Geweldig advies en geweldige service

Zeer ontspannen, niet opdringerig!

Geweldig geholpen

Rustig en goed geholpen

Op tijd geleverd en heel netjes geplaatst en afgehandeld

Fijne winkel

Fantastisch geholpen door Annemieke, ze heeft ons deskundig en vriendelijk geholpen. We waren niet van plan iets te kopen omdat we ons eerst wilden oriënteren maar ze heeft ons over de streep getrokken.

Zeer behulpzaam en creatief bij de aanschaf van onze 2 standen-stoelen

Zeer behulpzaam en creatief bij de aanschaf van onze 2 standen-stoelen

Feestje om hier je bank te kopen.

Annemieke Buth heeft ons op een zeer deskundige manier geholpen. Zowel met de kleur als de stofkeuze. Tel daarbij op dat het een zeer vriendelijke, leuke mevrouw is, met gevoel voor humor. Kortom mede door haar geen keuze stress meer. Bedankt Annemieke.

Goed advies gekregen bij de aankoop van onze hoekbank.

Heel prettig winkelen

Vriendelijke verkoopsters, met kennis van zaken

Een juiste mix van deskundigheid en klantvriendelijke benadering.

Niets is te veel. Je word heel goed geholpen. Je gaat met een goed gevoel naar huis, wetende dat je een goede beslissing hebt gemaakt v.w.b. de aankoop van een meubel.

Mooie bank

Wij hebben een mooie bank ontvangen. Precies volgens onze wensen.

Een fijne locatie met een zeer kundig verkoopteam

Ik heb een zeer fijne ervaring gehad bij de aankoop van mijn nieuwe bankstelsel

Grandioos!!

Na een zoektocht in verschillende meubelzaken kwamen wij bij Montel in Barendrecht.wij werden gastvrij ontvangen door Angelique Wijers. Zij heeft ons erg goed begeleid bij onze keuze voor de bank en de bankbekleding. Zij heeft zich uitstekend ingeleefd in onze wensen en was op de eerste plaats adviseuse en daarna pas verkoopster. Toen voor ons de keus nagenoeg 100% vaststond, rondde zij niet af maar kwam met een alternatieve bank omdat mijn vrouw niet 100% lekker op de bank zat. Alle afspraken zijn volledig nagekomen inclusief de levertijd waarbij wij steeds tijdig werden geïnformeerd en een datum konden kiezen. Ook de levering van de bank was erg goed en netjes.

Fijne verkoper

Liesbeth is een fijne verkoper

Fijne winkel, fijne medewerkerster

Fijn geholpen, dacht goed mee.

5 sterren waard prima zaak

Fijne zaak waar je bij binnenkomst al prettig wordt ontvangen. Geholpen bij het kopen van een relaxed stoel door aardige medewerksters met verstand van zaken.

Hele fijne service en erg goed geholpen

Vandaag een 2- en 3 zitsbank Fresh bij Montel gekocht. Makkelijk om snel een afspraak te maken. Een vriendelijke ontvangst. Niet opdringerig, het was aan ons om aan te geven wat wij wilden. Wij hadden al een idee dus konden aangeven waar wij naar op zoek waren. Wij zijn geholpen door Liesbeth. Zij geeft goede adviezen, is erg behulpzaam en een gezellige prater. Nadat alles was besproken een duidelijke uitleg van alles wat er bij komt kijken. Alles heel ontspannen. Wij hebben eerder bij Montel gekocht en voor ons is de service en natuurlijk de kwaliteit van het product.

Precies wat wij zochten

Zagen j.l. vrijdag twee prachtige retro fauteuils als showroommodel aangeboden. Zaterdags gelijk opgehaald. En zowaar geholpen door de zelfde adviseur waar wij vorig jaar de overige meubelen hadden gekocht. Voelde allemaal zeer vertrouwd.

Het klantgevoel zoals het hoort

Variëteit van hier tot en met, goed geadviseerd en zeer vriendelijk geholpen, zeker het terugkomen waard!

Erg goed en beleefd geholpen

De dame die ons geholpen heeft wist erg veel over alle mogelijkheden qua zit, stoffen, prijzen en werkwijze

Ondanks de motorpech toch nog netjes bezorgd..

Netjes en professioneel geholpen en netjes afgeleverd. Ik raad zeker jullie aan.

Zeer goed geholpen en een prima bezorging. Bij dit bedrijf geldt zeker, alles voor de klant.

zeer positief

deskundig en vriendelijk geholpen

Fijn

Vakkundig en professioneel

Goede service op afgesproken tijd geleverd en netjes geïnstalleerd met vakbekwaame monteure zijn er tevreden

Super tevreden.

Mijn ervaring is dat ik tevreden ben .Heel vriendelijk geholpen met de keuze van mijn hoekbank.Goede bezorging erg vriendelijk

Escudostraat 23

2991XV Barendrecht

Over Montèl Barendrecht

Bij Montèl Barendrecht vind je alles voor jouw ideale interieur. In onze woonwinkel vind je alles op het gebied van interieur, meubels en de laatste trends op woongebied. Doe inspiratie op in onze volledig ingerichte woonkamers, bekijk onze banktoppers of stel jouw Montèl meubel helemaal zelf samen. We helpen je graag bij het vinden van jouw perfecte match! Montèl heeft service hoog in het vaandel staan en wij helpen je graag, of je nu een vraag, wens of klacht hebt. Om jou en ook andere klanten de beste service te kunnen bieden stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring met ons wilt delen en een recensie, review of positieve beoordeling wilt plaatsen. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons. ✓ Snel leverbaar ✓ Persoonlijk advies ✓ Meer dan 30 jaar ervaring ✓ 5 jaar garantie In woonwinkel Montèl Barendrecht vind je alles wat je nodig hebt voor jouw interieur. Bekijk de nieuwste trends op woongebied in onze showroom in Barendrecht. Welk meubel je ook zoekt, je vindt het bij Montèl! We bieden een ruim aanbod aan banken, fauteuils, eetkamerstoelen, karpetten,decoratie, verlichting en nog veel meer. Bovendien zijn veel van onze meubels te customizen naar jouw eigen smaak. Ben jij ook al zo enthousiast geworden over onze mooie meubels? Ons team heet je graag welkom in de Montèl meubelzaak in Barendrecht!

Over Montel

Montèl is de grootste zitspecialist van Nederland en biedt een ruime collectie banken en fauteuils. Maar Montèl biedt ook een geheel eigen collectie aan verlichting, eetkamerstoelen- en tafels, accessoires en vloerkleden. Laat je inspireren door onze ruime collectie van Montèl. Liever zelf jouw perfecte meubel samenstellen? Dat kan ook! Bij Montèl kun je meubels volledig naar jouw wensen samenstellen. Er is dus altijd een Montèl die bij jou past. Maak een afspraak met ons professionele team voor een passend interieuradvies op maat.