Prima verkoopverhaal duidelijk

Vriendelijke verkoper goed advies en heldere procedure uitleg.

Uitstekend en vlot geholpen.

Uitstekend en vlot geholpen. Klantgericht. Professioneel. To the point. Plezierig!

Erg tevreden over product en service.

Prachtige bank gekocht, erg goed geholpen in de winkel. We zijn goed op de hoogte gehouden over de levering. De heren die de bank kwamen afleveren waren erg vriendelijk en kundig.

Top team

Er is een probleem maar wordt opgelost .

Goede service in de winkel

Beoordeling kan pas worden gegeven wanneer alle stappen van de aankoop achter de rug zijn. Nu alleen nog maar besteld. Levertijd en kwaliteit kan ik niet beoordelen.

Zeer goede service

Medewerkers denken mee en zijn bereid een extra stap te zetten. Wij waren erg blij met de mannen die onze banken hebben bezorgd.

Prima!

Keurig, vriendelijk en professioneel personeel.

Zeer prettig te woord gestaan aan de telefoon bij het melden van de klacht, en na het verholpen van de klacht na gebeld door jullie. De servicemonteur Emiel, heeft alles na tevredenheid hersteld. Hij doet zijn werk zeer deskundig en goed. Fijn in omgang Bedankt voor de goede service, wij zijn blij dat alles is opgelost.

Fantastisch!

Onze ervaring met Montel en onze verkoopster Marjolein is helemaal top. De bank is hoog in kwaliteit en Marjolein haar kennis net zo. Ze denkt mee, geeft inzichten en is erg vriendelijk.

We zijn enorm goed geholpen met het uitkiezen van onze bank

Wij zijn erg tevreden over ons bezoek aan de winkel in Breda. De verkoopster heeft ons goed geholpen in het samenstellen van onze ideale bank, door goed te luisteren naar onze wensen en hierin te voorzien van goed advies. We kijken enorm uit naar het moment dat de bank geleverd gaat worden.

Heel aangenaam

Vriendelijk , behulpzaam, goed advies zowel in de winkel als bij aflevering.

Wij kopen al 20 jaar met volle tevredenheid bij Montel

Ik heb voldoende veren gestoken

Top service

Onze klacht is direct na melding in behandeling genomen en de service afspraak ingepland. Datum/tijd en komst servicemonteur op voorhand goed en duidelijk gecommuniceerd. Monteur zelf was zeer correcte persoon, behandelde de klacht serieus en naar tevredenheid af. Gaf ook nog wat tips & tricks voor onderhoud.

Aanbevelenswaardig

Net advies gekregen, keurig en op tijd bezorgd.

Klantvriendelijk, meedenkend, kwaliteit.

Goed, deskundig en klantvriendelijk personeel. Verkoopster heeft uitstekend de combinatie gelegd tussen onze vraag en het aanbod in de winkel. Daarbij deed ze meerdere voorstellen, maar drong ze nooit haar voorkeur op. Integendeel: ze luisterde erg goed naar wat we aangaven en acteerde daar op. Er werd uitgebreid de tijd genomen voor ons. De sfeer in de winkel was goed.

Geslaagd!

Deskundig voorgelicht in één bezoek geslaagd.

Keurige bezorgers

Top begeleiding bij de aankoop van onze bank

Bij een spontaan bezoek zijn we uitstekend ontvangen door een verkoopster met een zeer goede kennis van zaken echter zonder opdringerig te zijn. Wij hebben ruim de tijd genomen bij een koffie en kunnen kiezen na het bekijken van alle mogelijkheden die onze bank te bieden had. Vlotte service en een tevreden klant. Guy en Sony

Fantastisch

Fantastisch geholpen

mooie zaak

Mooie zaak en prettig geholpen.

Wij zijn Montel fan!

Onze nieuwe bank is geleverd! Helemaal zoals we ons voorgesteld hadden na een fijne begeleiding van Dennis in de store in Breda. Net als de vorige bank (die overigens 17 jaar meeging en sneuvelde door kinderen en huisdieren), super kwaliteit leder en een fijne zit. Onze Riva is een bank anno 2025, verstelbare hoofdsteunen, een elektrische relax functie op het einde, alles voelt solide en valt na gebruik strak op zijn plaats. Van showroombezoek zonder opdringerige verkopers, tussentijdse communicatie, tot levering zoals je verwacht, het is een zeldzaamheid het aan worden. Heel fijn geholpen!

Keurige en kundige bezorgers.

Meubels netjes op hun plaats gezet en de salontafel keurig gemonteerd. Al was het de eerste kennismaking met dit product en het eruitzag als een grote puzzel. Prima.

goed met een minpuntje

goiede correcte verkoper, maar een artikel dat gekocht is maar te laat is besteld waardoioir het nietr mneer leverbaar was.

Werd zeer vriendelijk geholpen in de winkel en bij de bezorging .

Kruisvoort 36

4814RZ Breda

Over Montèl Breda

Montèl Breda, dé woonwinkel voor al jouw interieurwensen. Met een unieke eigen collectie en een zeer ruim aanbod, bieden wij een uitgebreid assortiment meubels. Zoek je echt iets speciaals? Dan kun je er ook voor kiezen om jouw Montèl meubel naar eigen wens samen te stellen. Ons enthousiaste team helpt je graag bij het vinden van jouw ideale meubel. Breng een bezoekje aan een van onze showrooms en laat je inspireren! Bij Montel staat service hoog in het vaandel en wij helpen je graag. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen en een recensie wilt plaatsen. Alle vragen, opmerking, klachten, feedback en vooral positieve beoordelingen en reviews zijn van harte welkom. Jouw ervaring zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen houden. ✓ Snel leverbaar ✓ Persoonlijk advies ✓ Meer dan 30 jaar ervaring ✓ 5 jaar garantie Bij Montèl Breda vind je altijd de mooiste keuze aan Montèl banken, (relax)fauteuils, vloerkleden en meer. In onze meubelwinkel in Breda staat ons team graag voor je klaar. Onze winkel in Breda is tevens goed bereikbaar vanuit België en parkeren kan in een van de vele gratis parkeerplekken voor de deur. Kom gerust langs en laat je inspireren door de 1001 mogelijkheden bij Montèl.

Over Montel

Montèl is de grootste zitspecialist van Nederland en biedt een ruime collectie banken en fauteuils. Maar Montèl biedt ook een geheel eigen collectie aan verlichting, eetkamerstoelen- en tafels, accessoires en vloerkleden. Laat je inspireren door onze ruime collectie van Montèl. Liever zelf jouw perfecte meubel samenstellen? Dat kan ook! Bij Montèl kun je meubels volledig naar jouw wensen samenstellen. Er is dus altijd een Montèl die bij jou past. Maak een afspraak met ons professionele team voor een passend interieuradvies op maat.