Vriendelijk personeel, auto was binnen een week gerepareerd. Communicatie tussendoor kon beter.

Service heeft beantwoord aan mijn verwachtingen.

Zie hierboven.

Keurige service, terugkoppeling van reparatie-adviezen via e-mail met foto's prettig. Foutje gemaakt qua factuuradres, moest lease firma zijn. Op tijd hersteld.

Snel en duidelijk

Communicatie verliep prettig, alle uitleg was duidelijk en een extra reparatie was snel klaar

Ondanks dat het mijn fout was dat ik een verkeerde datum had genoteerd, ben ik toch snel geholpen.

Vriendelijk en duidelijk

Vriendelijk en duidelijk

Niet zo als ik gewend ben!

Toen mijn vrouw nog binnen jullie organisatie werkte was alles prima. Maar nu ik echt klant ben (zonder collega te zijn) is de service wel achteruit gegaan. Na dat ik mijn auto weg had gebracht voor een onderhoudsbeurt en APK, bleek dat de auto nog niet klaar was. Ik moest terug komen een week later. Hier was wel een prijs afgesproken. Toen ik terug kwam, ben ik onbeschoft geholpen. De prijs was hoger geworden, toen ik hier iets van zei werd ik gelijk in de rede gevallen en onbeschoft te woord gestaan. Als ik een prijs afspreek, vind ik niet dat dit een week later verhoogd kan worden. Ik kan er niets aan doen dat jullie de auto niet in één keer kunnen repareren. En dan ook nog onbeschoft te woord staan kan echt niet! Heel jammer vinden wij dit!

Enorm snelle en vriendelijke kwaliteits service

Een afspraak met Nefkens was zo gemaakt. Ze zouden mijn auto ophalen en terug brengen zonder vervang auto. Nefkens was keurig optijd en vracht de auto een stuk vroeger al terug. Chauffeur was erg vriendelijk en had toch een reserve auto voor de zekerheid meegenomen. Top service!

Fijn geholpen door de medewerkers van de service balie, en heel attent dat de auto gewassen is

Goed en snel geholpen

Vlotte service en reparatie.

Goede vlotte service .snel klaar reparatie.

Eerste keer geweest maar is top

Perfecte service

Snel, goed, klantgericht!

prima service, netjes behandeld, wel wat lang wachten.

prima service, netjes behandeld, wel wat lang wachten.

Goede service, prettig personeel

Tip: zithoekje / volgnummersysteem voor wachtenden. Maandagochtend jl gaf hier alle reden toe. Soms word je bediend, dan lopen medewerkers weer weg. Ongetwijfeld met goede redenen maar je, je staat erbij en kijkt ernaar

Goed ontvangen

Snelle en uitstekende service

De beurt van mijn auto is prima gedaan. Wat prettig is van de service is dat je van te voren een bericht krijgt dat er niks aparts is gevonden en dat ze de beurt doen zoals van te voren is afgesproken. Je weet waar je aan toe bent. Heel duidelijk. Je krijgt een mail met daarin specificaties wat er precies is gedaan. En het bedrag wat alles gaat kosten. Snelle service en netjes gedaan.

Keurig behandeld en geholpen.

Snel gemaakt, duidelijke uitleg, goede prijs

Een van de koplampen was stuk. Ondanks dat het meer werk kostte dan verwacht omdat de lamp muurvast zat, toch op dezelfde dag geholpen.

Gewoon werk gedaan prima, niet iets speciaals.

Jammer dat de auto niet meer gewassen wordt. Was altijd prima service bij Henri en Herman.

Teleurstellende kwaliteit van werkzaamheden

Bij ophalen van de auto zat er een afdekkap niet juist gemonteerd bovenop de stuurkolom. Dit aangegeven bij de balie waarna er een monteur mee naar de auto liep om dit “op te lossen”. Onderdeel leek vast te zitten, bij opnieuw verstellen van het stuur kwam wederom de afdekkap los. Hierop weer naar de balie en zelfde monteur mee naar de auto, na het zien van de kap, kwam de opmerking: “Dit hoort zo…”. Ik heb de beste man aangegeven dat ik de auto genoeg ken om te weten dat dit niet “zo hoort”. Toevallig stond er nog een Opel Astra van het zelfde model en heb ik aangedrongen om daar een kijkje te nemen of dit “zo hoort”. Hier kwam de man tot de ontdekking dat dit niet zo hoorde. Hierna heeft een collega dit alsnog opgelost. Volgende dag op weg met de auto en tijdens het rijden is er een ruime centimeter of zelfs meer speling te voelen in het stuur rondom de middenstand. Dit was voor het herstel niet aanwezig. Na eigen onderzoek kom ik tot de ontdekking dat er een bout van de stuurstang onder het dashboard niet vast is gezet… levensgevaarlijk! Dit zelf weten te verhelpen. Beschamend dat de klant hier zelf achter moet komen. Er mist duidelijk kennis van het model en een kwaliteitscontrole na de werkzaamheden.

Je wordt besodemieterd en weinig klantvriendelijkheid

Stellantis met Peugeot 208 heeft acties met inruilpremies. Nu is de inruilpremie veranderd van €1500 naar €3000,- dit gebeurde vlak na de aankoop. Mail naar de verkoper gestuurd om te vragen of hier iets mee gedaan kon worden. Dit scheelt inclusief goedkopere Navigatie meer dan €1100. Eigenlijk meer want na maart en voor 1 juni scheelde het €1600,- Heel veel geld . Waardevermindering qua nieuwe auto maar alle prijsverhogingen moet wel betaald worden. Het wordt totaal genegeerd met reactie via de mail. Meerdere keren om reactie en evt. mogelijkheden gevraagd om hier anders mee om te gaan. Echt klantonvriendelijk/onbeschoft. Totaal geen vertrouwen meer in het bedrijf. Dus leidinggevende Nefkens Peugeot Utrecht HELP hierbij. Ik rijd geregeld 20 jaar Peugeot maar dit nog nooit mee gemaakt Zo waardeloos dit!

Traag, duur en ineffectief

De servicebeurt duurde 2,5 dagen. "Gerepareerde" kofferklep was een dag later alweer stuk. Prijzig,

Goede en vlotte afhandeling Onderhoud uitstekend gedocumenteerd

Goede service en oplossingsgericht

Doordat de servicebeurt uitliep werd direct een oplossing gezocht. Prima service

Meijewetering 19

3543 AA Utrecht