Altijd vriendelijk en gezellig bij Nefkens

De lekkere koffie is een fijne toegevoegde waarde. De muziek -RADIO- die aan staat (waarom, voor wie, niet meer van deze tijd) is echter minder. Te luid en leidt af als je wilt werken tijdens het wachten.

De jaarlijkse APK is uitstekend verlopen.

Zoals ieder jaar heb ik mijn auto voor de APK naar Nefkens Utrecht gebracht. De afspraak klopte, ik kreeg een leenfiets en om 11.00 werd ik al gebeld dat de auto in orde was.

Net niet goed genoeg

De klachten zijn niet verholpen. De vraag om de auto ook van binnen schoon te maken is niet ingelost. En ik Moest zelf attenderen op de betaling van de leenauto. Dat kan echt allemaal beter. Klacht: de ventilator maakt een brommend geluid met naar links sturen. Alsof er blaadjes in zitten Antwoord bij ophalen: deze zijn er uit gehaald Brom geluid zit er nog. Er zaten helemaal geen blaadjes in. Lekker makkelijk. Zo’n antwoord. Ik heb er niks aan.

altijd vriendelijk en behulpzaam aan de werkplaatsreceptie

Zowel aan de telefoon als aan de balie: werkplaatsreceptie is altijd vriendelijk en behulpzaam.

Prettig en vriendelijk

Accuraat en aangenaam

teleurstellend

We werden vriendelijk ontvangen, er was koffie en de banden werden op spanning gebracht. Het belangrijkste de vloermat links voor die steeds gevaarlijk los lag werd vervangen door een nieuwe maar die werd eveneens los afgeleverd. Niets opgelost dus, wat de monteur zelf had kunnen constateren

Erg goed, netjes en vriendelijk

Erg goed, netjes en vriendelijk

Hoe service moet zijn ..

Goede en vriendelijke benadering

Altijd even vriendelijk en behulpzaam TOP Nefkens

Fijne communicatie en duidelijke afspraken.

Vriendelijk en snel geholpen

Ik kon snel terecht na een storing. Nagekeken en weer snel op weg geholpen

Efficiënte oplossing

Ik ben snel geholpen met een nieuw hoesje om de sleutel

Onaangekondigd binnengelopen vanwege een te lage oliestand. Ik kon gelukkig tussendoor even worden geholpen terwijl het toch behoorlijk druk was. Dank voor de service.

Uitstekend geholpen en een zeer hoge rekening als kado op mijn verjaardag waar krijg je dat nog??

Auto gewassen en gezogen teruggekregen Hart dank en nog fijne feestdagen

Top ervaring

Weer alles netjes gedaan/verzorgt en mij daarmee ontzorgt

Altijd vriendelijk en deskundig.

Precies gedaan wat afgesproken is

verzoek :)

Ik geef altijd 5 sterren, maar..........................zou het fijn vinden wanneer jullie ergens zouden noteren dat ik problemen heb met mijn ogen, en om die reden niet met regen en in het donker wil rijden. En graag de auto vroeg wil brengen en halen. Ik heb dit iedere keer opnieuw genoemd maar wordt niet goed gecommuniceerd met de verschillende medewerkers.

Prima!

Hopelijk is de lekkage verholpen door het vervangen van het 3e remlicht.

Koplamp is netjes vervangen

Reparatie is netjes uitgevoerd maar veroorzaakt wel veel heisa er omheen voor zoń klein dingetje. (beschermingsmiddelen stoel, stuur en mat die na 5 minuten weer weggegooid wordt) Factuur met mapje eromheen. Het is een beetje over de top.

Prima, goed geholpen

Wat mij verbaasd is dat ik nu ik met pensioen ben mijn auto nog zo'n grote beurt moet hebben. Ik rijd er bijna niet mee dus zou best wat minder kunnen.

Vriendelijk en vlot

Fijine service

Fijne service en op tijd afhandelen ervaar ik als zeer plezierig! Ook het personeel is altijd behulpzaam!!

Goede service, snel en duidelijk

Goede onderhoudsafspraak, tussendoor netjes gebeld en duidelijk uitgelegd wat de kosten zijn, helder digitaal rapport

Vriendelijk geholpen.

Jammer dat de auto niet even aan de buitenkant gewassen is.

Meijewetering 19

3543 AA Utrecht