Dank voor de dienstverlening en tot volgend jaar. Op naar een mooie trouwerij!

• Wat heeft u gehuurd? Mobiele badkamer

Prima oplossing tijdens je verbouwing van de badkamer

Goede communicatie met bedrijf. Afspraken kloppen

• Wat heeft u gehuurd? Douchecabine met toilet

Prima badkamer, prettig bedrijf

- snelle en duidelijke communicatie - de mobiele badkamer die wij huurden was prima en nette oplossing voor de periode van onze verbouwing

• Wat heeft u gehuurd? Mobiele badkamer

Goed!

Prima contact met de eigenaar, de unit is gezien de prijs netjes! Alles goed geregeld!

Super geregeld

Zijn snel , denken mee ..alles top geregeld , vriendelijke mensen

Bereikbaar tijdens vakantie en goede service.

Het gaat

Ik was in eerste instantie erg blij met het toilet, totdat er ongeveer 300 liter met excrementen over mijn terras, terug liep uit de opvangbak En ik heb hier nog geen terug koppeling over gekregen Maar wel schoonmaakkosten terwijl het weer niet wegliep

Een goed alternatief

Gewoon goed

Netjes, vriendelijk en snelle levering

Gewoon goed.

Prima service, mooie en kwalitatief zeer goede toiletwagen en zodoende ook een visitekaartje voor mijn evenement.

zeer goede ervaring alles wordt opgelost door Marc

We hebben de mobile badkamer als een succes ervaren . met de badkamerverbouwing was dit een goede oplossing om toch nog 4 weken thuis te kunnen douchen

Ideaal als je even geen douche thuis hebt

Goede service en vriendelijk.

Goede oplossing tijdens onze badkamerverbouwing

Prima voorziening, er zit verwarming in, bankje is prettig om op te zitten bij het afdrogen en de boiler is voldoende voor een douchebeurt. Nieuw douchegordijn bij aflevering.

Goed, Snel en Vriendelijk

zie boven

Goede oplossing!

Wij moesten onverwacht en snel een mobiele douchecabine hebben omdat onze verbouwing uitliep. Een en ander was vlot geregeld bij Sanicompany. Erg tevreden over de haal -en brengservice, installeren ging snel en Marc denkt goed mee over de plaatsing van de cabine. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten, rond de 200 euro voor een hele week inclusief brengen, plaatsen en ophalen is erg betaalbaar.

Een geweldige ervaring

Het is heel ruim van binnen een douche , wastafel ,toilet en een verwarming. De cabine werd heel schoon afgeleverd.

We zijn heel fijn geholpen en hadden een hele goede badkamer!

Buitengewoon vriendelijk en service gericht.

Onze eerste ervaring met een mobiele badkamer is zeer goed bevallen. Werd in overleg netjes gebracht en ondanks moeilijke plaatsings mogelijkheden op de juiste manier neergezet, omdat de eigenaar ( marc) met ons meedacht en keek. We hebben veel plezier aan het gebruik van deze cabine beleeft, omdat we 3 maanden in een caravan moesten wonen vanwege nieuw te bouwen woning. Het weghalen was niet makkelijk maar gezamenlijk met Marc is er wederom een goede oplossing gekomen. We zijn ze zeer dankbaar voor het gebruik van deze mobiele schone badkamer en de uitstekende service die ze bieden.

Prima service op basis van goede afspraken vooraf tegen een acceptabel tarief

Bij mijn zoektocht naar een mobiele badkamer bij Sanicompany terecht gekomen. Bij wat vragen per mail snel antwoord. De mobiele badkamer was ruim en schoon en deed prima waar hij voor nodig was. Ook afleveren/plaatsen en weghalen was prima georganiseerd.

Sanicompany heeft onze tijdelijke badkamer top geleverd

Bij sanicompany een mobiele badkamer geleverd, erg tevreden! Ga zo door!

Prima service en advies

Heel goed geadviseerd over de mobiele badkamer. Er werd veel moeite gedaan de meest geschikte oplossing voor ons te vinden. Levering was precies volgens afspraak en we werden van te voren netjes gebeld om een tijdstip af te spreken. De badkamer zag er echt gewoon als nieuw uit! Heel veel plezier van gehad. Echt een aanrader!

Marc heeft de toiletwagen op tijd gebracht en geïnstalleerd. We konden er gelijk gebruik van maken