Goed bezig

Fijne en vriendelijke service

perfect

Duidelijk en volgens afspraak

Uiterst goed geholpen

Met goede kennis is mijn auto weer gerepareerd . Om 08.00 uur gebracht en om 12.00 uur weer opgehaald alles was zoals gewoonlijk weer prima, er wordt goed gecommuniceerd met de klant wat er precies moest gebeuren.

Ik ben volledig tevreden over de service voor het onderhoud.

Fijn dat ik gebruik kon maken van de haal- en brengservice. Alle punten lijken verholpen en de auto was ook weer schoon van binnen.

Heel vernieuwend en duidelijk

Ik stond verbaasd over de mail die ik kreeg na onderzoek welke reparaties er moesten plaatsvinden. Vooraf precies de kosten en werkzaamheden bekijken en dus geen verrassingen achteraf is bijzonder plezierig. En je hebt zelf de verantwoordelijkheid van nu doen of later doen. Al met al een vernieuwde manier om de klant vantevoren zekerheid te geven

Altijd een goed contact en ook de service is goed. Ga zo door

Top service

Ervaring is heel goed. Geen minpunten voor Nefkens te bedenken.

Fijn contact en eerlijke prijs

Denken heel goed mee. Komen met verschillende prijsklassen en geveb heel goed advies. Fijne communicatie!

Fijne en betrouwbare garage

Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan en de auto wordt volgens afspraak onderhouden.

Het was weer super.

Alles is prima bij Nefkens, het begint al bij de heren van de receptie, je auto wordt goed onderhouden en ziet er netter uit als je hem terug krijgt. Echt top.

Precies volgens afspraak, tijd enalles.

Mijn wachttijd was korter dan volgens afspraak.

Ik ben niet anders gewend!

Is duidelijk.

Uitstekende service

Zoals altijd snelle en vriendelijke service bij Nefkens Valkenswaard

Als een reparatie wat duurder uitvalt krijg ik altijd eerst tel. een prijsopgave.

Goede en nette dienstverlening

goede planning inclusief herinnering bericht. Heldere communicatie.

Word altijd snel en netjes geholpen. Top garage.

Goede service en goede gesprekken bij telefonisch contact

Software update

Auto was ook netjes uitgezogen

Behulpzaam

Ik had af en toe motor storingen en het bedrijf waar ik hem gekocht had kon niet zo gedetailleerd uitlezen als bij een dealer van mijn Peugeot 308. Dus in Valkenswaard langs geweest en die hebben snel voor mij kunnen uitlezen wat precies de rede was dat ik die motor storingen kreeg. Heel blij mee dat ik die informatie kreeg want heb het probleem nu ook laten oplossen bij die garage waar ik hem gekocht had (onder bovag garantie)

Vlot geholpen

Goede uitleg bekomen over wat er uitgevoerd is

Hardstikke goed

Vriendelijk behandeld, kreeg leenfiets mee en mijn auto was binnen een dag klaar

Weer netjes geregeld

Weer netjes geregeld

Prima werk

Prima werk. Beetje lang wachten. Koffie was goed, ijs in centrum ook.

Persoonlijke benadering

Goede uitleg airconditioning systeem