Prettig persoonlijk

Annemieke nam de tijd, oprecht geïnteresseerd in wat we wilden. Naast bankje nu ook fauteuil erbij. We kijken uit naar de levering van de bestelling. Top dame

Mooie producten goede service vlotte afhandeling en tijd voor de klant

Lees de eerste regel. Weinig meer aan toe te voegen. Eigelijk met alles tevreden. Volgende aankopen zeker deze kant op. Ik kon hier mijn eigen specifieke woonstijl terugvinden. Net geen keuzestress. Dus een uiterst tevreden klant.

Prima gedaan

Succes

Fantastisch

In de winkel geweldig geholpen met onze wensen. Stalen mee naar huis gekregen om te vergelijken met onze inrichting . Vrij snel onze keus gemaakt en zo fijn om ook qua afmetingen alles zelf te kunnen bepalen. Inmiddels is onze bankstel bezorgd en zijn we ontzettend tevreden. Alles is helemaal naar ons zin. Zo blij dat we voor Montel hebben gekozen

Prima service zowel in winkel als bezorging

Zoals al vermeld prima service, wel is het wennen met het zitcomfort van de bank. Voorheen hadden we een Linteloo hoekbank met dons gevulde kussens. Nu zitten we op koudschuim, waarvan ik niet niet terug kan vinden wel type het is. Ik hoop dat door het inzitten het zitten plezieriger wordt.

Prima geholpen

Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen. Deskundig advies.

de specialist stond al vroeg voor de deur tussen de afgesproken tijd. geweldig geholpen goed uitleg gehad voor onderhoud van de bank, en de klacht is verholpen . voor de rest was het een vriendelijk gesprek en de specialist is weer vertrokken.

Geweeeeeeldige service

Goede monteur en heel goed notitie genomen van het euvel, waarna de klacht werd verholpen. Nogmaals ...geweeeeldige service.

Het kopen van onze bank bij Montel in Barendrecht was een hele fijne ervaring. Wat een fijne winkel en wat is Burcin een kundige verkoopster. Ze stelt de juiste vragen en luistert goed zo dat je uiteindelijk de bank kiest die het beste bij je past. Bovendien is ze vriendelijk en prettig in de omgang.

Zeer kundig geholpen. Prima ervaring!

Wij zijn zeer snel en kundig geholpen tijdens ons bezoek aan de showroom. Wij hebben daarom een prima keuze kunnen maken. Aan te raden!

Super geholpen echte service!!!

We zijn in Barendrecht geweldig geholpen. Met veel geduld en mee denken. Ook toen we twijfelde en later terugkwamen. Zijn enorm blij met onze mooie bank en salontafel. Veel dank.

Aardige verkopers, meedenkend

Behulpzaam , meedenkend, aardig

Zeer positief.

Zeer positief.

Zeer professionele en vriendelijke aanpak

Het bezoek aan de winkel in Barendrecht werd als zeer prettig ervaren. De winkelmedewerkster (Moniek ?) was zeer vriendelijk en behulpzaam en niets was haar teveel. En zeer professioneel. Na tekening opdracht een code ontvangen om het productieproces te volgen. De banken (3) werden zelfs iets eerder geleverd en ook de "afleverings-mannen" keurig gewerkt, complimenten .

Betere levering kan niet. Helemaal top.

Waren stipt op tijd. Goede en leuke bezorgers. Alles keurig uitgepakt en verpakking meegenomen. Prima.

TOP

Vanaf eerste winkelbezoek Barendrecht zeer tevreden, qua vriendelijkheid medewerkers, uitleg, informatie voorziening (update levering) en netheid levering van de bestelde bank.

Duidelijke afspraken. Keurig bevestigd. Binnen tijdvak bezorgd. Tijdvak was 3 uur; is wel iets aan de lange kant. Vriendelijke en nette bezorgers. Tijd tussen maken afspraak en datum bezorging vonden wij vrij lang. Kon niet eerder.

Fijne winkel

Fijne winkel prettig geholpen

Super snel en klantvriendelijk

Klantvriendelijk en netjes ingeleverd.

Geweldig geholpen

Dit was een hele fijne ervaring

Vriendelijk, geduldig en met productkennis geholpen

Bij het uitzoeken van een nieuwe bank zijn we heel goed geholpen door een erg vriendelijke dame die alle tijd nam om ons te helpen. We kregen goede uitleg, ze nam de tijd om de verschillende mogelijkheden te bespreken en ons door het hele aankoopproces te begeleiden. Een heerlijk kopje koffie erbij. Een fijne ervaring en we zijn geslaagd. Nu is het wachten tot onze bank komt.

Goed gedaan

Goede adequate service

Goed team te Barendrecht, meerdere dachten mee en erg goed geholpen

Geweldig, fijn, prettig.

Alleen bij binnenkomst in de winkel word je al welkom geheten. Annemieke kwam ons na een rondje te hebben gelopen helpen met adviezen. Niks opdringerig heel prettig. Na besluit van de koop werd ons een lekker kopje koffie aangeboden en een mooi bouquet bloemen werd mij overhandigd. Top allemaal.

Heel tevreden over Montel in Barendrecht

Heel fijn en professioneel geholpen door Burcin Aksay in Barendrecht. Geduldig en relaxed. Er heerst een prettige sfeer in de winkel. Ik ben een tevreden klant.

Escudostraat 23

2991XV Barendrecht

Over Montèl Barendrecht

Bij Montèl Barendrecht vind je alles voor jouw ideale interieur. In onze woonwinkel vind je alles op het gebied van interieur, meubels en de laatste trends op woongebied. Doe inspiratie op in onze volledig ingerichte woonkamers, bekijk onze banktoppers of stel jouw Montèl meubel helemaal zelf samen. We helpen je graag bij het vinden van jouw perfecte match! Montèl heeft service hoog in het vaandel staan en wij helpen je graag, of je nu een vraag, wens of klacht hebt. Om jou en ook andere klanten de beste service te kunnen bieden stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring met ons wilt delen en een recensie, review of positieve beoordeling wilt plaatsen. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons. ✓ Snel leverbaar ✓ Persoonlijk advies ✓ Meer dan 30 jaar ervaring ✓ 5 jaar garantie In woonwinkel Montèl Barendrecht vind je alles wat je nodig hebt voor jouw interieur. Bekijk de nieuwste trends op woongebied in onze showroom in Barendrecht. Welk meubel je ook zoekt, je vindt het bij Montèl! We bieden een ruim aanbod aan banken, fauteuils, eetkamerstoelen, karpetten,decoratie, verlichting en nog veel meer. Bovendien zijn veel van onze meubels te customizen naar jouw eigen smaak. Ben jij ook al zo enthousiast geworden over onze mooie meubels? Ons team heet je graag welkom in de Montèl meubelzaak in Barendrecht!

Over Montel

Montèl is de grootste zitspecialist van Nederland en biedt een ruime collectie banken en fauteuils. Maar Montèl biedt ook een geheel eigen collectie aan verlichting, eetkamerstoelen- en tafels, accessoires en vloerkleden. Laat je inspireren door onze ruime collectie van Montèl. Liever zelf jouw perfecte meubel samenstellen? Dat kan ook! Bij Montèl kun je meubels volledig naar jouw wensen samenstellen. Er is dus altijd een Montèl die bij jou past. Maak een afspraak met ons professionele team voor een passend interieuradvies op maat.