Top service

Vriendelijk en duidelijk

Enthousiasme en vriendelijkheid van de vrrkoopster

Uitstekende service

Bank werd netjes op de voorgeschreven tijden geleverd en je werd 30 min van te voren gebeld. Bank is zorgvuldig in elkaar gezet er werden direct viltjes onder de poten gedaan. Verpakkingsmateriaal werd mee genomen en binnen een half uur waren ze weer weg. Nette en aardige werk lui.

De reparateur heeft zijn werk prima gedaan, maar jammer van de kosten

Er ging na drie jaar een naadje los. Aangezien er 7 jaar garantie op de bank zit dacht ik dat dit gratis hersteld zou worden maar dat bleek niet het geval. Reparatie bleek 158 euro te kosten maar dat werd uiteindelijk 105 euro omdat Montel wel de voorrijkosten voor zijn rekening nam. De monteur was in een kwartiertje klaar met zijn werk (wel prima werk verricht) maar een uurtarief van omgerekend 420 euro vind ik wel heel veel voor het herstellen van een los naadje van 3 cm

we zijn uitstekend geholpen door Lisa Klinkien ( Montel Almere ) dat is wel eens anders geweest in november zouden we 15 procent krijgen bij een nieuwe bank maar door verkeerde inlichting door verkoper zijn we dat mis gelopen omdat we toen geen bank hebben gekocht omdat we niet konden krijgen wat we wilde ( helaas door de verkoper ) maar nu door Lisa kon het wel maar kregen we maar 12 en half procent korting en geen 15 helaas , maar goed we zijn perfect geholpen door Lisa .

Nette winkel, overzichtelijk, en prima verkoopster.

Vriendelijke verkoopster

Behulpzame, vriendelijke verkoopster

Ruim assortiment, ruime keuze uit stoffen en kleuren voor de meubelen. Zeer behulpzame medewerkers. Absoluut geen dwingende verkoop, maar lekker vrijblijvend. Tevreden klant.

Prettig meubels uitzoeken

Zeer prettige klantbeleving bij Montel in Almere, 30-12-24. Veel meubels aanwezig, aardig en behulpzaam verkoopteam. Je wordt begeleidt door een medewerker maar je voelt geen druk om iets te beslissen. Prima adviezen en niets is te veel voor dit team. We zijn goed voorzien van koffie. We gingen met een glimlach naar buiten met onze order.

Netjes en behulpzaam

Prima levering en een goede uitleg.

Goed en snel afgehandeld

Professionele en attente verkoper die alle tijd neemt voor uitleg en aandacht heeft voor mijn wensen als klant. Informatief is en aandacht heeft voor mijn begeleiders en ons zeer goed informeert over de geplande aankoop. Top. Tevens is de aflevering gegaan op de tijd zoals vooraf doorgegeven was door zeer vriendelijke bezorgers. Top.

Goede service, nemen uitgebreid de tijd. Het brengen en installeren van de bank was ook top gedaan. Vriendelijke heren

Uitstekende verkoper met veel kennis.

Zeer mooie meubels, precies wat we zochten.

Geweldig.

Gelijk bij binnenkomst zagen we al de bank die wij prachtig vinden. Verkoopster Lia heeft ons vriendelijk alles laten zien en ons de tekening van de bank meegegeven zodat we thuis goed de maten konden controleren. Ivm haar vakantie de volgende dag onze bestelling geplaatst met hulp van Marjolein en Christopher. Alles ging in een gezellige sfeer. We kijken er naar uit wanneer de bank, salontafel en mooie staande lamp worden gebracht.

heel goed

mijn contact met de klantenservice was uitstekend. ik werd goed begrepen. Toen de monteur zou komen, werden we eerst van te voren opgebeld, hoelaat hij zou komen. En de monteur werkte heel netjes en precies. Hij was ook erg vriendelijk.

Kleine teleurstelling na prima advies door verkoopster.

Geachte heer Nijman, Wij hebben de relaxfauteuils Sara nu vier dagen in huis maar één van de twee kunnen we nog niet gebruiken omdat de accu er niet bijgeleverd was. Complicatie was dat één fauteuil uit Almere kwam en de andere uit Zwolle. Beide filialen weten zeker dat ze de accu hebben ingepakt maar ik weet zeker dat toen ik de eerste, die uit Zwolle kwam, uitpakte ik alleen de oplader vond. Ik dacht dat die rechtstreeks in de fauteuil gestoken moest worden maar toen ik de tweede uitpakte zat daar nog iets bij en dat bleek de accu te zijn. Ik heb meteen de verpakking, die nog in de kamer lag, nagekeken maar er zat niets meer in. Wij hebben inmiddels contact met Waalwijk en ons is beloofd dat we in ieder geval morgen bericht hierover krijgen. Wij gaan er van uit dat het op kort termijn opgelost wordt anders laten we de stoelen weer ophalen. Voorlopig hebben wij alle vertrouwen in Montél. Met vriendelijke groet, Fer Bolweg

100% perfect

Eerste winkelbezoek in Almere was heel positief, vriendelijk en vakkundig personeel, Tweede bezoek ook positief en Order geplaatst.

Fijne winkel

Onze bank keuze behoefte wat advies en tips. Werden in winkel prettig geholpen

Mooie en kwalitatief goeie spullen. Lief personeel en meedenkend en flexibel ook.

Heel positief

Van ontvangst tot orderbevestiging heel positieve sfeer met goede uitleg over elke vraag!

Supervriendelijk en goed advies

Je wordt bij Montel in Almere altijd super vriendelijk ontvangen. Je krijgt er een goed advies en ze nemen uitgebreid de tijd voor je.

Top geholpen

Met rust en tijd werd er aandacht gegeven zonder te pushen.

Snelle en goede service

Vanaf de melding een goede ervaring met klantenservice en servicespecialist. Kundig en een goede terugkoppeling van de status van de klacht.

Kort en krachtig, wij hebben een hele goede ervaring met Montel. Zoals ik al eerder heb gezegd, het voelt thuis aan. Ik kan zeggen wat ik wilde, mijn gevoel en mening uiten en ook werd er vooral naar mij geluisterd waardoor mijn twijfel weg is gehaald. En dit is het aller belangrijkste. Medewerker kwam zelf thuis om met ons mee te denken. En dat voelt fijn aan.

Zeer klantvriendelijk

Personeel zeer klantvriendelijk, gastvrij, geduldig.

Washingtonstraat 114

1334LW Almere

036 205 2009

Over Montèl Almere

Bij Montèl Almere vind je alles voor jouw ideale interieur. In onze woonwinkel vind je alles op het gebied van interieur, meubels en de laatste trends op woongebied. Doe inspiratie op in onze volledig ingerichte woonkamers, bekijk onze banktoppers of stel jouw Montèl meubel helemaal zelf samen. We helpen je graag bij het vinden van jouw perfecte match! Montèl heeft service hoog in het vaandel staan en wij helpen je graag, of je nu een vraag, wens of klacht hebt. Om jou en ook andere klanten de beste service te kunnen bieden stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring met ons wilt delen en een recensie, review of positieve beoordeling wilt plaatsen. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons. ✓ Snel leverbaar ✓ Persoonlijk advies ✓ Meer dan 30 jaar ervaring ✓ 5 jaar garantie In de Montèl meubelwinkel in Almere vind je voor iedere stijl het perfecte meubel. Of je nu op zoek bent naar een mooie bank, fauteuil of karpet, je vindt het allemaal in onze meubelzaak aan de woonboulevard in Almere. Je kunt hier ook terecht voor een complete eetkamerset, verlichting of sfeervolle decoratie. Laat je inspireren in onze showroom met volledig ingerichte woonkamers, gestyled door de designers van Montèl. Liever zelf een meubel samenstellen? Ook dat kan bij Montèl! Ons professionele team maakt graag tijd voor jou vrij om je te helpen bij het vinden van jouw ideale meubel.

Over Montel

Montèl is de grootste zitspecialist van Nederland en biedt een ruime collectie banken en fauteuils. Maar Montèl biedt ook een geheel eigen collectie aan verlichting, eetkamerstoelen- en tafels, accessoires en vloerkleden. Laat je inspireren door onze ruime collectie van Montèl. Liever zelf jouw perfecte meubel samenstellen? Dat kan ook! Bij Montèl kun je meubels volledig naar jouw wensen samenstellen. Er is dus altijd een Montèl die bij jou past. Maak een afspraak met ons professionele team voor een passend interieuradvies op maat.