Prima blijft echter over dat ik nog een vraag heb

Krijg ik nog antwoord op mijn vraag van mijnheer Bram Nijman? Met vriendelijke groet

Goed en vriendelijk advies

Goede ontvangst, kleuradvies en voorlichting.

verkoopster ging met stalen mee naar mijn woning voor kleurafstemming,

Plezierige, ongedwongen sfeer!

Leuke winkel waar je op je gemak rond kunt kijken, zonder dat je de hele tijd de verkoopdrang van de verkopers voelt. Uiteindelijk een nieuwe bank gekocht, zonder dat we het van plan waren!

Waar vind je nog een uitstekende service?

Bij MONTEL in de Cruquius. Een 10 met een griffel.

Goed geholpen

Alles uitstekend

Aanrader voor interieur aankoop

Een overzichtelijke zaak met mooi interieur. Fijne benadering en adviserend naar de klant.

Professioneel en klantvriendelijk

De tijd van aankomst werd vooraf telefonisch doorgegeven. De montage was professioneel, de mannen wisten duidelijk wat zij aan het doen waren. Er is netjes gewerkt.met oog voor de omgeving. Daarnaast zeer vriendelijke heren.

Geweldig!

Mooie meubels,goede kwaliteit en service,en vriendelijk personeel!

Goede ervaring met vriendelijk en bekwaam personeel

Fijne winkel, vriendelijk personeel en bekwaam advies

Super services

Korte lijnen zeer snelle terugkoppeling,gerichte oplossingen en meedenken met de klant

Super geholpen

Vriendelijk personeel

Klantvriendelijk

Goed en professioneel advies bij uitkiezen van onze bank

Heel prettig contact met de medewerkers, wij zijn 2x geweest. 1e x super geholpen met advies over de vulling van de bank en offertes. 2e x geweest om echt de bank van onze keuze te kopen. Het feit dat je bij veel alles zelf kunt kiezen is heel fijn.

Zeer goed geholpen

Mooie winkel, aardige mensen

Prima, we waren er kort, kende de gekochte tafel al uit Leiderdorp waar Damla ons heel fijn geholpen heeft!

Gastvrij en deskundig

Geweldig!!

Goede en vriendelijke service

Deskundig advies

Fijne ervaring en goed en deskundig geholpen.

Niet opdringerig geholpen.

Na aanleiding van een ander bezoek in de vestiging van Leiderdorp en alsnog een rondje meubelwinkels in de Cruquius toch besloten om voor dat ene model te gaan. Uiteindelijk goed geholpen met de keuze van de maat en kleur van de bank.

Fijn geholpen en goed geadviseerd

Zeer netjes

De bezorgers waren keurig op tijd en belden 10 minuten van te voren op. Ze hebben de bank uitgepakt en in elkaar gezet en uitleg gegeven. En alles keurig opgeruimd.

Keurige mannen en snel

had wel een berichtje verwacht met een tijdrovende, maar verder keurig gekomen op de afgesproken dag

Uitstekende service!

We werden hartelijk ontvangen bij Montel Cruquius en uitstekend geholpen!

Gewoon goed

Deskundig en vriendelijk geholpen. Medewerker dacht goed mee.

Cruquiusplein 24

2142EV Cruquius

Over Montèl Cruquius

Bij Montèl Cruquius vind je alles voor jouw ideale interieur. In onze woonwinkel vind je alles op het gebied van interieur, meubels en de laatste trends op woongebied. Doe inspiratie op in onze volledig ingerichte woonkamers, bekijk onze banktoppers of stel jouw Montèl meubel helemaal zelf samen. We helpen je graag bij het vinden van jouw perfecte match! Montèl heeft service hoog in het vaandel staan en wij helpen je graag, of je nu een vraag, wens of klacht hebt. Om jou en ook andere klanten de beste service te kunnen bieden stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring met ons wilt delen en een recensie, review of positieve beoordeling wilt plaatsen. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons. ✓ Snel leverbaar ✓ Persoonlijk advies ✓ Meer dan 30 jaar ervaring ✓ 5 jaar garantie Bij Montèl Cruquius kunnen echte interieur liefhebbers hun hart ophalen. In onze woonwinkel van maar liefst 1522m² vind je alles op het gebied van interieur, meubels en de laatste trends op woongebied. Doe inspiratie op in onze volledig ingerichte woonkamers, bekijk onze banktoppers of stel jouw Montèl meubel helemaal zelf samen. We helpen je graag bij het vinden van jouw perfecte meubel match! Montèl Cruquius is gelegen aan de woonboulevard en goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Over Montel

Montèl is de grootste zitspecialist van Nederland en biedt een ruime collectie banken en fauteuils. Maar Montèl biedt ook een geheel eigen collectie aan verlichting, eetkamerstoelen- en tafels, accessoires en vloerkleden. Laat je inspireren door onze ruime collectie van Montèl. Liever zelf jouw perfecte meubel samenstellen? Dat kan ook! Bij Montèl kun je meubels volledig naar jouw wensen samenstellen. Er is dus altijd een Montèl die bij jou past. Maak een afspraak met ons professionele team voor een passend interieuradvies op maat.