Vriendelijk en accuraat te woord gestaan.

Vriendelijk, accuraat, en met humor, vind ik belangrijk ook, geholpen.

Prettige verkoopster met hart voor de zaak en oog voor de klant

We zijn zeer correct geadviseerd door de verkoopster. Helemaal niet opdringerig maar net met een luisterend oor voor de klant. Chapeau

Werden goed geholpen

Een heel goede verkoper, heeft verstand van de meubels die verkocht worden.

Zeer vriendelijk, meedenkend en deskundig geholpen

Wij zijn diverse keren in Breda geweest en zijn iedere keer met veel geduld, deskundig en meedenkend geholpen. Heel vriendelijke adviseurs.

Geweldig en vakkundig met zorg en vriendelijkheid

Het was fantastisch, zo zie ik het heel graag, dat gebeurd niet vaak meer. Houd dit vast, want goede mensen zijn er niet makkelijk meer te vinden. Iedereen van de verkoop in de winkel tot bij het afleveren waren echt en even leuk en betrokken. Toppers

Super Top bij Montèl met alles.

In winkel Montel Breda geweest, nette bediening niet opdringerig, hebben alle tijd, leggen zeer goed uit wat de mogelijkheden zijn. Levertijd niet zo lang, je wordt op de hoogte gehouden tijdens making proces, aflevering vriendelijke chauffeurs zijn zeer bekwaam met monteren en nemen alles weer mee qua verpakkingen. Jullie krijgen van ons een Dikke 10. Wij zijn Zeer te spreken over jullie met alles.

alles volgens afspraak gegaan

betrouwbaar en correct Dus prettig om zaken te doen bij MONTEL

prettige winkel met prettige verkopers

Montel is een prettige en overzichtelijke winkel om meubels uit te kunnen zoeken. Het personeel was vriendelijk en bereidwillig. We hebben prettig zaken kunnen doen. Ik kan deze zaak aanraden.

Goed en eerlijk advies

We waren opzoek naar specifieke opstelling, hierin zijn we goed geadviseerd en geholpen om de juiste keuze te kunnen maken. Ook geen verkooppraatjes maar gewoon eerlijke antwoorden op basis van onze behoefte.

Deskundig, vriendelijk, behulpzaam, meedenkend;

De verkoper, mevrouw Heutink, was vriendelijk en deskundig en wist ons, middels een prettig gesprek, te overtuigen van de keuze te maken voor het door ons gekochte product.

Goede deskundige begeleiding en er wordt gezocht naar mogelijkheden om het de klant naar de zin te maken. Kennis van zaken behulpzaam en gastvrij

service zoals het hoort

alles volgens plan, wel 4wkn eerder!!!

Deskundigheid

Niets is teveel om te laten zien welke mogelijkheden er zijn. Alleen jammer dat nadat ik bestelling had gedaan er korting werd gegeven.

Prachtig assortiment

Prachtig assortiment en vriendelijk geduldig personeel!

Alleen ben ik een beetje teleurgesteld door de te hoge stoelen. Is hier eventueel iets aan te doen?

Zeer deskundige verkoopster, alles volgens afspraak verlopen.

keurig verzorgd, en bezorgd. Zeker door mij aan vrienden doorgegeven.

Deskundigheid en vriendelijkheid bij de verkoper.

Steeds vriendelijk ontvangen en geholpen. Bij elk contact viel de klantvriendelijkheid en de hulpvaardigheid op. Top-bedrijf en mooie meubels!

Heel behulpzaam in je keuze

Super verkopers

Vriendelijk en zeer behulpzaam tijdens bezoek aan winkel

Rustig kunnen rondkijken in de winkel in Breda, vriendelijk geholpen bij het maken van onze keuze, zodat we zeer tevreden waren over onze aankoop !

Prima levering! Keurig op de vastgestelde tijd en vriendelijk personeel

Goede levering ! Alles klopte en we zijn tevreden!

goed en duidelijk

keurig bezorgd, goed uitgelegd.

zeer klantvriendelijk, goede ontvangst en mooie / uitgebreide collectie

goede en terzake kundige adviseurs die ruim de tijd nemen voor hun klant !

Super vriendelijk. Geen enkele vraag was te veel. Niets dan lof over de verkoopsservice. Wel jammer dat dezelfde kleur van ons zeteltjes, die we vorig jaar hadden gekocht niet meer verkrijgbaar was om nu bijpassende tafelstoelen te bestellen.

Een goed gevoel ....

Heel klantvriendelijk en professioneel geholpen. Geen moment het gevoel gehad niet te kunnen slagen met wat wij zochten. Keurig nette zaak. Mooie meubelen.

Ontspannen

Tijdens onze zoektocht naar een bank kwamen we bij Montel in Breda en de verkopers nemen alle tijd om naar de wensen en behoeften te luisteren en hierbij een passend product aan te bieden. De verkopers zijn niet opdringering en niet merkbaar met de eigen commissie bezig. Ook onderwerpen die niets met de aankoop te maken hebben krijgen aandacht. Zo krijg je als klant echt het gevoel dat je serieus genomen wordt en niet alleen iemand die geld gaat uitgeven.

Kruisvoort 36

4814RZ Breda

Over Montèl Breda

Montèl Breda, dé woonwinkel voor al jouw interieurwensen. Met een unieke eigen collectie en een zeer ruim aanbod, bieden wij een uitgebreid assortiment meubels. Zoek je echt iets speciaals? Dan kun je er ook voor kiezen om jouw Montèl meubel naar eigen wens samen te stellen. Ons enthousiaste team helpt je graag bij het vinden van jouw ideale meubel. Breng een bezoekje aan een van onze showrooms en laat je inspireren! Bij Montel staat service hoog in het vaandel en wij helpen je graag. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen en een recensie wilt plaatsen. Alle vragen, opmerking, klachten, feedback en vooral positieve beoordelingen en reviews zijn van harte welkom. Jouw ervaring zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen houden. ✓ Snel leverbaar ✓ Persoonlijk advies ✓ Meer dan 30 jaar ervaring ✓ 5 jaar garantie Bij Montèl Breda vind je altijd de mooiste keuze aan Montèl banken, (relax)fauteuils, vloerkleden en meer. In onze meubelwinkel in Breda staat ons team graag voor je klaar. Onze winkel in Breda is tevens goed bereikbaar vanuit België en parkeren kan in een van de vele gratis parkeerplekken voor de deur. Kom gerust langs en laat je inspireren door de 1001 mogelijkheden bij Montèl.

Over Montel

Montèl is de grootste zitspecialist van Nederland en biedt een ruime collectie banken en fauteuils. Maar Montèl biedt ook een geheel eigen collectie aan verlichting, eetkamerstoelen- en tafels, accessoires en vloerkleden. Laat je inspireren door onze ruime collectie van Montèl. Liever zelf jouw perfecte meubel samenstellen? Dat kan ook! Bij Montèl kun je meubels volledig naar jouw wensen samenstellen. Er is dus altijd een Montèl die bij jou past. Maak een afspraak met ons professionele team voor een passend interieuradvies op maat.