Prima geholpen

Goede ervaring

Kennis verkoopster

Verkoopster wist onze huiskamer indeling nog precies, 2e stoel met extra kussens gekocht

Prima dienstverlening

Keurige behandeling en goede service

Gewekdig

Ik werd goed geholpen en er werd diverse scenario's geschetst om tot een mooie bankopstelling te komen. We kregen koffie met chocolade en advies over de diverse stoffen. Na het eens te zijn met de juiste schets en prijs icl impregneren en bezorgen heb ik meteen gekocht.

Vriendelijke ontvangst en meedenkend personeel!

Vriendelijk ontvangen en bij de uiteindelijke aankoop van het bankstel en fauteuil bleek gelukkig ook nog wat ruimte tot onderhandeling.Top!

Positief

Goed advies

Mooie zaak. Prettig shoppen

Goede ontvangst deskundig personeel kwalitatief erg goed , dit wisten wij al sinds jaar en dag reeds klant hier

Prima geholpen

Prima geholpen door een aardige mrdewerker.

Prettig

Goeie voorlichting, fijne adviezen, was prettig shoppen

Zeer goed en vriendelijk geholpen

We kwamen laat in de winkel aan. Jessie was zelfs bereid wat langer open te blijven voor ons. We werden op een heel prettige manier geholpen om een bank te vinden precies zoals wij hem wilden hebben. Het resultaat is echt top!

Goed geadviseerd!!!

Namen de tijd , kregen stalen mee naar huis , flesje wijn mee, gewoon prettige winkel.

Overzichtelijk

Een looproute die je een goed overzicht geeft

Is perfekt

Alles is goed

Eindelijk spontaan aangeboden hulp die ook nog eens veel tijd aan ons bestede

Het helpen in de winkel was dus heel goed. Nu maar hopen dat het vervoltraject ook zo goed is. Volgens de verkoopster is dat geen probleem

Prachtige meubels en uitstekende adviezen.

Hartelijke ontvangst met koffie en ondanks de grote drukte werden we uitgebreid en deskundig geadviseerd over alle mogelijkheden. We zijn erg goed geholpen en erg blij met onze aankopen.

Professionele aanpak.

Wij zijn heel tevreden over de aankoop van onze bank. De verkopers zijn erg gastvrij en vriendelijk. Wij vonden het erg belangrijk dat er niet te veel gepusht werd, dit werd ook totaal niet gedaan. Heel fijn winkelen is dat. Nu hopen dat de levering ook zo makkelijk en soepel verkoopt.

Fijne ervaring, heel gastvrij ontvangen met koffie en thee, alle tijd werd genomen voor je.

Heel fijn!

Vriendelijk en kundig.

Idem

Teleurgesteld

Fauteuil gekocht bij Montel Cruquius. Model Vision Uni/Combi. Stoffen bekleding en leren hoofdsteun. Stof van de zitting plooit. Volgens de klanten service betekent dit: binnen de norm en er is altijd ruimte. Ik gaf aan dat de stof van de stoel in de show room wel strak gespannen was. Er kon niets aan gedaan worden. Ik vind dit een kwalijke zaak van een gerenommeerd bedrijf als Montel. Ik vertelde nog aan de monteur van de klanten service:”dit is geen stoel van Leen Bakker en/ of IKEA. De monteur kon alleen melden:”Sorry”!

Net personeel voorzichtig en alles netjes achtergelaten

Goede en vriendelijke service

Wij zijn op een hele deskundige en vriendelijke manier geholpen door Jessie Correa Mendes. Zij nam alle tijd voor ons, luisterde naar onze wensen en heeft ons uitstekend geholpen.

Aardige en kundige verkopers

Er wordt alle tijd voor je genomen. De keuze is groot maar ze weten precies waar welk type bank in welke stof staat. Ook hamdig dat er grote stalen zijn van stof, dat geeft een goed beeld.

Bank slecht afgewerkt en volgens service specialist niet door hem te verhelpen

Vanochtend de Montèl service specialist op bezoek geweest om te kijken naar mijn klacht over de geleverde bank model Icarus met bekleding Microleder Bull, kosten € 2.719,00 De afwerking was zeer slecht want de stof is niet strak aangebracht. Het heeft vouwen bovenaan beide kanten van de bank en het lounge deel. Er kon hier niets aan gedaan worden en het lag aan de stof! Waarom wordt deze stof dan verkocht en waarom geen melding bij aankoop? Wat mij betreft mag deze bank weer worden opgehaald, ik hoef hem niet meer. Ik kan beter een low budget bank kopen voor € 1.000,00 die wel goed afgewerkt wordt geleverd. Het is jammer want heb de afgelopen 20 jaar meerdere stoelen en een bank bij Montèl gekocht, mede om de fraaie ontwerpen en goede afwerking. Dit laatste is dus niet meer het geval. Ik verwacht nog een oplossing dat deze bank wordt opgehaald en het probleem alsnog wordt verholpen.

Zeer goede service

De eerste stoel was meteen raak, toch vond zij het verstandig om ons ook andere, goedkopere alternatieven te late zien

Cruquiusplein 24

2142EV Cruquius

Over Montèl Cruquius

Bij Montèl Cruquius vind je alles voor jouw ideale interieur. In onze woonwinkel vind je alles op het gebied van interieur, meubels en de laatste trends op woongebied. Doe inspiratie op in onze volledig ingerichte woonkamers, bekijk onze banktoppers of stel jouw Montèl meubel helemaal zelf samen. We helpen je graag bij het vinden van jouw perfecte match! Montèl heeft service hoog in het vaandel staan en wij helpen je graag, of je nu een vraag, wens of klacht hebt. Om jou en ook andere klanten de beste service te kunnen bieden stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring met ons wilt delen en een recensie, review of positieve beoordeling wilt plaatsen. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons. ✓ Snel leverbaar ✓ Persoonlijk advies ✓ Meer dan 30 jaar ervaring ✓ 5 jaar garantie Bij Montèl Cruquius kunnen echte interieur liefhebbers hun hart ophalen. In onze woonwinkel van maar liefst 1522m² vind je alles op het gebied van interieur, meubels en de laatste trends op woongebied. Doe inspiratie op in onze volledig ingerichte woonkamers, bekijk onze banktoppers of stel jouw Montèl meubel helemaal zelf samen. We helpen je graag bij het vinden van jouw perfecte meubel match! Montèl Cruquius is gelegen aan de woonboulevard en goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Over Montel

Montèl is de grootste zitspecialist van Nederland en biedt een ruime collectie banken en fauteuils. Maar Montèl biedt ook een geheel eigen collectie aan verlichting, eetkamerstoelen- en tafels, accessoires en vloerkleden. Laat je inspireren door onze ruime collectie van Montèl. Liever zelf jouw perfecte meubel samenstellen? Dat kan ook! Bij Montèl kun je meubels volledig naar jouw wensen samenstellen. Er is dus altijd een Montèl die bij jou past. Maak een afspraak met ons professionele team voor een passend interieuradvies op maat.