Goed maar ook niet helemaal

Ik heb een luxe bedienbare relaxstoel model Lennox van Montel met accu, die het plotseling helemaal niet deed. Tijdens contact met uw klantenservice heeft uw medewerker nadat ik in detail beschreven heb wat niet functioneert, geconcludeerd, dat het kennelijk aan de accu of charging set zou liggen en dat daarom vervangende onderdelen moeten worden besteld, waardoor de reparatie pas over 4 weken zou kunnen gebeuren. Na die 4 weken kwam inderdaad uw monteur die de stoel nakeek en constateerde dat de accu en de transformator van de oplader in orde waren, maar dat de stoel niet goed functioneerde omdat alleen een klein stuk van de elektrische snoer van de oplader defect was. Dat verkeerde stuk snoer (ca. 1 meter lang)werd door uw monteur vervangen en alles was weer in orde. Totaal was hij daarmee ongeveer 1/2 uur bezig, maar behalve dat stuk snoer hoefden geen onderdelen worden vervangen. Ik was heel blij dat de reparatie niet ingewikkelder was, maar was minder blij dat deze in feite niet moeilijke ingreep in totaal 229 euro moest kosten. Het is waar, uw klantenservice heeft dit bedrag al genoemd, toen ik uw service voor het eerst belde en ik ging daar ook akkoord mee in een mail, die ik naar uw service moest terugsturen om dat te bevestigen. Maar ik dacht toen dat in dat bedrag van 229. € al de prijs van de accu of van de totale oplader was ingecalculeerd die volgens uw service vervangen zoude moeten worden.Als nu gebleken is dat accu of oplader niet vervangen moest worden, vind ik de totale prijs die ik betaald heb (zelfs als ik begrijp dat jullie voorrijkosten moeten rekenen) toch behoorlijk hoog. Of moet men voor dergelijke service altijd zo veel betalen, zelfs als bijv. uw monteur zou konstateren, dat men alleen de stekker fout in het net heeft gestoken? - Graag uw reactie.

Klantvriendelijk en kundig

Zeer vriendelijk personeel, niet opdringerig. We kregen een lekker kopje koffie. Heel bereidwillig om alles uit te zoeken met ons.

Goed geholpen in de winkel in Amsterdam. Namen rustig de tijd om alle wensen te bespreken en er werd geen druk gelegd op het nemen van een beslissing. Wij zijn erg blij met de nieuwe bank.

Fantastisch geholpen

Positieve ervaring en een goed advies gekregen van Marijke. Zeker een aanbeveling en een mooie bank.

Behulpzaam en niet opdringerig

De medewerkers die ons geholpen hebben waren vriendelijk, behulpzaam, hadden verstand van zaken en waren zeker níet opdringerig.

Mooie selectie die vriendelijk wordt toegelicht en op wensen aangepast.

Mooi aanbod en fijn personeel

Mooi aanbod en fijne service

Mooie winkel, goede verkopers,

Vriendelijke en rustige hulp ondanks drukte

Protectie van leer zou worden uitgevoerd, maar moest ik zelf doen. Was relatief erg duur. Zou ik niet meer doen.

Ontzettend leuke verkoopster wat de koop van onze bank alleen maar leuker heeft gemaakt!

wij waren al een poos op zoek naar een nieuwe bank die aan onze wensen voldeed en dankzij de hulp van de leuke collega die ons hielp op 21 oktober en toen ook nog eens jarig was, is dit ook gelukt!

Zeer tevreden.

Uiterst correcte informatie, updates en levering.

snel geleverd, hoge kwaliteit

De bank is van zeer hoge kwaliteit. Precies zoals gewenst. De levering was snel en heel netjes gemonteerd.

Goed geholpen door de verkoopster. Kijk uit naar de nieuwe bank die in december geleverd zal gaan worden :)

Zeer geslaagd bij Montel

In de winkel fijn en deskundig personeel. Snelle afhandeling. Minpunt is de enorme lange wachttijd, maar dat ligt niet aan hun. Goede en snelle financiële afhandeling bij de bezorgers. Stoel werd zonder verpakkingsmateriaal boven gebracht, in de auto hadden ze dat er al afgehaald. Dat scheelt een hoop troep en ze zijn sneller klaar.

Vriendelijk

Vriendelijk ontvangen en vrij om rond te lopen. Zodra wij echt interesse toonden in bepaald model, direct verkoper om meer info te geven, mogelijkheden uitleggen en vragen te beantwoorden. Nemen de tijd om je zo goed mogelijk te adviseren, met een kop koffie erbij. Kregen alle info op papier mee en konden hiermee aankoop thuis nalopen en beslissing maken. Telefonisch koop definitief gemaakt en wederom alles op vriendelijke manier doorgenomen. Is tweede keer aankoop bij Montel en ervaring is prettig.

Ervaren en behulpzaam

Ik werd erg goed geholpen en geadviseerd. Er wordt mee gedacht en goed geluisterd naar je wensen. kan montel 100% aanbevelen.

prima service, snel, schoon en vriendelijk

Aardige lui, vriendelijk, snel en vakkundig

Super bedreven

Personeel heeft plezier in hunnwerk.

We zijn erg goed geholpen door 2 super lieve en attente dames. Lekkere koffie met wat lekkers om even de aan te kopen bank uit te testen. Dikker aanrader dit bedrijf. Ennnnnn een super lekkere en mooie bank gekocht

Ga er graag naar toe.

Nemen goed de tijd voor je. Heel vriendelijk

Prima en deskundig geholpen

Echte service

Keurig geholpen in de winkel. Goed op de hoogte gehouden van de levering. Alles keurig in elkaar gezet door de leveranciers en hebben alles opgeruimd. Top!!!

Top winkel

Mooie spullen,goede voorlichting, afspraken precies nagekomen Ga voortaan als eerste naar Montel om te zoeken

Overtreft verwachtingen

Zeer aangenaam advies; ongedwongen en precies inspelend op mijn woonwensen. Al met al zeer professioneel.

Top geholpen!

Wij zijn top geholpen door Claudia en hebben geweldig advies gekregen. Na een paar weekjes wachten zijn wij nu super blij met onze hoekbank en draaistoelen. We krijgen ook veel complimenten over onze nieuwe zithoek van vrienden!

Johan Cruijff Boulevard 218 220

1101DJ Amsterdam

Over Montèl Amsterdam Arena

Montèl Amsterdam Arena, dé woonwinkel voor al jouw interieurwensen. Met een unieke eigen collectie en een zeer ruim aanbod, bieden wij een uitgebreid assortiment meubels. Zoek je echt iets speciaals? Dan kun je er ook voor kiezen om jouw Montèl meubel naar eigen wens samen te stellen. Ons enthousiaste team helpt je graag bij het vinden van jouw ideale meubel. Breng een bezoekje aan een van onze showrooms en laat je inspireren! Bij Montel staat service hoog in het vaandel en wij helpen je graag. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen en een recensie wilt plaatsen. Alle vragen, opmerking, klachten, feedback en vooral positieve beoordelingen en reviews zijn van harte welkom. Jouw ervaring zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen houden. ✓ Snel leverbaar ✓ Persoonlijk advies ✓ Meer dan 30 jaar ervaring ✓ 5 jaar garantie Bij Montèl Amsterdam vind je de grootste collectie meubels in onze meubelzaak in Amsterdam. Ontdek de nieuwste trends op woongebied en laat je inspireren in onze showroom. Bij Montèl kun je terecht voor alles op het gebied van meubels. Of je nu op zoek bent naar een nieuw bankstel, een (relax)fauteuil of karpet, je vindt het allemaal in onze meubelwinkel. Je kunt hier ook terecht voor een complete eetkamerset, verlichting of stijlvolle decoratie. Liever zelf jouw perfecte meubel samen stellen? Dat kan ook! Bij Montèl kun je meubels volledig naar jouw wensen samenstellen. Er is dus altijd een Montèl die bij jou past. Maak een afspraak met ons professionele team voor een passend interieuradvies op maat.

Over Montel

Montèl is de grootste zitspecialist van Nederland en biedt een ruime collectie banken en fauteuils. Maar Montèl biedt ook een geheel eigen collectie aan verlichting, eetkamerstoelen- en tafels, accessoires en vloerkleden. Laat je inspireren door onze ruime collectie van Montèl. Liever zelf jouw perfecte meubel samenstellen? Dat kan ook! Bij Montèl kun je meubels volledig naar jouw wensen samenstellen. Er is dus altijd een Montèl die bij jou past. Maak een afspraak met ons professionele team voor een passend interieuradvies op maat.