Uitmuntend

Gewoon zoals verwacht. Prima service en snel geholpen en duidelijkheid. Top.

Snelle afhandeling, vriendelijk geholpen.

Uitstekend!

Goede, snelle en duidelijke service!

Toppie

Netjes op tijd geholpen en op afgesproken tijd weer klaar. En duidelijke uitleg gekregen van uitgevoerde werkzaamheden ook per mail

goed, "maar" naar verwachting

Het zou een mooie service zijn als ook de auto wordt schoongemaakt na een apk-beurt. Dat ben ik bij mijn eerdere dealer gewend en ondanks dat ik weet dat het niet standaard is, verwacht ik het nu enigszins wel. De mogelijkheid om te werken, tijdens het wachten op de apk, en het aanbieden van leuke up to date tijdschriften waardeer ik wel zeer en was weer wat boven verwachting.

We worden hier altijd vriendelijk en goed geholpen.

Onze ervaring met deze dealer is altijd prima.

Très bon, comme d’habitude

Super service, deze keer auto zelfs gestofzuigd en door de wasstraat!

Goede monteurs

Hele fijne garage met goede medewerkers en vriendelijk en zeer correct

Positief

Klantvriendelijk, meedenkend, snel.

Top geholpen

perfect en ik kon gewoon werken in de wachtruimte

Niet alles wat aangevraagd was was ook uitgevoerd.

Ik had ook navigatie update aangevraagd maar dat is kennelijk vergeten uit te voeren. Het is geen ramp en komt wel de volgende keer maar het is wel raar.

Snel en goede service

Snel geregeld, snel klaar en ook nog door de wasstraat geweest en gestofzuigd van binnen. Net dat kleine gebaar wat het doet!

Lampje verwisseld

Snel en fijn geholpen

Prima werk, maar informatie lastig te verkrijgen

Aardige mensen, hebben vast hun werk wel goed gedaan. Maar als je de auto om 8 uur brengt, en pas om 14:15 een overzicht van te verrichte werkzaamheden krijgt (per app / mail, moet je maar net zien...), en dan om een uur of kwart voor vijf zelf moet gaan bellen of de auto nog klaarkomt... En dan is de arme dame van de receptie heel lang bezig om informatie te krijgen. Eerst "Hij is nog niet klaar". Ja, prima, heb ik niks aan. Wanneer is hij wél klaar? Weer navragen, weer wachten. "Ze zijn bezig met de update, duurt nog 20 minuten". Dus hij is om 17:15 klaar, dan kom ik hem halen? "Ja. maar vóór half zes, want anders is sales druk" (Op vrijdagmiddag om half zes? Borrelen zeker). En om 17:15 was alles weg en leeg. Als je weet dat een update lang duurt, hang je hem toch gewoon 's morgens aan de computer?

Uitmuntend

Positieve ervaring. Auto moest een Grote beurt hebben ook i.v.m Peugeot Garantie en daarbij ook een APK keuring. Binnen 2 uur was alles gedaan.

Goede en vriendelijke service

Uitstekend geholpen

Voor de reparatie aan mijn auto en de problemen die moesten worden verholpen ben ik uitstekend geholpen. De medewerker heeft goed met ons meegedacht en een prima voorstel gedaan voor de oplossing. Dit hebben we zeer gewaardeerd.

Hele goede en vriendelijke service

Wanneer ik mijn auto naar Nefkens Utrecht breng, weet ik dat ik mij geen zorgen hoef te maken. Keer op keer word ik ontzettend vriendelijk te woord gestaan. Wordt er met mij meegedacht in oplossingen, word ik netjes op de hoogte gehouden zodra mijn auto weer klaar staat. Ook het vervangende vervoer is zeer netjes. Bij het ophalen van de auto wordt er duidelijk verteld wat er gedaan is.

Gemiddeld

Olie lampje brandde dus er is olie toegevoegd. Dat ik de olie moet betalen is normaal maar de van de arbeid had ik als vaste klant verwacht dat dat service zou zijn.

Goede service zoals het hoort

na diagnose online mogen aangeven wat wel en wat eventueel niet gedaan dient te worden. Duidelijke afspraken waaraan het team van Nefkens zich aan houdt. Kosten zijn dan geen verrassing achteraf.

Alles prima

Sneller klaar dan ik gedacht had, verder geen bijzonderheden.

vriendelijk te woord gestaan en uitgelegd wat de beurt betekend

ik heb 1 groot minpunt betreft de pech hulp sta met een kapotte voorband bel de pech hulp krijg als antwoord dit zit niet in het pakket en zoek het maar uit we komen wel maar dan moet u betalen had ik de anwb maar niet opgezegd klein puntje de afwatering punten onder de motorkap waren niet leeg gemaakt

Auto was mooi op tijd klaar

Goede service, vriendelijke medewerkers.

Goede haal- en brengservice en ook nog eens netjes mijn auto gewassen.

Super fijne garage met vriendelijke medewerkers

Ik moest even langs om dat er een lampje stuk was. Ik werd direct geholpen en het was snel opgemaakt. Echt super fijn.

Meijewetering 19

3543 AA Utrecht