Hele fijne winkel

Je wordt hier goed ontvangen en uitstekend geholpen. Mooie goede banken voor prima prijzen. Mijn vorige Montel hoekbank nu al ruim 15 jaar in gebruik en nu pas weer tijd voor een nieuwe!

Heel goed en fijn geholpen

Personeel heel vriendelijk en persoonlijk in de winkel goed advies gegeven, ook met bezorgen prima afspraken kunnen maken

Goede service van winkel tot thuis

Mijn ervaring is goed tot op heden. De toekomst moet uitwijzen of dit zo blijft.

Niet zo maar een verkoper

Verkopers die nog verstand van t product hebben. Pluim!

Grandioos geholpen

Een telefoontje was voldoende, monteur was beleeft en vriendelijk, we kregen goed uitleg wat hij ging doen en waarom. perfecte ervaring geweest

Super!

Fijne communicatie

Super! Van begin tot eind.

Blij

Uitstekende service

In de winkel heel goed geholpen met het uitzoeken van een bank naar onze wensen. Er werd ruim de tijd genomen om ons te begeleiden in het uitzoeken van de, voor ons, juiste bank. De bank is geleverd binnen de gestelde termijn. Bezorging verliep heel soepel en ordelijk. De bezorgers waren vriendelijk en kundig.

Super goed

Planning vooraf duidelijk en volgens afspraak. Levering super : juiste tijd en alles keurig weggezet! Complimenten!

Top bedrijf

Fijne medewerkers , die meedenkend zijn in de mogelijkheden

Is al 5 jaar geleden dat ik in de woonwinkel ben geweest maar zo ik mij herinner was er goede service en tips.

prima geholpen

We zijn in de winkel heel goed geholpen, er werd ook echt met ons meegedacht en de aflevering is ook goed gegaan.

Super goed geholpen!!

Thijs de verkoper een hele eerlijke, lieve en enthousiaste jongeman! Mijn moeder en ik zijn zeer tevreden! Mooie winkel ook in Breda!! Nou is breda natuurlijk ook heel leuk!!

top

goed, je word leuk geholpen ,goede informatie.

Goede afspraken, goede levering

Top, goede afspraken, goed geleverd

Heel vriendelijk geholpen

De medewerker heeft ons heel vriendelijk en met verstand van zaken geholpen, kon zich ook heel goed verplaatsen in de situatie en heeft ons heel goed geadviseerd en geholpen om de juiste keuze te maken, echt een aanrader om hier een bank te kopen.

Zeer positieve ervaring.

De verkoper deskundig, enthousiast, klantgericht, aimabel en vriendelijk. Eigenlijk kwam ik mij alleen oriënteren op een relaxfauteuil. Ik was hoogst verbaasd dat de verkoper zoveel aandacht aan o.a. mijn zithouding besteedde. Als hij vond dat een stoel te laag voor mij zat/was, dan werd dat gezegd en adviseerde hij om in een hoger stoel te gaan zitten. Die zat inderdaad veel beter. Deze bijzondere ervaring zorgde ervoor dat ik tijdens mijn bezoek een aankoop heb gedaan waar ik erg blij mee ben.

Prima geholpen in de winkel en zeer tevreden over de bezorging en bezorgers.

Prima geholpen in de winkel en zeer tevreden over de bezorging en bezorgers.

netjes en correct!

Goed geregeld, ruimschoots op tijd en netjes de bank in elkaar gezet!

Prima winkel.

Het personeel is vriendelijk en geeft duidelijke uitleg. De bezorging was super. Mooi op tijd, vriendelijk en behulpzaam. Het minpuntje zit hem in de hoge kosten van de bezorging.

Super service

Na een telefoontje naar de klantenservice en het opsturen van foto’s werd snel een afspraak gemaakt met de monteur. Hij, Peter, kwam op de afgesproken tijd en leverde naar mijn beleving prima werk. Al met al, een super service.

In één keer goed

Sympathiek geholpen, niet drammen, prettige omgang, kundig in advies

Geijk een klik!

Attent, vakkundig

Super klantvriendelijk

Ik ben echt fantastisch geholpen. Bij binnenkomst meteen aangesproken. Rondgeleid en geadviseerd. Geen moeite te veel om met stoelen en stoffen te slepen. Vriendelijk. Lekkere koffie. Resultaat een bank, 2 stoelen en een vloerkleed.

Alles goed afgehandeld

Was een lang verhaal maar uiteindelijk alles naar wens gegaan en zal zeker weer bij Montel terug komen

Kruisvoort 36

4814RZ Breda

Over Montèl Breda

Montèl Breda, dé woonwinkel voor al jouw interieurwensen. Met een unieke eigen collectie en een zeer ruim aanbod, bieden wij een uitgebreid assortiment meubels. Zoek je echt iets speciaals? Dan kun je er ook voor kiezen om jouw Montèl meubel naar eigen wens samen te stellen. Ons enthousiaste team helpt je graag bij het vinden van jouw ideale meubel. Breng een bezoekje aan een van onze showrooms en laat je inspireren! Bij Montel staat service hoog in het vaandel en wij helpen je graag. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen en een recensie wilt plaatsen. Alle vragen, opmerking, klachten, feedback en vooral positieve beoordelingen en reviews zijn van harte welkom. Jouw ervaring zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen houden. ✓ Snel leverbaar ✓ Persoonlijk advies ✓ Meer dan 30 jaar ervaring ✓ 5 jaar garantie Bij Montèl Breda vind je altijd de mooiste keuze aan Montèl banken, (relax)fauteuils, vloerkleden en meer. In onze meubelwinkel in Breda staat ons team graag voor je klaar. Onze winkel in Breda is tevens goed bereikbaar vanuit België en parkeren kan in een van de vele gratis parkeerplekken voor de deur. Kom gerust langs en laat je inspireren door de 1001 mogelijkheden bij Montèl.

Over Montel

Montèl is de grootste zitspecialist van Nederland en biedt een ruime collectie banken en fauteuils. Maar Montèl biedt ook een geheel eigen collectie aan verlichting, eetkamerstoelen- en tafels, accessoires en vloerkleden. Laat je inspireren door onze ruime collectie van Montèl. Liever zelf jouw perfecte meubel samenstellen? Dat kan ook! Bij Montèl kun je meubels volledig naar jouw wensen samenstellen. Er is dus altijd een Montèl die bij jou past. Maak een afspraak met ons professionele team voor een passend interieuradvies op maat.