Geholpen door een zeer vriendelijke verkoper die ons passend advies gaf zodat we de juiste keuze konden maken voor een bank. Wij zijn erg tevreden.

Top!!

Correcte begeleiding

Goed geholpen en gehoord

Goed geholpen en gehoord

Klacht voortvarend verholpen

Vakkundig geholpen

Correcte en zeer vriendelijke verkoper

Dit is zoals een servicemonteur behoort te zijn.

Alle complimenten voor de monteur. Vriendelijk en deskundig!

Prima service tot nu toe en alle deskundige hulp in de winkel

Zie onder

Mooie winkel , prima service en prachtige spullen !! Zeer blij ermee

Fijne klantbenadering, mooie producten en goede service

Wij zijn in diverse filialen geweest en overal werden we vriendelijk te woord gestaan. Mooie bank uitgezocht en deze werd keurig snel geleverd. De communicatie is helder, duidelijk en snel en zelfs bij een service aanvraag werd snel gehandeld. De service zelf werd ook zeer netjes en professioneel geleverd. Kortom: hier een tevreden klant.

Zeer goede service in de winkel en bij de bezorging thuis.

Ik ben heel goed geholpen bij het uitzoeken van mijn hoekbank. De verkoopster had tijd en geduld. Bij het afleveren van de bank trof ik heel vriendelijke mensen. Ze werkten netjes en namen de oude bank mee. Ik kreeg nog tips over het onderhoud. Ik ben blij met mijn nieuwe bank en tevreden over de service bij Montel.

Bijzondere klantbeleving!

Zelden een zo klantvriendelijke benadering meegemaakt!!! En een bijzonder deskundige vrolijke, klantvriendelijke, gastvrije verkoper!!

Goede indruk

Goede service, goede uitleg. Na misverstand goed opgelost. Erg tevreden!

Correct geholpen

Goede uitleg en keuze was snel gemaakt

Zeer bekwame en vriendelijke mensen...

Top leverancier/bezorger

Prima geholpen bij Montel in Breda

We hebben een fijne bank met stoel gekocht waarvan we nu gaan ervaren hoe het loopt bij deze firma het is onze eerste bank bij deze zaak

Goed advies, mooie bank

Goed geholpen in de winkel in Breda, alle tijd genomen en goed advies gegeven. Bezorging op tijd en netjes verlopen. Aanrader.

Contact met de klantenservice verliep heel soepel

positieve ervaring

Goede ervaring

Prima verkoper die weet waar hij over praat. Hulpvaardig en betrokken, maar niet opdringerig.

Prettig

Winkel is mooi en ruim opgezet. Verkoper was erg vriendelijk en kundig.

Prettig geholpen

Gewoon eigenlijk zoals het hoort keurig aangesproken daarna zelf gekeken hulp gevraagd en advies gekregen en hoekbank gekocht, kortom zeer tevreden!

Geduldig, vriendelijk en meedenkend

Van ontvangst tot betaling top geholpen

Niks op aan te merken

Levering stipt op tijd, ook in de vooropgestelde week Bij elk contact steeds vriendelijke medewerker aan de lijn met een oplossing Voortreffelijk

Prettige en persoonlijke behandeling

Prettige en persoonlijke benadering en meedenken in situatie klant

Alles afgewerkt zoals verwacht.

Van de aankoop tot aan de aflevering is alles perfect verlopen. Via emals werden we op de hoogte gehouden van de stand van zaken, wat gewoon handig is.

Vriendelijk en accuraat te woord gestaan.

Vriendelijk, accuraat, en met humor, vind ik belangrijk ook, geholpen.

Kruisvoort 36

4814RZ Breda

Over Montèl Breda

Montèl Breda, dé woonwinkel voor al jouw interieurwensen. Met een unieke eigen collectie en een zeer ruim aanbod, bieden wij een uitgebreid assortiment meubels. Zoek je echt iets speciaals? Dan kun je er ook voor kiezen om jouw Montèl meubel naar eigen wens samen te stellen. Ons enthousiaste team helpt je graag bij het vinden van jouw ideale meubel. Breng een bezoekje aan een van onze showrooms en laat je inspireren! Bij Montel staat service hoog in het vaandel en wij helpen je graag. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen en een recensie wilt plaatsen. Alle vragen, opmerking, klachten, feedback en vooral positieve beoordelingen en reviews zijn van harte welkom. Jouw ervaring zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen houden. ✓ Snel leverbaar ✓ Persoonlijk advies ✓ Meer dan 30 jaar ervaring ✓ 5 jaar garantie Bij Montèl Breda vind je altijd de mooiste keuze aan Montèl banken, (relax)fauteuils, vloerkleden en meer. In onze meubelwinkel in Breda staat ons team graag voor je klaar. Onze winkel in Breda is tevens goed bereikbaar vanuit België en parkeren kan in een van de vele gratis parkeerplekken voor de deur. Kom gerust langs en laat je inspireren door de 1001 mogelijkheden bij Montèl.

Over Montel

Montèl is de grootste zitspecialist van Nederland en biedt een ruime collectie banken en fauteuils. Maar Montèl biedt ook een geheel eigen collectie aan verlichting, eetkamerstoelen- en tafels, accessoires en vloerkleden. Laat je inspireren door onze ruime collectie van Montèl. Liever zelf jouw perfecte meubel samenstellen? Dat kan ook! Bij Montèl kun je meubels volledig naar jouw wensen samenstellen. Er is dus altijd een Montèl die bij jou past. Maak een afspraak met ons professionele team voor een passend interieuradvies op maat.