Perfecte service en zeer betrouwbaar

Helaas niet in de mogelijkheid om zelf vanaf de garage vervoer te regelen. Er is mij aangeboden gebruik te maken van de haal - en brengservice. Perfect geregeld, dank hiervoor.

Helemaal goed

Netjes geholpen van begin tot ophalen. Dank je wel

Veel dank aan Peter, dat wij onze auto, ondanks de drukte, mochten aanbieden ter reparatie. Pech komt nooit uit, maar nu, vlak voor onze vakantie naar Frankrijk, wel even chips. In het slechtse geval, hadden we een auto moeten huren. Loyaliteit aan Nefkens Utrecht door ons gedurende de vele jaren dat wij klant zijn van hun, wordt beloond. Dank voor de service!

Moeilijk bereikbaar en wasbeurt vergeten

Nefkens is veel te druk met teveel ingeplande afspraken. Reden dat het vakantie is nu is onzin, want dit speelde in mei ook al met eerdere reparatie. Bij bellen geen gehoor, doorverbinden lukt ook niet, bij meerdere keren proberen niet, wat erg lastig is. Helaas was de wasbeurt vergeten bij ophalen, wel meteen in orde gemaakt. Nogmaals: teveel afspraken voor het personeel, te druk daardoor.

communicatie slecht

Er was een afspraak gemaakt, telefonisch heb ik nog gecontroleerd of de afspraak nog stond. Daar werd gezegd van wel. Op locatie bleek van niet en waren de onderdelen er niet. Inmiddels voor de 3e keer keer terug voor een reparatie.

Prima service. En nette behandeling geen fratsen. Uitstekend geholpen.

Het is geheel vlgs. Pla uitgevoerd!

Zie bovenstaande zin +ik ben tevreden!

Binnen 1 dag,was het klaar, erg tevreden

Waar is de klantenservice gebleven?

Tijdens onze vakantie (eind juli) begaf de airco het. Op de terug weg (30-7) hebben wij Nefkens gebeld met de vraag of wij langs konden rijden om te kijken wat er loos was. Helaas was dat niet mogelijk. In eerste instantie bleek dat er pas in september een plek was bij de onderhoudsplaats. Na enig aandringen was er toch op donderdag 8 augustus een gaatje om naar de airco te kijken. De airco is gecontroleerd en werkt weer prima. Dank aan de onderhoudsmonteur. Helaas een forse min voor de service die wij (al meer dan 40 jaar) van Peugeot gewend waren.

Wel af en toe wat communicatie stoornissen 4x gebeld over een onderhoudsbeurt die al lang ingepland was. Verder prima geholpen

Keurig geholpen zoals altijd

Duidelijke afspraken en duidelijke communicatie, ze doen wat nodig is en doen dat prima!

Ik ben heel goed geholpen en een vriendelijk personeel.

Heel goed

Wij zijn heel tevreden

Vriendelijke receptie medewerker en de mogelijkheid om een fiets te lenen.

Vriendelijke receptie medewerker en de mogelijkheid om een fiets te lenen. Vraag me wel af of de 2 zijruiten vervangen zijn of alleen bekeken en in orde zijn bevonden..

Goede Sevice

Klant Vriendelijk

Makkelijk afspraak maken. Goede ontvangst en intake. Vriendelijke verwijzing naar de wachtruimte die netjes opgeruimd en schoon was met heerlijke koffie! Beurt was snel klaar en sleuteloverdracht verliep prima. Kortom boven verwachting was deze servicebeurt

word altijd super geholpen

aardig en behulpzaam personeel. Altijd bereidt om je goed te helpen

Zeergoed

Goed en gezellig en fijn geholpen

Minimaal

Via de app en mail kreeg ik de melding dat het tijd was voor een beurt. Via de linkjes geprobeerd een afspraak te maken. Dat ging heel simpel op de dag dat het mij uitkwam was alles vrij. Ook kon ik makkelijk aangeven wat ik wilde laten doen en wat er mis was met de Auto. Uiteindelijk bleek dit allemaal niet zo handig te werken. Moest ik via nefkens de afspraak plannen. Moest ik via een chatbot mijn wensen duidelijk maken, etc. De beurt zelf is matig uitgevoerd. Geen ruitenwisser vloeistof bijgevuld. Wel twee nieuwe voorbanden maar de achterbanden niet vervangen terwijl die echt op zijn. Bandenspanning indicator niet gereset etc. Gewoon minimaal werk.

Wisselend

Het begon goed. Blijkbaar stond mijn Europadekking niet goed in het systeem. Fijn dat ik dit vlak voor de vakantie en na de overname van H&H nog even heb gecontroleerd. Gelukkig werd dit direct aangepast. Het ophalen van de auto ging minder soepel. Ze waren vergeten te bellen. Hopelijk is dit een uitzondering op de regel.

Goede service maar geen vriendelijke baliemedewerkster

Top service

Kon heel snel een afspraak inplannen en werkzaamheden zijn gedaan in de afgesproken tijd. Top

snelle service

zo doorgaan

Bedankt je verdiend een tien

Geweldige medewerkers

Perfect!