Nadat er op de beganegrond nieuw glas was geplaatst, moest er zowel binnen- als buitenschilderwerk worden verricht (overal nieuwe glaslatten). Het schilderwerk is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Communicatie met schilder Bennie was uitstekend. Kortom zeer tevreden over het geleverde schilderwerk.
Dank!
Voorbereiding uitstekend, goede afspraken. Zeer goede uitvoering van het werk, we waren er erg enthousiast over. Het kleine deeltje van de tevoren gemaakte afspraken dat vergeten was werd als de wiedeweerga aangepakt. Goede zaak!
Dank voor de review, we hebben het met liefde voor het vak aangepakt!
We zijn al meer dan 20 jaar vaste klant bij De Nooy Schilders en dat heeft een reden. Het bedrijf geeft namelijk goed advies, denkt mee met de klant en levert keer op keer kwaliteitswerk af. Dat betaalt zich op termijn zeker terug!
Dank voor het bericht!
In de communicatie ging even iets mis. Gelukkig werd dit erkent en namen zij de verantwoordelijkheid. Dit maakt dat ik dit bedrijf betrouwbaar vind.
Waar gewerkt wordt, worden soms ook fouten gemaakt. Gelukkig hebben we het kunnen oppakken en naar tevredenheid af kunnen ronden.
Vakmensen die meedenken voor het beste resultaat en dat ook waarmaken.
Dank u wel!
Een zeer goede schilder, open eerlijk en vertrouwd. De mensen die er werken verstaan hun vak goed. Bellen netjes wanneer ze gaan beginnen en vragen zelfs om een stofzuiger om de ruimtes te stofzuigen waar ze hebben geschuurd! Ook wordt er overlegd over wat er wanneer wordt gedaan. Is het wat slechter weer dan wordt er gelijk met je afgesproken wanneer ze weer terug komen. Al met al een schilder die zijn afspraken nakomt, zo’n schilder hebben wij nog nooit gehad. Willem en Jeroen bedankt voor de goede organisatie en zorgen voor het schilderen van onze woning!! Groetjes Willem en Mirjam
Het was heerlijk om bij jullie op de steiger te werken. Het weer werkte mee, en jullie koffie werd gewaardeerd! Dank voor het bericht en beoordeling!
Prettig bedrijf om mee te werken.Prettige, goede schilders.
Dank u wel!
Het was voor ons bijzonder prettig, dat schilder Gert , die reeds eerder ons huis verfraaide, in de lente, voor onze deur stond. Het toch ruime uit veel houten panelen opgebouwde huis werd elke dag, dat Gert kwam; er waren namelijk twee Feestdagen en een sneeuw- en regenperiode, zienderogen mooier en de dieprode kleur van weleer glansde je tegemoet, wanneer je de hoek omkwam. Buren knikten welwillend en vonden het netjes; niet onbelangrijk natuurlijk. Kortom een 10 voor Gert de Bruin. Een minpuntje: Het bedrijf had kunnen waarschuwen, dat Gert een week elders moest werken. Gelukkig voelde Gert de verantwoordelijkheid om ons op zijn vrije dag daarover te informeren. Maar, ook dit minpuntje is op een prettige manier met Jeroen besproken. Een en ander heeft geen blaam geworpen op het de goede samenwerking met firma De Nooij
Dank voor uw eerlijke verhaal :)
Prettige mensen, doen wat ze afspreken.
Graag gedaan, we hebben met plezier gewerkt! Bedankt voor de beoordeling!
De twee schilders werkzaam bij de Nooy, Eric en Remco leveren vakwerk. Daarnaast zijn het sympathieke mensen en communiceren prima! Ook was het contact met de mensen van kantoor goed.
Beste Hans en Joke, Wat een mooie beoordeling, bedankt! Fijn dat alles zo goed is bevallen. Uiteraard komen wij natuurlijk graag terug voor de bovenverdieping ;). De mannen hebben genoten van jullie gastvrijheid. Team De Nooy Schilders
Prima eerste kontakt met de planner van t bedrijf voor advies en offerte.Komen afspraken keurig na. Schilderwerk binnenshuis keurig gedaan door Nick en Danny. Alles conform afspraak ,secuur en netjes uit gevoerd. Dit bedrijf durf ik m’n vrienden aan te bevelen!
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Balen dat jullie nog steeds last hebben van lekkage... We zijn blij dat het schilderwerk naar wens is uitgevoerd en verlopen. We staan in de toekomst graag nog eens voor u klaar! Team De Nooy Schilders Ps. we zullen eens gaan kijken naar een zangcursus ;).
Alles is netjes in de verf gezet en er is goed meegedacht en geadviseerd.
Uitstekend werk geleverd
Neem de tijd voor de klant, geeft goed advies, denkt mee, meteen offerte op maat, scherp in de prijs, komt afspraken na en werk klaar in afgesproken tijd.
Al het houtwerk in een huis uit 1902 ziet er weer heel mooi uit. De beschadigde stukken keurig bijgewerkt, alles opgeschuurd en weer strak in de verf. Dit alles met het keurig afdekken van de evt meubels en vloer. Opruimen en stofzuigen tussen door en na het werk. Een prettig overleg en contact. Alle lof voor Gert, die 2 weken hier was en Henk en Willem, die ook enkele dagen geweest zijn.
De communicatie met de Nooy, in mijn geval Jeroen, was prima. Hij gaf tal van (besparings-)tips die mij zeer welkom waren. Ze reageren ook snel op mails en komen hun afspraken na. De schilders zelf waren nette, vriendelijke jongens die ook flexibel meedachten met verschillende situaties die zich aandeden. Prima werk afgeleverd, dik tevreden! Ik was al trouwe klant, maar blijf dat ook!!!
Het buitenschilderwerk aan de woning is vakkundig uitgevoerd. Het ziet er weer mooi en strak uit.
Vakkundige schilder. Goede adviezen en mooi schilderwerk
De werkzaamheden zijn goed uitgevoerd. Tevens zijn er, naast het schilderen, extra zaken aangepakt op verzoek van de VVE. Met name het herstel van voegen in lekdorpels stond niet in de opdracht, maar is in overleg erbij gedaan tegen geringe kosten. Dat heeft onze VVE extra werk en kosten bespaard.
Het begon met het opmaken van de offerte waarbij wij zeer nuttige en bruikbare tips en adviezen kregen. Het schilderwerk zit strak op de muur en kozijnen. Heel netjes afgewerkt. Met de schilders waren de communicatielijnen kort. Dat is prettig. Er werd hard gewerkt. Ik had een vertrouwd gevoel bij dit bedrijf.
Vanaf het 1e contact was er sprake van een open en professionele communicatie. De offerte was duidelijk & transparant. Afspraken werden goed vastgelegd en zijn ook nagekomen. Tijdens de uitvoering was er zeer prettig contact met de schilders. Vaklui én communicatief sterk. Tijdens de werkzaamheden werd ook vanuit de organisatie de vinger aan de pols gehouden. Kortom, een bedrijf waar het professioneel en zeer prettig zaken mee te doen valt!
Smidsplein 3
3781 GR Voorthuizen
Wij kiezen voor u, als particuliere klant. Omdat we niet geloven in alles een beetje goed te doen. Maar juist in een ding heel goed zijn. Een nieuwbouwschilder of woningstichting schilder is een ander type schilder, heel knap in z’n vakgebied maar niet om uw huis netjes te schilderen. U laat uw auto toch ook niet onderhouden bij de vrachtwagen garage? De specialist voor uw huis op het gebied van schilderwerk zijn wij al meer dan 265 jaar en we staan graag voor u klaar. Korte lijnen en duidelijke afspraken. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, daar zorgen onze bevlogen vakmensen voor. Door onze ervaring van meer dan 265 jaar durven we best te zeggen dat dat één van onze specialiteiten is. Wat we ook mogen doen voor u, wij zetten u in het middelpunt, zodat uw woning er mooi gekleurd opstaat. We proberen zoveel mogelijk te ontzorgen zodat u zo min mogelijk overlast ondervind en het eindresultaat u verwachting overtreft.
Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder