Deskundig en vriendelijk personeel

Er wordt alle tijd genomen. En heel vriendelijk en deskundig advies gegeven.

Ik ben goed geholpen

Ík ben naar tevredenheid geholpen

Vakkundig advies en professionele levering, top!

Vriendelijk en vakkundig in de winkel op de woonboulevard Heerlen geholpen. Niet lang op hoekbank hoeven wachten, dat is natuurlijk altijd meegenomen. Op een professionele en vriendelijke wijze is de hoekbank bij mij thuis afgeleverd. Ik ben zeer tevreden.

Alles top geregeld

Geweldige service

Zeer bekwame en vriendelijke verkoper!

Zeer goed geholpen.

Zeer tevreden.

Vriendelijk

Erg vriendelijk en goed geholpen Wel erg jammer dat er dan 2 dagen na je aankoop een grote actie is met korting waarover je op moment van aankoop niet over wordt geïnformeerd

Toppie

Verkoopster neemt de tijd en geeft je alle aandacht. Stelt voor om meubels te verplaatsen om goed zicht te krijgen op het geheel. Staat toe om foto’s te maken om thuis alles rustig te “overdenken” Zeer content.

Prettige winkel met deskundig advies in een rustige en respectvolle sfeer.

Montel heeft voor ons een passend aanbod met ongekende keuzemogelijkheden in samenstellingen. De verkoper begrijpt de behoefte en adviseert deskundig, vooral met veel ruimte om te beslissen. Dat voelt zeer betrouwbaar.

Prima advies

Vriendelijk en deskundig

De aankoop en de levering was een fijne klantenbeleving.

Zeer vriendelijk personeel vol passie. Ze nemen de tijd en zijn trots op hun product. We zijn zeer tevreden. Ook onze aankoop is top.

Geweldig,zeer hulpvaardige “Chris” op de woonboulevard in Heerlen

Vanaf begin tot einde aankoop heeft Dhr Chris Staas ons voortreffelijk begeleid in advies om tot onze aankopen te komen,we kregen direct een soort van thuisgevoel

Had al 17 jaar een Montel bank dus de 1e winkel waar we gingen kijken was Montel. Naast top banken is het personeel super klantvriendelijk. Helaas niet voor iedereen te betalen maar echt aan te raden

geweldig

goede begeleiding, veel aandacht en vriendelijke personeel.

Vriendelijk correct goed product

We zijn vriendelijk, geduldig en correct geholpen om de juiste keuze te maken

Klantvriendelijk en kennis

Ons bezoek aan Montel hebben wij als zeer prettig ervaren. De verkoopster was erg klantvriendelijk en had ontzettend veel verstand van de verschillende materialen. Tevens heeft zij goed geluisterd naar onze wensen en ons voorzien van een goed advies dat weer geleid heeft naar de aankoop van een nieuwe bank.

De wensen van de klant staan centraal

We zijn een aantal keren terug geweest omdat we steeds van wens veranderden. De adviezen van de verkoopster speelden daarbij mee, maar we hebben steeds kunnen besluiten op basis van onze wensen. Het was een traject waarbij ongeduld of desinteresse absoluut niet aan de orde was.

Prima, snel en goed geregeld.

Nette zaak met vriendelijke verkopers

Wij zijn goed geholpen en verkoper deed alle moeite om ons aan een mooie bank te helpen

Top ervaring !

Zowel de verkoper in het filiaal in Heerlen als de bezorgers thuis waren super vriendelijk en bekwaam. Ze installeerden de zetel op de juiste plaats en namen het afval terug mee. Gelukkig was er geen lange wachttijd zodat we al snel kunnen genieten van onze zetel, De zetel is ook heel degelijk en hebben het laten behandelen tegen vlekken. We raden iedereen Montel aan.

Super service!

Goede ervaring na het melden van een defect. Telefonisch goed te woord gestaan, afspraak gemaakt, afspraak nagekomen en probleem netjes opgelost. Daarna nog gebeld geworden om te vragen of alles goed verlopen is. Dit is hoe je geholpen wil worden en kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Volgende aankoop van meubels weer bij Montél

Na deskundig advies vd de verkoper in Heerlen hebben we een prachtige 3 zits leren bank gekocht. Deze is inmiddels geleverd en we zijn dik tevreden. Montél is niet de goedkoopste maar kwalitatief zeer goed.

Kundig vriendelijke verkoopster

We werden op een vriendelijke, kundige, oprechte manier geholpen.

Prettig geholpen

Rustige uitleg, goed advies en duidelijke uitleg over de keuze opties.

zeer vakkundig te woord gestaan

meermaals bij montel meubels gekocht en heel tevreden over de kwaliteit en deskundigheid van montel.

In de Cramer 178

6412PM Heerlen

Over Montèl Heerlen

Montèl Heerlen, dé woonwinkel voor al jouw interieurwensen. Met een unieke eigen collectie en een zeer ruim aanbod, bieden wij een uitgebreid assortiment meubels. Zoek je echt iets speciaals? Dan kun je er ook voor kiezen om jouw Montèl meubel naar eigen wens samen te stellen. Ons enthousiaste team helpt je graag bij het vinden van jouw ideale meubel. Breng een bezoekje aan een van onze showrooms en laat je inspireren! Bij Montel staat service hoog in het vaandel en wij helpen je graag. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen en een recensie wilt plaatsen. Alle vragen, opmerking, klachten, feedback en vooral positieve beoordelingen en reviews zijn van harte welkom. Jouw ervaring zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen houden. ✓ Snel leverbaar ✓ Persoonlijk advies ✓ Meer dan 30 jaar ervaring ✓ 5 jaar garantie Met een oppervlakte van maar liefst 1800m² en een enorme eigen collectie aan eigentijdse design meubels is Montèl Heerlen beslist een bezoekje waard. Laat je inspireren in onze showroom met compleet ingerichte woonkamers. Onze meubelzaak biedt een ruim assortiment aan banken, (relax)fauteuils, vloerkleden, eetkamerstoelen, verlichting en decoratie. Onze enthousiaste verkopers staan graag voor je klaar om je te helpen bij het vinden van jouw ideale Montèl meubel.

Over Montel

Montèl is de grootste zitspecialist van Nederland en biedt een ruime collectie banken en fauteuils. Maar Montèl biedt ook een geheel eigen collectie aan verlichting, eetkamerstoelen- en tafels, accessoires en vloerkleden. Laat je inspireren door onze ruime collectie van Montèl. Liever zelf jouw perfecte meubel samenstellen? Dat kan ook! Bij Montèl kun je meubels volledig naar jouw wensen samenstellen. Er is dus altijd een Montèl die bij jou past. Maak een afspraak met ons professionele team voor een passend interieuradvies op maat.