zeer druk was in de werkplaats werd ik binnen een paar dagen 100 % goed geholpen en bemiddelde zelfs bij garantie claim.

Prettig geholpen

Na mijn overgang van Henri & Herman garage ben ik tevreden. Ik ben prettig en goed geholpen .

goeden en snelle service

vriendelijk personeel

Perfect geholpen

Keurig en snel verholpen

Verrassende fijne ervaring.

Bijzonder vriendelijk en fijne service.

Vriendelijk personeel

Ik kwam om mijn olie bij te vullen. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en was met een kwartier weer weg.

Uitstekende service en vriendelijke behandeling

Mijn auto gebracht voor jaarlijkse onderhoudsbeurt, bandenwissel en APK. Bij receptie keurige behandeling door receptionist, uitleg va de uit te voeren werkzaamheden en info over de kosten. Bij ophalen van de auto door de receptionist naar mijn auto gebracht, zodat ik niet hoefde zoeken op het parkeerterrein. Kortom: prima service!

Alles is goed georganiseerd, medewerkers zijn vriendelijk en er is altijd voldoende tijd om je netjes en volledig te helpen.

Fijne garage met top personeel!

Ik word elke keer als ik er ben weer goed geholpen. Nu was ik er voor de APK en ook dat werd weer top afgehandeld.

Slecht

Wederom zijn de banden niet ingeleerd, ondanks dat dit al meerdere keren niet is gebeurd en gemeld. We gaan niet voor niets naar een Opel garage voor onderhoud en bandenwissel. Nu moeten we weer een keer terug om dit alsnog te laten doen.

Alles netjes en zorgvuldig afgehandeld

Vriendelijk geholpen en duidelijke uitleg bij de verrichte werkzaamheden

Ik werd op tijd geholpen

De auto was op de aangegeven tijd klaar

Veel minder goede ervaring dan bij H&H

- telefoon menu erg ingewikkeld (ook lange wachttijden) - dure rekening / minimale service - net even die stap meer voor de klant ontbrak

Lichtje bandenspanning blijft branden

Na bandenwissel blijft het lichtje mbt tot mijn bandenspanning met een uitroepteken branden op mijn dashboard. Ook de diagnostiek van de bandenspanning werkt niet meer. Resetten en herprogrammeren lukt ook niet. Ik heb hierover gebeld maar men weet niet op wat voor termijn ik zal worden teruggebeld. Wil voor dit euvel niet weer anderhalf uur in een wachtruimte moeten wachten. Wil graag een snelle handige oplossing.

Meijewetering 19

3543 AA Utrecht