Na goede ontvangst en snelle onderhoudsbeurt, snel weer onderweg

Ene minpunt is dat ik niet weet wat er tijdens de onderhoudsbeurt is uitgevoerd, kleine of grote beurt?? opmerkingen??

Jammer dat er geen leen auto beschikbaar was.

Ik ben erg goed en vriendelijk geholpen door Nefkens Utrecht. De auto stond weer netjes klaar zoals aangegeven. Communicatie kan wel wat beter, maar de service is altijd prima!

Prima service, maar afspraak maken is een ramp

Werkzaamheden goed en netjes uitgevoerd. Gedurende de onderhoudsbeurt wordt je netjes op de hoogte gehouden via mail en sms. Het inplannen van de afspraak is een ramp. Informatie die je wel meegeeft bij de afspraak, komt niet terecht bij de werkplaats. Hierdoor waren onderdelen niet op tijd besteld.

Niet

Communicatie

15 oktober mijn auto gebracht voor onderhoudsbeurt. Daarmee verwacht ik dat de auto dezelfde dag klaar is. Echter was dit niet het geval. Daarover krijg je dan geen bericht. Op het moment dat je erover in contact wil komen, dan is dit niet mogelijk. Op een terugbelverzoek wordt niet gereageerd. In het vervolg zie ik graag dat op het moment wanneer een onderhoudsbeurt niet dezelfde dag klaar is dat je daar over bericht wordt.

Prima geholpen

Uitstekend!

gewoon goed!

Top service

Goed ontvangen

Service was perfect :)

Even binnen koffie gedronken en met de werkplaats monteur gezellig praatje gemaakt terwijl de software update draaide. Top service!

Erg vriendelijk

Vriendelijke medewerkers. Fijne leenfiets.

Buitengewoon bevredigend

Heel prettig en goed advies

Teleurstellend

1. Een prijs van bijna Eur. 900,- voor een onderhoud met APK op een auto van bijna 8 jaar oud vind ik echt te schandalig voor woorden. 2. De zoveelste keer aangegeven dat mijn ruitenwissers schandalig slecht werken wat niet opgelost is! Verschillende keren nieuwe wisbladen gemonteerd gehad tegen serieuze kosten maar probleem blijft. 3. Aangegeven dat mijn linker achterportier slecht sluit. Volgens monteur mankeert er niets aan. Dus sluit de portier nog steeds schandalig slecht 4. Tegen deze condities ben ik voornemens om het onderhoud van mijn andere auto (KP-028-R) door een ander te laten uitvoeren, de afspraak staat al voor 1-11 maar ik weet even niet of ik die nakom.

Prima afgehandeld volgens afspraak

Als ik dan toch met de auto naar de garage moet, dan naar Neffkens.

Deskundig, betrouwbaar en klantvriendelijk.

Gewoon even wachten op een servicebeurt. Heerlijk relaxed met koffie en een krantje. Intussen meerdere modellen bekeken in de showroom. Werd drie keer aangesproken door medewerkers met vraag of zij iets voor mij konden betekenen.

Top gedaan

Netjes geholpen en op tijd klaar

Prima geholpen vriendelijk personeel

Goed geholpen enige onduidelijkheid mijns inziens over de auto maar is prima uitgelegd door de medewerkers

Vriendelijk en vakbekwaam personeel

Voorband bleek erg slecht te zijn, moest vervangen worden. Heldere uitleg waarom door de medewerker werkplaatsreceptie en de monteur.

perfect, snelle service, binnen 2 uur kon ik terecht

prima, ga zo door

uitstekende service

Goede ervaring

Goede ervaring, vond het alleen wel bijzonder dat ik niet gebeld was voor enige reparaties, maar er waren nu ook weinig reparaties nodig, dus dat is mogelijk de reden.

Super fijn geholpen. Vriendelijk personeel!

Heel fijn geholpen. Omdat het langer duurde dan gepland heb ik een wagen mee gekregen.

Alles goed geregeld

Super geholpen!

Ik kwam vanwege een storingsmelding en bleek een spijker in mijn band te hebben. Ik werd gelijk geholpen en kon daarna weer met een veilig gevoel de weg op!

Goede communucatie, trge afhandeling.

Goede communicatie en prettig ontvangst. Helaas heb ik de auto die voor een servicebeurt en APK ging na 1 week nog niet terug.

Meijewetering 19

3543 AA Utrecht