Meedenkend en eerlijk goed advies

Wat een fijne verkoopster die meedenkt en goed advies geeft.

Prima service. Geen druk op je gezet

Súper leuk team in de winkel , die geen druk op je leggen ,goed verhaal hebben en ruim de tijd nemen.

Mooie goed ingerichte winkel met mooi assortiment meubelen en vriendelijk vakkundig personeel

Een geweldig team

Vriendelijk, meedenkend, kennis van zaken, gewoon toffe mensen in Breda

Kwaliteit en deskundigheid

Ruime keuze in banken van goede kwaliteit en met veel mogelijkheden om naar je wensen aan te passen.

Na rondje meubelplein geslaagd bij Montèl.

Zeer vriendelijke ontvangst met uitleg over assortiment en vervolgens de vrijheid die je als klant wenst, t.w. even rondkijken zonder een hinderlijk volgende verkoopmedewerker. Ten slotte deskundige hulp bij het maken van de juiste keus. Enig minpuntje: de misleidende prijskaartjes van de vloerkleden,

Snel en binnen het tijdvak van een half uur

Goed advies

Verkoper luisterde goed naar wensen en gaf goed advies zonder op te dringen.

Mooie winkel met veel keus en vriendelijke adviseurs.

Bij de aankoop van ons nieuwe Montel bankstel en bijpassend vloerkleed zijn we goed geholpen door een vriendelijke en professionele adviseur.

Goed vriendelijke geholpen

Altijd kopen wij meubels bij mintel ,worden daar goed en deskundig geholpen

Klantvriendelijk

Prettige en duidelijke communicatie

We werden fijn ontvangen. De verkoper begreep wat we zochten en kwam met goede opties. Kortom: tevreden

Zeer vriendelijk, kennis van zaken

Zeer vriendelijke verkoopster, goede uitleg top

Aankoop geslaagd door deskundig advies

Wat een enorm fijne verkoopster. Ze nam echt de tijd en gaf deskundig advies, daarom overgeggaan tot aankoop van de relaxstoel.

Een zeer correcte benadering

Mooie winkel, top verkoper, die snapt wat je niet wilt in een verkoopgesprek.

Een fijn bedrijf met vriendelijke en behulpzame mensen

Je wordt er serieus genomen en hebt alle kans om uit te zoeken wat je wel of niet wil. Heel erg goeie service

Prima geholpen bij aankoop meubels

Afgelopen week 2 banken en een fauteuil gekocht bij Montèl Breda. Enorm goed geholpen door een verkoper met kennis van zaken en ons alle ruimte tijdens het gehele verkooptraject. Wat een verademing vergeleken met andere zaken die we bezocht hebben.

Uitstekende service en adviezen

Prima. Team verkopers met kennis en geven goede adviezen

geweldig

Binnenkomen om een onderhoudspakket te kopen en met een stoel en bank naar buiten gaan

Professioneel en vriendelijk

Super vriendelijke en behulpzame personeel.

In Breda snel en prettig geholpen

We zijn erg snel, kundig en zeer prettig door Dennis geholpen. Binnen een half uur hebben we een fauteuil geheel naar onze zin samengesteld en de koop gesloten. Top!

mooie collectie

zeer prettige sfeer en vriendelijke verkoper

Vriendelijk, kundig, super

Vriendelijk, kundig en snel

Van aankoop tot levering een kundig en prettig traject

Perfect geholpen maar helaas toch langere levertijd

Tot twee maal toe uitstekend te woord gestaan door de verkopers. Zeer kundig advies en gastvrij. Wij kozen bewust voor een bank die uit voorraad leverbaar zou zijn. Pas bij definitief plaatsen van de bestelling bleek dit niet het geval te zijn. Is een tegenvaller.

Kruisvoort 36

4814RZ Breda

Over Montèl Breda

Montèl Breda, dé woonwinkel voor al jouw interieurwensen. Met een unieke eigen collectie en een zeer ruim aanbod, bieden wij een uitgebreid assortiment meubels. Zoek je echt iets speciaals? Dan kun je er ook voor kiezen om jouw Montèl meubel naar eigen wens samen te stellen. Ons enthousiaste team helpt je graag bij het vinden van jouw ideale meubel. Breng een bezoekje aan een van onze showrooms en laat je inspireren! Bij Montel staat service hoog in het vaandel en wij helpen je graag. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen en een recensie wilt plaatsen. Alle vragen, opmerking, klachten, feedback en vooral positieve beoordelingen en reviews zijn van harte welkom. Jouw ervaring zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen houden. ✓ Snel leverbaar ✓ Persoonlijk advies ✓ Meer dan 30 jaar ervaring ✓ 5 jaar garantie Bij Montèl Breda vind je altijd de mooiste keuze aan Montèl banken, (relax)fauteuils, vloerkleden en meer. In onze meubelwinkel in Breda staat ons team graag voor je klaar. Onze winkel in Breda is tevens goed bereikbaar vanuit België en parkeren kan in een van de vele gratis parkeerplekken voor de deur. Kom gerust langs en laat je inspireren door de 1001 mogelijkheden bij Montèl.

Over Montel

Montèl is de grootste zitspecialist van Nederland en biedt een ruime collectie banken en fauteuils. Maar Montèl biedt ook een geheel eigen collectie aan verlichting, eetkamerstoelen- en tafels, accessoires en vloerkleden. Laat je inspireren door onze ruime collectie van Montèl. Liever zelf jouw perfecte meubel samenstellen? Dat kan ook! Bij Montèl kun je meubels volledig naar jouw wensen samenstellen. Er is dus altijd een Montèl die bij jou past. Maak een afspraak met ons professionele team voor een passend interieuradvies op maat.