Erg ontevreden
Er zijn de laatste tijd veel fouten gemaakt. 2 jaar geleden winterbanden zoek, doordat er Intern niet goed is gecommuniceerd. Uiteindelijk toch gevonden. Jaar later kreeg ik bij het maken van een wisselafspraak ineens te horen dat ik nieuwe winterbanden nodig had. Dat vond ik raar, want we hadden ze pas 2 jaar, maar ook bij navraag bleek dat echt zo te zijn. Dus nieuwe afspraak met o.a. vier nieuwe winterbanden, plus APK, en nog wat andere kleine dingen à la €1000,-
We moesten zelf om 17.00 checken of de auto al klaar was. Na ophalen in het donker kwamen we er de volgende ochtend pas achter dat onze oude zomerbanden er nog op zaten. Terwijl we wel al hadden betaald voor de nieuwe winterbanden. Dus weer naar de garage. Daar was iemand zo slim om even grondig navraag te doen. Ze erkende dat er een hoop fout was gegaan. En de banden hoefde toch niet vervangen te worden, alleen nog omgewisseld als ik dat nog wenste. Ik merk dat ik mijn vertrouwen heb verloren na al deze keren van slechte communicatie en vergissingen. Ik weet niet precies waar het steeds fout gaat. Maar dit is niet best.