Geweldig!

Geweldige service vanaf het moment van binnenkomst. Mijn vriendin en ik zijn super goed geholpen bij het uitzoeken van een bank en een eetkamertafel. Ze denken erg realistisch mee. Al met al 5 sterren waard!

Deskundig, goede uitleg en kennis.

Heel vriendelijk ontvangen. Er werd tijd genomen voor ons als klant. Goede kennis van zaken. Was in Goes.

Weer een TOP levering van Montel

Zowel in de winkel als bij de levering, super vriendelijk personeel. Heldere communicatie over producten en levertijden. Levertijd volgens afspraak. Keurig geplaatst. Wederom zeer tevreden.

Mooie meubels en accessoires.

De verkoper nam de tijd en liet ons ook rustig rondkijken.

Fijne zaak, vriendelijke verkoper.

Ik vond dit een fijne zaak. We hebben een mooie bank gekocht en de verkoper (Raymond) was zeer behulpzaam.

Na de aankoop van onze bank waar wij heel blij mee zijn !!!! Mede door Rianne Bustraan die dit met enorme inzet Nu een relax fauteuil gekocht Mijn man wou alleen naar deze winkel om dat ie daar veel vertrouwen in had Dus weer geholpen door Rianne wat weer een fijne ervaring was. Zij zet zich met 100 procent in om je wensen waar te maken. Zij is goud waard voor deze winkel!!!!! Moet je zuinig op zijn ben zelf ook verkoopster geweest en weet hoe je een klant moet benaderen In deze tijd is dit zeer belangrijk Groetjes Hetty Boonman

Toppers

Filiaal: Goes. Verkoper: Rianne. Op een saaie zondag middag even naar een bank gaan kijken bij montel ook ivm actie. Super goed geadviseerd en zeer prettig en vooral ook eerlijk geadviseerd. Offerte gemaakt en even een nachtje over geslapen. Maar zo n goed gevoel erover dus ‘s maandags even terug om te accorderen en de aanbetaling te doen. Vandaag geleverd met verhuis lift vanuit Antwerpen omdat de bank en stoel naar de eerste verdieping moest. Heel netjes en prettig geleverd. Nette vakmannen die hun werk super hebben gedaan. Zit nu heerlijk voor de tv. Moet wel even wennen omdat de bank hoger en steviger en kleiner is dan zijn voorganger. Maar zelfs het hondekind is er blij mee. Meer dan een dikke tien zou ik zeggen. Dank jullie wel. En groetjes

Snel en goed.

Klacht doorgegeven, daar zijn ze gelijk mee aan de slag gegaan. Netjes opgelost. Achteraf kregen we een telefoontje of alles goed gegaan was, en de klacht goed is opgelost. Top.

Alles was zoals verwacht

Goede en snelle monteur

in een woord geweldig personeel top alle geduld .

geweldig netjes geduldig personeel .

Ben erg goed geholpen en uitstekende vriendelijke service.

Vriendelijke medewerker die met je mee denkt in oplossingen. Heel eerlijk en je weet waar je aan toe bent.

Prima.

Ervaren medewerkers.

Vakbekwaam en gezellig

Door de vakbekwaamheid, maar niet te vergeten de hartelijke gezelligheid van Rianne en Senna, vandaag een stoel aangeschaft bij Montel in Goes. Als mijn beurs het toeliet zou ik het morgen weer doen. Ga zo door dames!

kennis van zaken

Het is wel duur allemaal althans voor ons niet de rijken onder ons

Prima, blijft zo door gaan.

Als eerste word je vriendelijk en goed geholpen aan de telefoon. Afspraak wordt geregeld en nagekomen. Service medewerker werkt netjes en goed.

Prima!

Goede communicatie door bedrijf en bezorgers. Snel en netjes gewerkt. Precies op tijd

Goede voorlichting en advies

vriendelijk vakkundig geholpen.

Heel vriendelijk alle tijd voor advies enz:

Top verkoopster

De verkoopster is zeer vakbekwaam en vriendelijk. En ze dacht mee tot een goed verkoop resultaat. We zijn zeer tevreden.

Goed geholpen, benieuwd naar de nieuwe bank

We zijn goed geholpen in Goes en hebben een bank besteld. De protexx is erg prijzig maar hebben we er uiteindelijk toch bij genomen ivm garantie.

Probleem verholpen!

Goede oplossing voor het probleem.

Leuke ervaring om hier een bank te kopen

Leuke manier van een aankoop doen. Vanaf de showroom binnenstappen tot de wensen bespreken met de verkoper tot aan de levering. Je krijgt veel en goede service. Ook het bezorgen en het installeren en nazorg wordt goed gedaan. Zo wordt het een leuke ervaring om een aankoop te doen.

Heel netjes geholpen

Goed geholpen en geïnformeerd zonder goedkope verkoop praatjes.

Goed advies leuk geholpen door rianne

Goed advies

Marconistraat 24

4461HH Goes

Over Montèl Goes

Bij Montèl Goes vind je alles voor jouw ideale interieur. In onze woonwinkel vind je alles op het gebied van interieur, meubels en de laatste trends op woongebied. Doe inspiratie op in onze volledig ingerichte woonkamers, bekijk onze banktoppers of stel jouw Montèl meubel helemaal zelf samen. We helpen je graag bij het vinden van jouw perfecte match! Montèl heeft service hoog in het vaandel staan en wij helpen je graag, of je nu een vraag, wens of klacht hebt. Om jou en ook andere klanten de beste service te kunnen bieden stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring met ons wilt delen en een recensie, review of positieve beoordeling wilt plaatsen. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons. ✓ Snel leverbaar ✓ Persoonlijk advies ✓ Meer dan 30 jaar ervaring ✓ 5 jaar garantie Bij Montèl Goes vind je design meubels van Montèl tegen een vriendelijke prijs. Onze meubelzaak is gelegen aan de woonboulevard te Goes. Of je nu op zoek bent naar een stoer bankstel, een zachte (relax)fauteuil of moderne verlichting, je vindt het bij Montèl. Voor vloerkleden, complete eetkamersets en decoratie kun je ook bij ons terecht. Breng dus gerust eens een bezoekje aan onze showroom. Ons enthousiaste team heet je graag welkom bij Montèl Goes!

Over Montel

Montèl is de grootste zitspecialist van Nederland en biedt een ruime collectie banken en fauteuils. Maar Montèl biedt ook een geheel eigen collectie aan verlichting, eetkamerstoelen- en tafels, accessoires en vloerkleden. Laat je inspireren door onze ruime collectie van Montèl. Liever zelf jouw perfecte meubel samenstellen? Dat kan ook! Bij Montèl kun je meubels volledig naar jouw wensen samenstellen. Er is dus altijd een Montèl die bij jou past. Maak een afspraak met ons professionele team voor een passend interieuradvies op maat.