Houd zich aan afspraken

voldoende

Na een keus gemaakt te hebben, kreeg ik een dag later een tel. dat er een fout was gemaakt met de opstelling, de poten zaten niet synchroon onder de bank om dat te laten aanpassen/ herstellen kwam er een meerprijs van 100 of we moesten het zo laten. we hebben spijt dat we deze bank hebben gekocht, in de winkel hadden we een andere ervaring met deze bank. als er nog een filiaal is die nog een grote nieuwe bank zoekt we hebben er nog 1 staan in de kleur Bentley Hazel 44. met Montel is er nog geen contact geweest (weekend).

Onze aankoop bij Montēl was een positieve ervaring.

Op alle fronten, dus de winkel, de verkoper(s), hun klantvriendelijkheid en hun kundige toelichting over Montēl’s producten was een zeer prettige ervaring, zo ook tot en met de bezorging.

Super meubels

We zijn goed geholpen en met de meubels zijn we heel blij

Uitstekende service.

Verkoopster was zeer vriendelijk, meedenkend, adviserend op een prettige manier.

Zeer positief

Sympathiek geholpen door de verkoper en daarbij goed op alle fronten geïnformeerd.

fijne bank en stoel

wij hebben zelf een bank ontworpen en deze is helemaal naar wens. er zat een vlek in de bekleding van de poef maar dat is netjes met een vergoeding opgelost. de stoel is een relaxstoel, zelfs onze kat kruipt daar zelf in.:-)

Bedrijf echt een aanrader ook voor de goede en snelle service en vriendelijk personeel

Bedrijf montel is een aanrader zeer goede service en afhandeling

Fijne overzichtelijke winkel

We zijn goed geholpen en wachten nog op onze droom bank.

Goed, rustig en vriendelijk geholpen

Klantvriendelijk en goede betrouwbare kwaliteit en service!!

Klantvriendelijk en goede betrouwbare kwaliteit en service!!

Geweldig geholpen

Erg goed geadviseerd bij de aanschaf van nieuwe bank. Er werd goed meegedacht. De levering en bezorging was top en de bank staat prachtig!

Vol uit tevreden tot nu toe

Titel gaat over het contract in de winkel. Ben benieuwd over de levering en het plaatsen

Fijne winkel

Wij zijn goed geholpen, je merkt dat ze kennis hebben van hetgeen ze aanbieden. Ook de bezorgers zijn vriendelijk en hebben duidelijk uitleg gegeven over het product ect.

Heel prettig ontvangen in een mooie winkel met veel keus.

We waren op zoek naar een andere bank. Al eens rondgekeken in andere meubelzaken en op internet, en als laatste naar Montel Duiven. De bank die we in gedachten hadden stond daar ook. Ook gebruikt bij Linda de Mol winter editie. We hadden een afspraak gemaakt, en de verkoopster heeft ons prima geholpen met wat aanpassingen, en opstellen offerte. Bankstel gekocht, en blij weer naar huis.

Mooie meubelen , fijn, klantvriendelijk en vakkundig geholpen. Een echte aanrader! r

Wij zijn zeer prettig en vakkundig geholpen bij het bepalen van onze keuze. We kijken er met een goed gevoel op terug.

Ruime keuze, aardig personeel.

Goed geholpen en goed geadviseerd.

Prachtig winkel met een ruim assortiment banken. Een goede service, vriendelijke en behulpzaam personeel.

bij de aankoop van onze 2 lederen banken ter waarde van 4887,00 euro werd ons toch nog 89,00 euro bezorgkosten in rekening gebracht dit vind ik geen reclame voor jullie bedrijf !! ik zou het niet meer als billijk vinden als dit laatste bedrag terruggestort zou worden ik ben benieuwd naar uw reactie !!!

Er wordt veel tijd aan de klant besteed.

Er werd op een vriendelijke en duidelijke manier uitleg gegeven over het mogelijk bestellen van het product. We kregen de mogelijkheid om op verschillende bankstellen te gaan zitten, ook met hoofdsteun. Een advies werd gegeven en de verkoopster besteedde veel tijd aan de klant. Al met al positief.

Sehr schöne Couch, Qualität super, immer wieder gerne.

Die Mitarbeiter waren immer zuvorkommend und freundlich. Beratung war toll. Die Qualität der Ware ist hervorragend. Würde immer wieder meine Couch dort kaufen. Liebe Grüße Marlis und Georg

Correcte service.

Klantvriendelijke benadering, deskundige informatie, heldere toelichting. Waar voor je geld en geld voor je waar.

Super vakbekwaam geholpen door medewerkers montel Duiven.

Zeer klantvriendelijke en enthousiaste medewerkers die een uitstekende service leveren. We zijn erg blij met onze nieuwe bank en fauteuils.

Nieuwgraaf 46 D

6921RK Duiven

Over Montèl Duiven

Bij Montèl vind je de nieuwste trends op het gebied van wonen en interieur. Laat je inspireren door de compleet ingerichte woonkamers, ontworpen door de designers van Montèl. Onze bankstellen, (relax)fauteuils en eetkamersets zijn eigen ontwerp en zijn aan te passen naar jouw smaak. Voor karpetten, verlichting en decoratie kun je ook bij ons terecht. Ons enthousiaste verkoopteam neemt je graag mee in de mogelijkheden voor jouw Montèl meubel. Onze service gaat ook door na een aankoop. Mocht u een positieve ervaring met ons hebben dan stellen we het op prijs als u deze wilt delen in een beoordeling, review of recensie. Een minder goede ervaring of klacht vernemen we ook graag waarbij we er alles aan zullen doen om dit op te lossen. ✓ Snel leverbaar ✓ Persoonlijk advies ✓ Meer dan 30 jaar ervaring ✓ 5 jaar garantie Montèl Duiven is onze nieuwste winkel en biedt een ruime collectie banken, fauteuils, eetkamersets, vloerkleden en meer. Bekijk onze meubels in de showroom en laat je inspireren door de compleet ingerichte woonkamers van onze Montèl designers. Jouw perfecte meubel kleur en stof vinden doe je in het Color Centre, hiervoor staan onze Montèl adviseurs graag voor je klaar. Woonwinkel Montèl Duiven is gelegen aan de woonboulevard en is uitstekend te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Montèl heet je van harte welkom bij Montèl Duiven.

Over Montel

Montèl is de grootste zitspecialist van Nederland en biedt een ruime collectie banken en fauteuils. Maar Montèl biedt ook een geheel eigen collectie aan verlichting, eetkamerstoelen- en tafels, accessoires en vloerkleden. Laat je inspireren door onze ruime collectie van Montèl. Liever zelf jouw perfecte meubel samenstellen? Dat kan ook! Bij Montèl kun je meubels volledig naar jouw wensen samenstellen. Er is dus altijd een Montèl die bij jou past. Maak een afspraak met ons professionele team voor een passend interieuradvies op maat.