Zolas altijd.. Prima!!

Het wordt bijna normaal, maar de service van Nefkens Valkenswaard is prima.

prima service.

prima service, komen afspraken na.

Blij dat er nog mensen zijn die je meteen helpen.

Gelukkig kijken deze mensen verder dan alleen waar ik voor kom. Anders zou ik mijn auto nu naar de sloop hebben kunnen brengen.

Klantvriendelijk en deskundig

Idem

Uitstekend, zoals altijd!!

Prima service, over de techniek heb ik geen oordeel daar heb ik geen verstand van daarom kom ik bij Nefkens, de auto keurig gepoetst navigatie bijgewerkt zeer tevreden. Van de prijs moest ik even slikken maar nu kan de auto er weer een jaar tegen met dank aan jullie team.

Altijd goede service en dit in geval auto opgehaald en teruggebracht

professioneel behandeling van mijn auto

zeker dat ik zal goed advice krijgen

Kwam onverwachts binnen en werd vrijwel direct geholpen. En direct alles weer in orde gemaakt.

Zeer snelle service! Direct geholpen, euvel direct opgelost!! Grote Klasse!

Tevreden over het werk

Wel teleurgesteld dat ik geen leenauto gratis meekreeg Volgens de factuur was het wel onderhoud Vervanging vd distributieriem, waar toen ik de auto kocht 10 jaar garantie op was

Ben tevreden. Netjes

Ben tevreden. Alleen zouden ze even terug bellen voor de kosten dat is niet gebeurd. Jammer.

goede service

Ik heb een pech-onderweg van Nefkens. Voor de tijd dat mijn auto in de garage moest zijn was er geen vervangende auto. Gelukkig wel een elektrische fiets. Een alternatief naar mijn tevredenheid.

Geweldige service

Heel goede service en goede informatie voordat de auto gerepareerd wordt. Auto wordt weer tip top afgeleverd.

Snel geholpen

Auto weg gebracht voor een service beurt en APK. Was allemaal snel uitgevoerd en een duidelijk kosten specificatie overzicht.

Betrouwbaar

Goede communicatie per eMail en sms.

Service is altijd geweldig

Mijn ervaring is dat wat op het servicecentra mis gaat wordt bij Nefkens Valkenswaard goed opgelost.

SUPER

Alles volgens afspraak

gewoon goed!!!

klantvriendelijk correct

Prima en klantvriendelijkheid

Prima en klantvriendelijkheid

Meedenken

Duidelijk probleem benadering. Prettig contact.

Heel positief

Het ging alleen om een APK-keuring. Ik vond het geweldig dat jullie ook het klokje (dat nog op de zomertijd stond) op tijd hebben gezet! Een detail, maar ik vond dit heel positief!

Voor zover ik thans kan beoordelen, op kleinigheid na perfect verlopen

Alle afspraken zijn volledig nagekomen. Wegens ziekte heeft mijn echtgenote woensdag alles kunnen regelen, ook de huurauto was present, zelfs een electrisch aangedreven. Prima

Perfect!

Goede service, duidelijke berichtgeving. Personeel is behulpzaam.

Van Linschotenstraat 1

5554 PM Valkenswaard