Advocaat W. de Brouwer beschikt over buitengewoon veel kennis en kunde en je voelt als slachtoffer dat hij er met volle overtuiging voor gaat. In mijn zaak heeft hij de verdediging gedaan met een goede afloop en heeft hij ook nog eens een schadevergoeding kunnen realiseren. Deze proactieve aanpak had ik zelf niet bedacht maar heeft wel goed uitgepakt. Behalve de professionele aanpak van dr. de Brouwer is hij ook altijd persoonlijk betrokken geweest.
Door mw. mr. Van Steekelenburg ben ik als kwetsbare werknemer bijgestaan in een arbeidsrechtprocedure. Het aanvechten van mijn ontslag was het doel! Voorafgaand werden de mogelijkheden en eventuele uitkomsten van een procedure besproken. De communicatie verliep goed en de procedure was een groot succes.
Laros heeft mij bijgestaan en ik heb veel minder straf gekregen dan dat ik verwacht had. Echt een goeie advocaat.
Door de duidelijke uitleg van meneer Brouwer en het bijstaan heeft mij geholpen. Ik ben zeer tevreden over mijn advocaat.
Wat ben ik dankbaar voor mijn advocaat. Hij zorgt voor de rust en voor het vertrouwen in mij en in de zaak. Hij geeft me het juiste advies. Komt met ideeën. Komt elke afspraak na die die maakt! En is super vriendelijk en loyaal! Dankjewel voor alles deze 10 is niet hoog genoeg!
Helaas heb ik meerdere keren een advocaat nodig gehad in mijn leven maar vanaf dat ik Winston de Brouwer en zijn team heb ingehuurd is de stap naar het inhuren van een advocaat een stuk makkelijker. Ze maken direct tijd voor je, luisteren goed naar je probleem en geven uitstekend advies. Kundig zijn mijn zaken opgepakt, en het heeft mij een hoop geld en ellende bespaard. Nogmaals top advocaten daar bij Brouwers.
Alles was erg goed. Qua omgang met de klant, informatie over de klantcase en het werk gebeurt volledig mondeling. Ik was zeer tevreden met alles
Winston Brouwer heeft de lat voor andere advocaten heel hoog gezet. Hij was behulpzaam, begripvol, dacht mee en kwam met de beste uitspraken. Dit allemaal heeft geleidt tot vrijspraak. Beste keuze is Winston Brouwer!
Bleef mij motiveren was bereikbaar zelfs in het weekend Bleef mij berichten om zaken in te leveren Zeer betrokken bij de klant Super tevreden!
Ik ben mevrouw van Steekelenburg zeer dankbaar voor haar professionele werk. Mijn salaris werd enkele maanden vertraagd en zelfs het UWV gaf geen hoop dat het salaris zou woorden betaald. Maar dankbij haar hoge professionaliteit, geduld en diplomatie, was mevrouw van Steekelenburg is staat om al mijn salaris plus compensatie terug te geven. Haar werk verdient lof!
Prettig band met mekaar gehad super blij met de heer Felix Laros,
Ik ben door mr. W.H.J.W. de Brouwer, mr F. Laros en zijn advocatenkantoor in meerdere zaken bijgestaan. Over de manier van aanpak en verdedigen was ik erg te spreken. Ze zijn erg betrokken en denken in alle opties met je mee. Ik zou de Brouwer en zijn collega advocaten zeker aanraden.
Perfect geholpen met het oplossen van mijn zaak.
Ik had een rechtszaak voor mijn zoon en daarbij was meneer brouwer mijn advocaat. Hij heeft me zo erg veel geholpen en dat zeg ik vanuit mijn hart dat hij er alles aan deed om mijn zoon te helpen. De extra moeite die meneer brouwer had genomen heb ik geen woorden voor. Ik denk persoonlijk dat zo een manier van hulp en inzet niet veel zal voorkomen. Een 10 als cijfer zouden we nog tekort aan doen.
Er was een fijne en snelle communicatie, we zijn erg fijn geholpen, en met een mooi resultaat. Zonder deze hulp hadden wij dit alles niet bereik
Zoek je een goede advocaat neem brouwer!
Ik ben goed geholpen door mijn advocaat en ze zijn altijd aanwezig je krijgt snel antwoord terug en zijn perfect om mee samen te werken .
In een kamer met allemaal rechters en een officier die je oordelen heb je een sterke advocaat nodig aan je zijde die je kan ondersteunen. Vaak kom je niet uit je woorden in dit soort situaties. Dan is het toch handig dat je zo een bekwame advocaat hebt die je verdedigt. Bij winston de brouwer ben je aan het juiste adres.
Ik ben door mevr. Mr. Van Buuren uitstekend geholpen en begeleid tijdens de afwikkeling van mijn (internationale) echtscheiding. Samen hebben we een goede afstemming gehad over de aanpak en hebben we een voor alle partijen goede oplossing weten te bewerkstelligen met een weerbarstige wederpartij. Mevr mr van Buuren heeft een uitstekende dossier kennis en is zeer ervaren in oa het familierecht. Ik kan mevr mr. Van Buuren van harte aanbevelen om uw belangen te behartigen.
Wat ben ik goed geholpen. Zo veel lof voor De Brouwer Advocaten.
Ik heb voor verschillende zaken bij De Brouwer Advocaten gelopen. Het enthousiasme en de kennis is gewoon geweldig. Zoek je een advocaat zoek niet verder iedereen is hier heel kundig en als je je advocaat niet te spreken krijgt dan wordt je heel kundig te woord gestaan door het secretariaat! Die meiden zijn top en willen je met alles verder helpen! De Brouwer Advocaten BEDANKT!
My experience with mrs van Buuren was great. Mrs van Buuren is a terrific lawyer and she help me very good during my time of need with my case. She did extremely good that I wouldn't mind having her again for another case and I would recommend her to anybody that need help. Great lawyer very kind very understanding great humor nice personality and a great advisor. Thanking her for everything she has done for me during my case. Keep up the great work Mrs van Buuren
Mw. mr. E. van Steekelenburg doet haar werk perfect. Gewoon subliem. Voor je letsel en arbeids en familiezaken ben je bij haar aan het juiste adres.
De heren de Brouwer en Laros staan altijd voor je klaar, ondanks het tijdstip of dag van de week. Vanwege hun grote kennis van zaken en onvermoeibare inzet weet je wat je aan ze hebt...tot het einde!
Zeer tevreden over de deskundigheid en de afwikkeling van 2 procedures. Via een kennis werd ik doorverwezen naar dit advocatenkantoor. Evelien van Steekelenburg heeft de arbeidsprocedure gedaan en Winston de Brouwer de echtscheidingsprocedure. Ongelofelijk wat voor resultaat we hebben bereikt. Mijn dank ik groot!
Parklaan 11
3016 BA Rotterdam