Prima werk. Niet de kantjes eraf lopen maar precies.

Prima werk. Niet de kantjes eraf lopen maar precies.

Vriendelijk, snel en professioneel

Om 09:00 uur stonden de mannen van Comfort-Isolatie op de stoep. Al snel waren de voorbereidingen getroffen en in een korte tijd werden dak en vloer geisoleerd. De rommel werd netjes opgeruimd en na een paar uur was de klus geklaard. Tot volle tevredenheid!

Prima gedaan, vriendelijke mannen, goed overleg

Ik werd keurig de avond van te voren gebeld over de tijd en eventuele voorbereiding voor ons. Keurig gewerkt door de heren.

Snelle werkers

De klus was snel geklaard, geeft helaas wel wat rommel , maar dat zal wel onontkoombaar zijn.

We zagen er tegenop, maar wat ging dit snel en kundig!

We zagen tegen deze dag op maar dat was niet nodig geweest. Dit ging snel, schoon en professioneel. En doel bereikt!

Aanrader

Goed contact en de uitvoerders weten wat ze doen. Aanrader!

Erg vriendelijke en nette medewerkers. Goede voorlichting. Werk (vloerisolatie) keurig en zorgvuldig gedaan.

Vriendelijke werklui en werken snel en netjes

Werkensnel en netjes.

Snel prettig en vriendelijk

Na een prettig en eerlijk gesprek over isolatie bij ons thuis een afspraak gemaakt. Op de werkdag zelf waren de mannen er optijd en er snel goed en schoon werk afgeleverd. Zeker een aanrader.

Zeer tevreden met de resultaten

In 2021 is het dak geïsoleerd met Icynene. Afgelopen week is de spouwmuur geisoleerd met glaswol, ook weer door een professioneel en netjes werkend team.

Zeer fijn bedrijf

De dag voordat ze zouden komen hadden contact opgenomen met mij om aan te geven dat hij in zijn eentje komt ivm ziekte.. meneer was hier mooi op tijd en heeft echt heel hard gewerkt! Zeer aardig en weet wat hij doet.. een erg fijne en goede ervaring. Ook contact gehad met de eigenaar en planner denken beide erg mee en hele fijne gesprekken mee gehad! Bedankt Iris voor al je hulp!

Heel goed en hard gewerkt!

Goed advies, goed uitgevoerd.

In het voorjaar hadden we een orienterend gesprek over vormen van woningisolatie. Het bleek dat ons huis al gevelisolatie had. Vloer en bodem isolatie bleek bij inspectie in de kruipruimte goed mogelijk. Omdat we eerst gingen verbouwen is het aanbrengen van de isolatie uitgesteld tot na de zomer. Zowel de vloer als de bodem isolatie is goed uitgevoerd hoewel we het rendement natuurlijk nog moeten afwachten. Freek is een man die te tijd nam voor uitleg over de verschillende isolatiematerialen en was tevens goed en snel bereikbaar, ook over vragen over de factuur.

Uiteindelijk gewoon zeer goed.

Offerte opgevraagd via internet en er werd snel contact opgenomen. Ondanks de enorme drukte die de isolatiewereld momenteel ervaart stond Casper toch vlot aan de deur. Samen met hem de beste opties besproken. Bleek dat ik toch al gevelisolatie had, dus dat werd netjes afgeraden. Alleen de vloerisolatie via de kruipruimte was volgens hem een goede optie. Ondanks de drukte binnen anderhalve maand een afspraak kunnen maken, wat bij geen ander bedrijf lukte. I.v.m. ziekte werd de uitvoerdata nog eenmaal verschoven, maar dankzij de snelle planning werd die drie dagen later alweer ingepland. Op de dag zelf kwamen de mannen nog iets eerder dan gepland. Na een blik in de kruipruimte kwamen zij tot de conclusie dat het mangat toch niet groot genoeg was voor hen en al het materieel en dat de verkoper geen goede inschatting had gemaakt. Normaliter iets voor hen om de klus te annuleren. Na enig beraad met verkoper Casper, waarin hij zelfs voorstelde mijn kant op te komen om het gat te graven, waren de mannen, Simon en Damian, toch bereid zelf de kruipruimte in te gaan om het gat bij te graven. En vervolgens binnen no-time het isolatiemateriaal tegen de bodem te spuiten. Wat mij betreft hebben Simon en Damian een uitstekende klus geklaard en zodoende gaan mijn complimenten ook naar hen uit.

De Trompet 1754

1967 DB Heemskerk

Over Comfort-Isolatie

Comfort-Isolatie biedt u maatwerkoplossingen op gebied van isolatie. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van vloer, spouwmuur en dak isolatie. Onze duurzame producten zorgen voor een hoger wooncomfort, een beter milieu en voorkomen hoge stookkosten.