levering op tijd heel vriendelijke mensen van leverinng

Heel goed

Goede kwaliteit. Nette, spontane en vrolijke verkoper die alles goed uitlegde en met ons mee dacht. Hij nam ook echt de tijd voor ons. 1 minpuntje. Levertijd van minimaal 9 weken maar daar kan de verkoper niets aan doen.

Aardige monteur

Goed verkoop verhaal maar als er een klacht is zijn ze niet thuis.

We hebben onlangs een bank gekocht bij Montel. Deze hebben wij gekocht met een lounge bank vanaf een plaatje. De verkoper liet ons een lounge bank zien zoals hij zou worden, maar dan wat groter. Bij levering bleek dat er een naad midden in het loungegedeelte zat, wat ons niet is verteld. Schijnbaar heeft een lijn die ze voeren standaard in het loungegedeelte een naad, wat wij vinden dat niet standaard is. We hebben hierover ons ongenoegen uit, maar hier is niets mee gedaan. Klacht is van verkoper naar hoofdkantoor gegaan en weer terug en zo een aantal keer. Uiteindelijk naar de zaak gegaan waar we de bank hebben besteld en gekeken of er toch een coulance kon komen met de aanschaf van een kleed. Daar kregen we uiteindelijk 10% extra korting op een kleed van € 1000,- en dat was alles wat ze konden doen. Erg teleurstellend, wij zullen hier nooit meer iets kopen en Montel ook zeker niet aanbevelen.

Goede ervaring

Goede ervaring

Nette service

Topervaring

We gingen eigenlijk alleen maar even kijken…. Maar de kwaliteit en uitstraling van de meubels in combinatie met de vriendelijke verkoper trok ons toch over de streep om een nieuwe bank te kopen!

Professioneel en goed geholpen

Fijn geholpen en goed geïnformeerd

Goede producten goede aankoopservice

Onze tweede bank bij Montel. Qua design en zitcomfort staat Montel bij ons bovenaan.

Perfect geholpen

Goede ontvangst ,vriendelijk ,en behulpzaam

Mooie winkel

Mooie ruime en overzichtelijke winkel. Leuk team

Keurig geholpen, fijne communicatie

Eerlijk en duidelijk advies, prettige communicatie.

Kundig en vriendelijk

Goed advies, we voelde ons welkom

Zeer goede ervaring

Snelle en accurate aflevering en bijnier aankoop deskundig advies

Prima!

Goed geholpen door verkoopster in de winkel in Breda, snelle levering en plaatsing door vriendelijke mannen. Alles prima!

Goed verzorgd

Mannen zeer beleefd. Alles netjes achtergelaten. Jullie mogen blij zijn met deze mannen. Niets op aan te merken.

Zeer klantvriendelijk onthaal en professionele begeleiding!

Zeer tevreden met de geleverde service. Wij hebben een prachtige en zeer kwaliteitsvolle zetel op maat aan een gunstige prijs... De begeleiding en het onthaal was af. Indien we in de toekomst nog een zetel nodig hebben, weten we waar we moeten zijn!

Goed en snel geholpen met de aankoop van een nieuwe bank

Wij zijn door Rob vriendelijk, snel en vakkundig geholpen bij onze aankoop van een nieuwe bank en losse stoel. Meegedacht naar de mogelijkheden, onze wensen en vragen.

Gewoon goede service

Onze nieuwe bank had een klein cosmetisch probleem, na melding is dit heel snel en zeer goed opgelost door de specialist die thuis het probleem verholpen heeft.

Zeer prettig geholpen door Tijs, alleen bezorgkosten E129 vinden wij wel erg hoog.

Tijs is een uitstekende prettige verkoper, alleen mag hij wel duidelijker zijn over de bezorgkosten.

Verkoop is goed nu lang wachten

Vriendelijk en netjes geholpen. Alleen mis een (digitale) foto van mijn aankoop. Dat zou ook voor Montel een toevoeging zijn. Immers iedereen wil zijn aankoop laten zien en dat zal anderen ook aanmoedigen. Ik heb geprobeerd mijn bank zelf te teken, maar het programma werkt niet. Daarnaast ben ik nu bang voor heel veel spanning. Kijkende de site zag ik nog geen vervolgstappen bij montel. Waarom duurt een levering eigenlijk zo lang? De productie en transporttijd is an sich een week. De wachttijd is bijna overal even lang. Kan die niet grotendeels ingelopen worden?

Geweldig adviezen nav vorige aankoop.

Rust, luisteren, niet dwingend, maar meedenkend.

Goed advies en degelijke materialen

17 Jaar geleden kochten wij onze vorige Montel leren hoekbank, na goed advies van Rianne in Goes. (werkt er nog!) 3 verhuizingen later en nog steeds mooi in zitvorm, is er door een ongelukje?:( een scheur in de zitting is gemaakt. (kinderen/huisdieren) We zijn opnieuw bij een Montel winkel gaan kijken, maar nu in Breda. Zeer goed en uitvoerig geholpen door Dennis, en weer een mooie hoekbank in leer besteld. Nog echt ouderwetse service, maar ook een nette prijs.

Prima geholpen

Leuke actieve verkoopster. Passende stoel voor redelijke prijs

Vriendelijk en gastvrij. Ben al jaren klant.

Kruisvoort 36

4814RZ Breda

Over Montèl Breda

Montèl Breda, dé woonwinkel voor al jouw interieurwensen. Met een unieke eigen collectie en een zeer ruim aanbod, bieden wij een uitgebreid assortiment meubels. Zoek je echt iets speciaals? Dan kun je er ook voor kiezen om jouw Montèl meubel naar eigen wens samen te stellen. Ons enthousiaste team helpt je graag bij het vinden van jouw ideale meubel. Breng een bezoekje aan een van onze showrooms en laat je inspireren! Bij Montel staat service hoog in het vaandel en wij helpen je graag. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen en een recensie wilt plaatsen. Alle vragen, opmerking, klachten, feedback en vooral positieve beoordelingen en reviews zijn van harte welkom. Jouw ervaring zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen houden. ✓ Snel leverbaar ✓ Persoonlijk advies ✓ Meer dan 30 jaar ervaring ✓ 5 jaar garantie Bij Montèl Breda vind je altijd de mooiste keuze aan Montèl banken, (relax)fauteuils, vloerkleden en meer. In onze meubelwinkel in Breda staat ons team graag voor je klaar. Onze winkel in Breda is tevens goed bereikbaar vanuit België en parkeren kan in een van de vele gratis parkeerplekken voor de deur. Kom gerust langs en laat je inspireren door de 1001 mogelijkheden bij Montèl.

Over Montel

Montèl is de grootste zitspecialist van Nederland en biedt een ruime collectie banken en fauteuils. Maar Montèl biedt ook een geheel eigen collectie aan verlichting, eetkamerstoelen- en tafels, accessoires en vloerkleden. Laat je inspireren door onze ruime collectie van Montèl. Liever zelf jouw perfecte meubel samenstellen? Dat kan ook! Bij Montèl kun je meubels volledig naar jouw wensen samenstellen. Er is dus altijd een Montèl die bij jou past. Maak een afspraak met ons professionele team voor een passend interieuradvies op maat.