Prima geregeld!

Net zoals de voorgaande keren hebben de heren zich prima ingezet, moest nog iets extra's gebeuren en zonder enig probleem is hier naar gekeken en uiteraard opgelost, kom hier graag!

Prima service!

Zoals altijd, prima service van Nefkens Valkenswaard!!

Prima, alles netjes geregeld

Zoals altijd alles top.

Prima service en goede uitleg

Van eenvoudige aanmelding online tot duidelijke omschrijving van reparatie en kosten . Een probleemloze reparatie service.

Nieuwe sleutel leveren en inleren sleutels

Opdracht correct ingekomen in de meest ruime zin

Ok

Goed en volledig.

Goede service en duidelijkheid over de te repareren onderdelen

Prima Service, Vriendelijk en correct personeel

Prima Service, Vriendelijk en correct personeel

Uitstekende service! Werkzaamheden dik in orde!

1ste keer hier. Goeie service, alles perfect uitgevoerd, erg klantvriendelijk!

Zeer slecht

Wij zijn altijd zeer tevreden geweest over Nefkens, maar de laatste 2 keer is een drama. Ruim 1 week wachten voor er überhaupt gekeken kan worden. De verwarming deed het niet meer. Je kunt dan veiligheidshalve ook niet rijden want het vroor. Ik vind dat zeer zeer jammer. Dit gebeurt ons nu voor de 2de keer op rij. De vorige keer heeft een concurrent het opgelost daar wij op vakantie gingen met de auto die de week ervoor een grote beurt had gehad bij nefkens en telkens in storing viel. Ook toen konden we pas na 7 dagen terecht. Tja toen waren we op vakantie

heel goed

- first: The appointment was for many works: 1/ APK, 2/ change of its over the "rem block" Then they had discovered another "urgent problem" so this was communicated and done. They had also given an information for one of the filter, indicating also when to be changed (before xxx km). so again very useful information and allowing to be planed by myself. 3/ with the VIP car I had an auto as replacement which was very usefl for me. So everything very fine. A fantastic garage (now client since 2005..)

Volledig naar tevredenheid

Nieuwe auto keurig op tijd afgeleverd.

prima geholpen!

prima geholpen!

Heel tevreden over de service.

Auto is zelfs thuis opgehaald door personeel dat in de buurt woont.

Goed geregeld

Alles goed geregeld

Prima en vriendelijk geholpen

Ik werd goed geholpen, alles is gegaan zoals afgesproken

Goed maar echt duur

Goed maar echt duur

geweldige service

geweldige service

Alles netjes uitgelegd en de auto zuiver afgeleverd.

Klantvriendelijk

Netjes geïnformeerd over de kosten en netjes gemaakt.

Perfect behandeld

Perfect behandeld

Prettige en goede service

Mijn eerste contact met Nefkens voor onderhoud Citroën Berlingo. Positieve ervaring, vriendelijk en vakkundig geholpen.

Keurige service

Fijn en snel geholpen

Zoals altijd zeer goed!

Ik was zeer te spreken over de digitale uitwisseling van de verrichte onderhoudsbeurt. Voorheen kreeg ik al direct een overzicht van alle onderdelen en de status. Nu kon ik ook direct alle extra kosten inzien en zelf aangeven welke ik wel en niet wilde doen. Top!

Van Linschotenstraat 1

5554 PM Valkenswaard