Goed geholpen

De verkoper heeft ons netjes geholpen, ik vind alleen jammer dat er zo’n lange levertijd op de meubels zit. Ook vind ik jammer dat we 2 keer meubels geleverd kregen en bij beide leveringen was iets niet goed.

We zijn door Camille geholpen in de winkel in Heerlen. Deskundige uitleg. Bespreekt rustig de mogelijkheden. Maakt een offerte en je mag zelfs enkele stalen meenemen naar huis. Heeft na het eerste bezoek een telefoontje gedaan voor de opvolging. Dit was beleefd en niet opdringerig. Wij hebben dan na enkele dagen ook de stalen terug gebracht en onze bestelling geplaatst bij Camille. Als de levering nu ook volgens afspraak verloopt zijn we zeer tevreden. De prijs kwaliteit is ook zeer belangrijk en dit hebben we bij Montel gevonden.

Heel fijn geholpen bij de keuze van onze nieuwe bank

Chris nam alle tijd en heeft ons heel prettig geholpen en voorzien van een goed advies.

Vriendelijke en kundige vakmensen die de tijd nemen en duidelijk naar je wensen luisteren en je begeleiden in het kopen van je meubels.

goed advies aangepast naar wens klant

Montèl heeft een prachtige collectie meubelen. Kitty heeft ons perfect geadviseerd na het luisteren naar onze wensen. Alle mogelijkheden zijn de revue gepasseerd dat uiteindelijk geresulteerd heeft in een bank helemaal naar onze wensen. Wij hebben niet verder gezocht, bij Montèl zijn wij meteen goed geslaagd.

Zeer goed advies,en kundig.

Ik ging met een goed gevoel naar huis.

Kundig behulpzaam vriendelijke verkoper

zie hierboven

Goed geinformeerd, zeer vriendelijke medewerkers. Duidelijke info over leverdatum en -tijdstip. Levering op tijd, opbouw heel goed, goede uitleg, vriendelijke monteurs.

Perfect.

Zeer positief. Een verkoper die met liefde zijn vak uitoefent en daardoor mij op een beter idee bracht dan ikzelf had. Daarin ligt het vakmanschap. Bezorgers die heel vriendelijk waren en hun werk goed deden.

Bezorgers hadden een loodzware klus, bank ging niet in de lift dus moesten zij met die loodzware bank de trappen op naar de 3de etage.Toch heel vriendelijk gebleven en alles keurig netjes opgeruimd.Alle respect.

Goed geholpen

Klantvriendelijk! Oog en oor voor de wens van de klant!

Met deskundige advies werd onze zoektocht minder groot en hebben wij uiteindelijk de juiste keuze kunnen maken. Daardoor worden wij eigenaar van een prachtig mooie en comfortabele bank!

super goed geholpen.

Uitstekend advies

prima verkoper, met goed advies!

netjes e.e.a. afgehandeld en gemaakte afspraken zijn volledig nagekomen.

De juiste service

Ik ben hier prima geïnformeerd en geholpen, alle tijd voor de klant.

Vriendelijk en niet opdringerig.

conform afspraak alles goed geleverd

mooi product, super tevreden

Super service

Heel goed advies gekregen bij de aankoop, de verkoper nam ook de tijd voor ons. De communicatie via e-mail en updates via Mijn Montel waren fijn. Ook het kiezen van een afleverdatum ging gemakkelijk. De levering en plaatsing verliep snel en goed door vriendelijk personeel.

Prettige verkoop

De verkoopster nam ruim de tijd en gaf goede tekst en uitleg. Naar huis gegaan met een goed gevoel en overtuigd de juiste keuze gemaakt te hebben!

Wij zijn heel tevreden en goed geholpen bij het uitkiezen van onze nieuwe bank.

In de Cramer 178

6412PM Heerlen

Over Montèl Heerlen

Montèl Heerlen, dé woonwinkel voor al jouw interieurwensen. Met een unieke eigen collectie en een zeer ruim aanbod, bieden wij een uitgebreid assortiment meubels. Zoek je echt iets speciaals? Dan kun je er ook voor kiezen om jouw Montèl meubel naar eigen wens samen te stellen. Ons enthousiaste team helpt je graag bij het vinden van jouw ideale meubel. Breng een bezoekje aan een van onze showrooms en laat je inspireren! Bij Montel staat service hoog in het vaandel en wij helpen je graag. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen en een recensie wilt plaatsen. Alle vragen, opmerking, klachten, feedback en vooral positieve beoordelingen en reviews zijn van harte welkom. Jouw ervaring zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen houden. ✓ Snel leverbaar ✓ Persoonlijk advies ✓ Meer dan 30 jaar ervaring ✓ 5 jaar garantie Met een oppervlakte van maar liefst 1800m² en een enorme eigen collectie aan eigentijdse design meubels is Montèl Heerlen beslist een bezoekje waard. Laat je inspireren in onze showroom met compleet ingerichte woonkamers. Onze meubelzaak biedt een ruim assortiment aan banken, (relax)fauteuils, vloerkleden, eetkamerstoelen, verlichting en decoratie. Onze enthousiaste verkopers staan graag voor je klaar om je te helpen bij het vinden van jouw ideale Montèl meubel.

Over Montel

Montèl is de grootste zitspecialist van Nederland en biedt een ruime collectie banken en fauteuils. Maar Montèl biedt ook een geheel eigen collectie aan verlichting, eetkamerstoelen- en tafels, accessoires en vloerkleden. Laat je inspireren door onze ruime collectie van Montèl. Liever zelf jouw perfecte meubel samenstellen? Dat kan ook! Bij Montèl kun je meubels volledig naar jouw wensen samenstellen. Er is dus altijd een Montèl die bij jou past. Maak een afspraak met ons professionele team voor een passend interieuradvies op maat.