Prima!

Snel en prima

Deskundig, vriendelijk personeel

Vriendelijk deskundig

Uniek in klantvriendelijkheid.

De ontvangst bij binnenkomst in de winkel was buitengewoon warm en vriendelijk zelfs met koffie en gebak. De dame die ons hielp met het maken van de juiste keuze was geen moeite teveel en maakte het plaatje compleet door bijpassende kussens te zoeken.Top! Inmiddels zijn de spullen geleverd door uitermate correcte, vriendelijk en behulpzame heren. Mochten we in de toekomst iets nodig hebben, we weten nu waar we moeten zijn! #topzaak #topteam. Met vriendelijke groet, C. Schut. Leusden.

Geweldige bank

Klantvriendelijk en super service.

Prima geholpen, en een mooi kleed gekocht!

Overzichtelijk en sfeervol winkelen

Prima woonwinkel met fijne sfeer en prettige verkopers.

Uitstekend geregeld!!!

Wij wilden voor kerst een nieuwe bank. Dat is, op korte termijn, helemaal gelukt!

Keurige en vriendelijke bezorging

Keurig en vriendelijk

Fantastisch

Leuk geholpen en niet te opdringerig!

Goede informatie en begeleiding

Bij binnenkomst prettige ontvangst, kort daarop goede professionele begeleiding bij aankoop van onze bank, die wij middels een brochure hadden gevonden.

Uitstekende service en alle aandacht voor mij als klant.

Kort na binnenkomst zag ik de bank die ik zocht. Vroeg een verkoper of die mij kon helpen, maar die was al bezig met een klant. Hij zou een collega sturen. Binnen twee minuten was de collega er en zij heeft mij perfect geholpen. Hoewel het een aankoop voor een laag bedrag was heb ik daar met de service niets van gemerkt. Ze heeft mij goed geholpen. DE afgeprijsde bank heeft ze zelfs voor mij klaargezet zodat ik deze twee dagen later kon ophalen. Kon niet beter.

Op naar onze 3de Montel Bank

Wij gaan volgend jaar verbouwen en hadden al een bank op ogen. Nu met Black Friday korting scheelde dit veel geld. We hebben de order kunnen plaatsen met ruimte voor verschuiven van lever datum. Maar ook dat we de stof nog kunnen aanpassen als we met de stylist hebben gezeten. Dit wordt onze 3de Montel bank nog altijd even tevreden.

Uitstekend geholpen

Probleem was snel opgelost

Zeer goed geholpen

Wij hadden een super fijne medewerkster, die veel verstand van stijl en inrichting had . Met wat foto’s van ons huis te laten zien ging ze gelijk aan de slag en met daar zeer tevreden mee.

Prima geregeld

Goede communicatie en vriendelijke bezorgers.

Alles is gegaan volgens afspraak en dat is tegenwoordig zeldzaam

Ook de bezorging was prima.

Uitstekend ervaring, snel en wordt goed op de hoogte gehouden

Uitstekend en snel en goed op de hoogte gehouden

Prima goed geholpen

Werd keurig behandeld en geadviseerd

De dames in de winkel kwamen heel professioneel over. We zijn goed geadviseerd wat tot een mooie bank heeft geleid.

Goed en duidelijk advies

Goed geholpen en zeer vriendelijk personeel. Ben verschillende keren geweest voor dat ik een beslissing nam. Goed advies gekregen zonder opdringerig te zijn. Een prettige sfeer en ik kom zeker weer terug .

Zijn vriendeijk en uitstekend geholpen en is het probleem opgelost

Prima opgelost

Uitstekende ervaring

Goed geholpen. Bereidwillig en vriendelijk personeel.

Perfecte service en product kennis.

Na wat rondkijken kwam ik toch weer bij montel terecht voor een nieuwe bank. Mijn oog viel direct op het model “Brooke” en het zitcomfort was geweldig voor mij, mede doordat deze stond opgesteld met verschillende kussen vullingen kon je dit goed aanvoelen. Er zijn ook genoeg variaties te maken voor een hoekbank en de keus van de stoffen is ruim net als de kleuren. Door de goede kennis en service van de verkoper was het voor mij al snel duidelijk, weer een Montél in huis.

Veel keus, prettige ontvangst en attente verkoper

We werden (in locatie Amersfoort) na binnenkomst vriendelijk en niet opdringerig te woord gestaan. Kregen de keus - na de vraag wat we zochten - zelf eerst te kijken, dit met een medewerker (direct advies) te doen of op enig moment een medewerker te benaderen. Er was voldoende keuze, kregen goed en vakkundig advies van de verkoper en de spullen waren netjes geprijsd. We kregen zonder moeite de gelegenheid thuis nog eens alles op een rijtje te zetten, de maten van de bank en fauteuil na te meten en konden ook nog een mapje met stof-stalen mee te nemen. Ook nog 10% korting ontvangen vanwege het jubileum van Piet Klerkx. Nu in spanning afwachten tot de bezorgdatum.

De Brand 3

3823LD Amersfoort

Over Montèl Amersfoort

Montèl Amersfoort | Vind jouw perfecte meubel ✓ Snel leverbaar ✓ Persoonlijk advies ✓ Meer dan 30 jaar ervaring ✓ 5 jaar garantie In het bruisende Amersfoort biedt woonwinkel Montèl Amersfoort een eigentijds en verrassend assortiment meubelen. Hier vind je de nieuwste trends op woongebied en kun je volop mixen en matchen met onze uitgebreide collectie. In onze volledig ingerichte woonkamers, ingericht door de designers van Montèl, vind je de nieuwste modellen uit de collectie. Bij Montèl heb je de mogelijkheid om zelf jouw eigen bank, (relax)fauteuil of eetkamerstoel samen te stellen dus je kunt jouw Montèl helemaal aanpassen naar jouw wensen. Kies jouw favoriete stof, kleur, armleuning, meubelpoot en meer en creëer jouw ideale meubel. Kom gerust langs en laat je inspireren!

Over Montel

Montèl is de grootste zitspecialist van Nederland en biedt een ruime collectie banken en fauteuils. Maar Montèl biedt ook een geheel eigen collectie aan verlichting, eetkamerstoelen- en tafels, accessoires en vloerkleden. Laat je inspireren door onze ruime collectie van Montèl. Liever zelf jouw perfecte meubel samenstellen? Dat kan ook! Bij Montèl kun je meubels volledig naar jouw wensen samenstellen. Er is dus altijd een Montèl die bij jou past. Maak een afspraak met ons professionele team voor een passend interieuradvies op maat.