na wat aanvangs problemen verliep verder alles goed.

Dag voor het inspuiten van de isolatie parels werden ze door een derde gebracht. Keurig netjes, alleen te weinig. 12 zakken van 500 liter elk voor 51 m2 is veel te weinig. Bij een laagdikte van 20 cm is dat 200 liter per m2 x 51 = 10200 liter gedeeld door 500 liter per zak is 20,4 zakken. Afgerond dus 20 zakken. Gelijk telefonisch contact opgenomen met Comfort-Isolatie. Ze zouden de zaak bekijken en evt. extra zakken meenemen. Op de dag van inspuiten arriveerden ze keurig optijd binnen het afgesproken tijdslot. Echter geen extra zakken mee genomen. Na telefonisch contact met de zaak vertokken ze weer naar een volgende klant met de mededeling dat er extra zakken vanaf de zaak onderweg waren en dat ze dan terug zouden komen om de parels in de kruipruimte te spuiten. En zo geschiedde. De betrokken werknemers, Jan en Luca, waren uitermate beleefd en vriendelijk. Ook hebben ze, voor zover ik dat kan beoordelen, hun werk netjes en correct uitgevoerd. Dus, eind goed, al goed.

Prima gegaan

Ben heel tevreden over dit bedrijf. Alles werd keurig geregeld. Ook de subsidieaanvraag werd keurig door Vasilis gedaan.

Snel netjes en duidelijk

Boris Marnix waren bij mij om te isoleren fijne mannen netjes gewerkt alles goed uitgelegd op naar de warme voetjes Top bedankt

Heel netjes uitgevoerd

Goede informatie en ervaring va het offerte proces t/m uitvoering. De isolatieparels zijn een dag van te voren geleverd. De volgende dag netjes en snel de kruipruimte isolatie uitgevoerd, 2 vriendelijke correcte werknemers die het werk uitgevoerd hebben Nu de subsidies nog binnen halen en we zijn helemaal blij.

Martin en Luca hebben net de bodem isolatie zeer vakkundig en netjes aangebracht.

Snel en professioneel

Goede gasten die rustig maar degelijk hun werk doen. Netjes gewerkt.

Top!

Marnix en Daan kwamen voor de vloerisolatie. 2 leuke, vriendelijke jonge mannen. Snel gewerkt en de boel netjes achtergelaten!

Marnix en Daan

Marnix en Daan, twee aardige jongens die snel en duidelijk goed hun werk uitvoeren. Zeker een aanrader!

Correct

Daan en marnix zijn uitstekende werkers, vlot en correct afgewikkeld prima

Snel en netjes

Daan en Marnix werken snel en het zijn vriendelijke mannen

Snel en goed

Philip en sam hebben snel en goed werk geleverd op naar een warme vloer

Makkelijk verduurzamen met klantgerichte adviezen en gedegen uitvoering

Na een informatief gesprek aan huis, kregen we gedegen adviezen om stapsgewijs te kunnen verduurzamen. Een afspraak voor uitvoering was op korte termijn gemaakt. De benodigde informatie op de dag van uitvoering was duidelijk en werd ruim voordien gegeven. Ook de benodigde informatie voor de subsidie aanvraag werd verzorgd. De volgende afspraak voor verdere verduurzaming is ingepland.

Verschrikkelijke

In eerste instantie leuk contact, en een lokaal bedrijf wat ik belangrijk vindt. Een aardige jongen kwam het huis schouwen en we maakten de afspraak om die isolatie parels onder de vloer te storten en op zolder met schuim te isoleren. Qua planning liep het redelijk goed, ik wilde het graag op dezelfde dag doen en na een paar berichten heen en weer kwam dat er ook van. De jongens die het dak gingen doen waren wel uren te laat, maar we hebben het doorgezet. Tijdens het aanbrengen van de parels bleek de slang te dik om 1 deel te vullen en een hele hoop pareltjes belanden op straat, dat geeft echt een rommel. Een ander deel zijn ze helemaal vergeten. De baas liep er ook rond en gaf aan dat ze nog terugkwamen om dit deel vol te storten. Op de zolder konden we niet zijn vanwege de gassen. Toen we er wel in konden schrokken we van het resultaat. Na verloop van tijd heb ik ze gebeld omdat ik niks hoorde en nog een factuur miste. En toen begon het... nul reactie. Ik heb gebeld, gemaild gevraagd maar helemaal niets aan reactie. Wel kreeg ik de factuur en een opmerking dat er iemand contact ging opnemen. Maar dat moet nog gebeuren. We zijn nu vanaf Juli bezig en het is nog steeds niet af. Echt een belachelijke situatie, ik heb comfort isolatie ondertussen een ingebrekestelling gestuurt. Maar ook dat maakt ze helemaal niks uit. Communicatie is op verzoek beschikbaar. Ik ben super teleurgesteld.

Snel en makkelijk geregeld.

In combinatie met de gemeentelijke subsidie toch overstag gegaan om te laten isoleren. Goed begeleid door Vasili in de voorbereiding. Al binnen twee weken waren de isolatiemaatregelen uitgevoerd. Zolderisolatie mooi uitgevoerd en de collega's waren zo vriendelijk te helpen met de vloer afdekken. Vloerisolatie door Luka en Philip ging supersnel. Grootste pluspunt was de timing en communicatie. Snel ingepland en uitgevoerd en iedereen kwam strak op tijd. Dat is erg fijn voor een klant.

Mooi snel geregeld door

Marnix en Luca

Klantgericht en zeer vriendelijk!

Brent is bij ons gekomen om een gat in de kruipruimte te maken voor de vloer isolatie. Hij is vakkundig en zeer klantvriendelijk. Na de goed geleverde werkzaamheden nog advies gekregen betreft vocht overlast in de hal. Wij zijn erg blij, bedankt voor alles!

Snel en goed werk afgeleverd

Marnix en Luca hebben het snel gedaan en alles netjes afgeleverd. Top

Alles snel en netjes afgehandeld.

Alles fijn en vlot afgehandeld inclusief het alsnog groter maken van het gat onder de vloer zodat iemand er door kon. Goed gedaan Luca en Marnix.

Topbedrijf die snel en netjes werkt

Eric en Bruno hebben ervoor gezorgd dat de bodemisolatie binnen een week konden worden gerealiseerd door snel naar kantoor te bellen. Hierdoor konden we nog net op tijd onze muurisolatie van bijna 2 jaar terug meenemen in de subsidie. Aardige en enthousiaste jongens. De uitvoering was ook netjes. We zijn erg tevreden

Luca en Philip hebben goed werk afgeleverd netjes gewerkt en aardig jongens.

Top en snel voor elkaar!

Twee beleefde en vrolijke jongemannen, Luca en Philip, hebben de klus snel geklaard! Keurig op tijd en goede service. Al het contact met Comfort-Isolatie was erg prettig, goed advies, snelle service.

Zij hebben mij ongevraagd benaderd of ik interesse had in isolatie. Hierbij benadrukt, dat de gemeente HHW nog aanvullende subsidie beschikbaar had. Afspraak gemaakt voor een check. Vervolgens konden ze de bodemisolatie binnen een maand aanbrengen. De twee uitvoerende jongemannen werkten vlot en netjes. Kortom, ik ben zeer tevreden met het resultaat.

Super geregeld!

Eerlijke gasten met het informeren van de mogelijkheden. Geen onzin verkoop! Ook erg behulpzaam met het regelen van de subsidies. Jongens die het uitvoeren zijn netjes en vriendelijk. Ruimen de troep daarna weer op. Zeker de moeite waard om je te laten informeren naar de mogelijkheden.

Goed advies, betrouwbare planning en professionele uitvoering.

Spouwisolatie met glaswol vlokken. Vloerisolatie met H2foam.

Mijn ervaring met comfort

Mijn ervaring met comfort isolatie is goed! De werklui waren netjes en ik ben ook goed geholpen met de subsidie.

De Trompet 1754

1967 DB Heemskerk

Over Comfort-Isolatie

Comfort-Isolatie biedt u maatwerkoplossingen op gebied van isolatie. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van vloer, spouwmuur en dak isolatie. Onze duurzame producten zorgen voor een hoger wooncomfort, een beter milieu en voorkomen hoge stookkosten.