We werden vriendelijk geholpen door de verkoper. Duidelijke uitleg etc. Snelle levering van het gekochte artikel. Werden op de hoogte gebracht dat het meubel binnen 10 minuten gebracht zou worden. Erg prettig, vriendelijke bezorgers.

Vakkundig en vriendelijk

Bij Montel in Leiderdorp zijn we zeer vakkundig, efficiënt en vriendelijk geholpen.

Prima hulp

Prima geholpen bij de aanschaf van nieuwe banken.

Fijn mee samengewerkt

Na wat strubbelingen tijdens installeren is her heel goed gekomen.

Zeer tevreden over nieuwe meubels

De verkoopster van montel Leiderdorp heeft ons erg vriendelijk en deskundig geadviseerd over de nieuwe bank en stoelen die wij wilden. Zowel over de juiste opstelling als ook de kleuren van de stoffen. De mannen die de meubels hebben bezorgd en in elkaar hebben gezet, hebben dat overigens ook top gedaan.

De klant is koning

Prima hulp bij het uitzoeken van de juiste bank en stof

We werden op een zeer klantvriendelijke manier geholpen door een verkoopmedewerker. Hij werkt normaal in Breda maar wegens ziekte viel hij in bij Montel Leiderdorp. Super vriendelijk, attent, duidelijk en behulpzaam.

Uitstekend afgehandeld

Netjes afgehandeld.

Service is een dikke tien

Met de eerste bank is het niet helemaal goed gegaan, echter is dit super opgelost. De nieuwe bank is inmiddels geleverd en de eerder verkeerde bank mochten we tijdelijk gebruiken. Super goed opgelost.

Vlekkeloze service

Alles verliep perfect

Professioneel, passioneel met haar vak bezig.

Na een eerste “kijk” bezoek een afspraak gemaakt. Er werd de tijd genomen om eventueel een juiste keuze te maken met kleuren en maten voor nieuwe meubels en wanden.

Professioneel en vriendelijk.

Werden goed ontvangen, niet te opdringerig. De informatie die we nodig hadden kregen we snel en was van zeer goede kwaliteit. Verkoper had snel door wat voor ons belangrijk was. Goede ervaring.

Vriendelijk en deskundig

Wij hebben het als zeer prettig ervaren er werd tijd voor ons genomen!

Zorgvuldig

Prettig

Geweldig geholpen.

leuke aardige verkopers die ook mee denken tot een goeie beslissing.

Super goed en vriendelijk

Fijne zaak en prettig geholpen

Gastvrije ontvangst

Zeer vriendelijk ontvangen en prettige afhandeling van de aankoop onder het genot van een kopje koffie.

Goede vriendelijke verkoopster

Deskundig, vriendelijk en meedenkend

Het hele proces van keuze tot levering was perfect.

In de winkel (Leiderdorp, Jessica) fantastisch geadviseerd en geholpen bij onze keuze. Afspreken leveringsdatum en betaling goed geregeld. Bezorging en montage gedaan door twee toppers, die na afloop ook al het afval meenamen

Vakkundig en vriendelijk personeel en behulpzaam

Vakkundig vriendelijk personeel en een luisterend oor

Duidelijkheid

Werd heel vriendelijk en duidelijk geholpen.

Alles geheel volgens plan verlopen.

Zie boven

Positieve ervaring

Positieve ervaring bij het kopen van de bank. Wel jammer dat de computer de medewerkers een beetje in de steek liet. Al met al prettige ervaring!

Heel goed

Mensen allemaal service en klant gericht en alle systemen en afdelingen sluiten goed aan

Meubelplein 2

2353EX Leiderdorp

Over Montèl Leiderdorp

Bij Montèl vind je de nieuwste trends op het gebied van wonen en interieur. Laat je inspireren door de compleet ingerichte woonkamers, ontworpen door de designers van Montèl. Onze bankstellen, (relax)fauteuils en eetkamersets zijn eigen ontwerp en zijn aan te passen naar jouw smaak. Voor karpetten, verlichting en decoratie kun je ook bij ons terecht. Ons enthousiaste verkoopteam neemt je graag mee in de mogelijkheden voor jouw Montèl meubel. Onze service gaat ook door na een aankoop. Mocht u een positieve ervaring met ons hebben dan stellen we het op prijs als u deze wilt delen in een beoordeling, review of recensie. Een minder goede ervaring of klacht vernemen we ook graag waarbij we er alles aan zullen doen om dit op te lossen. ✓ Snel leverbaar ✓ Persoonlijk advies ✓ Meer dan 30 jaar ervaring ✓ 5 jaar garantie Gelegen aan het Meubelplein aan de woonboulevard vind je Montèl Leiderdorp, dé woonwinkel op het gebied van interieur en design meubels. Ga je voor een moderne bank, een stoere fauteuil of toch liever een mooi karpet? Bij Montèl Leiderdorp vind je zeker wat je zoekt! Onze meubelzaak biedt een uitgebreide collectie eigen meubels en je kunt ook zelf jouw eigen meubel samenstellen. Met de 1001 mogelijkheden van Montèl stel je in een paar stappen jouw ideale meubel samen. We heten je van harte welkom bij Montèl Leiderdorp.

Over Montel

Montèl is de grootste zitspecialist van Nederland en biedt een ruime collectie banken en fauteuils. Maar Montèl biedt ook een geheel eigen collectie aan verlichting, eetkamerstoelen- en tafels, accessoires en vloerkleden. Laat je inspireren door onze ruime collectie van Montèl. Liever zelf jouw perfecte meubel samenstellen? Dat kan ook! Bij Montèl kun je meubels volledig naar jouw wensen samenstellen. Er is dus altijd een Montèl die bij jou past. Maak een afspraak met ons professionele team voor een passend interieuradvies op maat.