Helemaal goed geholpen, fijn advies en super lief!

Masha van Achterberg, filiaal Amersfoort heeft super goed met mij meegedacht. De keuze bij mij gelaten en mij hierin prima geadviseerd. Kwam met goede suggesties en ik liep blij en met een goed gevoel de winkel uit. In zo'n grote ruimte wist zij precies alles te vinden, ze snapte mij en daardoor een bijzonder prettige ervaring! Dank hiervoor!

Prettig advies

Tijdens mijn zoektocht vriendelijk en prettig geholpen. Ik kreeg zowel ruimte om even na te denken, als ook om rond te kijken.het advies sloot goed aan bij mijn wensen. De winkel is ruim met veel keuze, dat vind ik fijn. Wat ik een puntje van aandacht vond is dat ik eigenlijk ook op zoek was naar een vloerkleed en kussens. Daarvoor werd ik naar een andere afdeling verwezen. Daar ben ik op afgehaakt. Ik had het prettiger gevonden om alles samen te stellen met 1 adviseur en er dan ook een totaalpakketje van gemaakt. Nu heb ik het alleen bij de bank gelaten.

erg goed

erg goed en fijn geholpen

Netjes vriendelijk en vlot; zeer tevreden!

Netjes, vriendelijk en vlot; zeer tevreden!

Top service

In de winkel uitstekend geholpen bij de keuze. Daarna goed op de hoogte gehouden van de voortgang en de uiteindelijke aflevering was meer dan prima. Goede uitleg, alles netjes gemonteerd en aanvullende producten zoals viltjes onder de poten werden direct gemonteerd. Ook erg vriendelijke mensen. Kortom, voor herhaling vatbaar!

ben prima geholpen

goed bereikbaar, correcte benadering, flexibele advisering en aanpassingsmogelijkheden aan persoonlijke wensen

Zeer goed.

Geduldig personeel in winkel en goed advies.

Zeer positief

Heerlijke bank. Correcte behandeling.

zeer goede winkel goed product bekwaam personeel

kopen hier al meer dan 25 jaar onze meubels

Fijne zaak

Erg vriendelijk en mooie spullen

Prima ontvangst en behandeling

Het aankopen van de bank ging vlot, omdat we een afspraak gemaakt hadden was de verkoopster goed voorbereid door de gegevens van een vorige aankoop bij de hand te hebben. De bank is vlot binnen de afgesproken levertijd geleverd door nette chauffeurs. Het enige minpuntje in het hele proces was dat wij bij binnenkomst werden ontvangst een glas bubbels konden krijgen. Wij drinken echter geen alcohol en de optie alcoholvrije bubbels was jammer genoeg niet mogelijk.

Keurig afgeleverd

Prettige mensen, die de banken gebracht hebben

Heel fijn

Alles is volgens afspraak goed ontvangen.

Alles top gegaan zoals afgesproken.

Top zaak

Geweldig geadviseerd en geholpen, nogmaals topzaak!!!

Goed advies en service

Geen

Wendy is een zeer ervaren en behulpzame verkoopster.

het telefonisch contact ivm de levering was goed en vriendelijk en de levering was keurig verzorgd

Gevonden wat ik zocht

Deskundig geholpen, goed geadviseerd en gevonden wat ik zocht.

attent en deskundig

zeer vriendelijk, attent en deskundig geholpen door Wendy!

Topzaak met altijd prima ontvangst en aandacht

Zie mijn tekst op de vorige pagina

In één woord fantastisch

Levering is goed verlopen, alles netjes gemonteerd en geplaatst. We zijn er blij mee.

De Brand 3

3823LD Amersfoort

Over Montèl Amersfoort

Montèl Amersfoort | Vind jouw perfecte meubel ✓ Snel leverbaar ✓ Persoonlijk advies ✓ Meer dan 30 jaar ervaring ✓ 5 jaar garantie In het bruisende Amersfoort biedt woonwinkel Montèl Amersfoort een eigentijds en verrassend assortiment meubelen. Hier vind je de nieuwste trends op woongebied en kun je volop mixen en matchen met onze uitgebreide collectie. In onze volledig ingerichte woonkamers, ingericht door de designers van Montèl, vind je de nieuwste modellen uit de collectie. Bij Montèl heb je de mogelijkheid om zelf jouw eigen bank, (relax)fauteuil of eetkamerstoel samen te stellen dus je kunt jouw Montèl helemaal aanpassen naar jouw wensen. Kies jouw favoriete stof, kleur, armleuning, meubelpoot en meer en creëer jouw ideale meubel. Kom gerust langs en laat je inspireren!

Over Montel

Montèl is de grootste zitspecialist van Nederland en biedt een ruime collectie banken en fauteuils. Maar Montèl biedt ook een geheel eigen collectie aan verlichting, eetkamerstoelen- en tafels, accessoires en vloerkleden. Laat je inspireren door onze ruime collectie van Montèl. Liever zelf jouw perfecte meubel samenstellen? Dat kan ook! Bij Montèl kun je meubels volledig naar jouw wensen samenstellen. Er is dus altijd een Montèl die bij jou past. Maak een afspraak met ons professionele team voor een passend interieuradvies op maat.